Šta je novo?

Lg gt540 prekida vezu.

B-ZiGER

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2007
Poena
379
Znaci imam LG gt540 android 2.1 uzet od telekoma na ugovor mesec dana star.Problem je sledeci u toku razgovora mob kao da sam prekine vezu kao da se signal izgubo ali nije uvek stoji kao da je pun.

Prekid veze se desi nekada posle 30s nekad posle 2 do 3min a nekad se sit ispricam i ono nista nebitno je da li ja zovem ili me zovu.

Sledeca stvar koju sam uradio je da sam sve resetovao na fabricka podesavanje misleci da mi je neka app pravi taj bag ali nije urodilo plodom opet ista stvar.

Da li da nosim na garanciju kakva su iskustva sa telekomom i njihovim garancijama a i da li ce mi je uvaziti s obzirom da je problem jedino moguce uociti kada se razgovara sa nekim???

Jel' ti se to dešava u toku razgovora sa 'omiljenim brojem', sa kojim inače redovno (svakodnevno) obavljaš razgovore ? Kada nije u pitanju omiljeni broj sve je u redu (otuda se nekada sit izrazgovaraš) ?
Ukoliko su odgovori na pitanja potvrdni, eto ti ujedno i odgovora u istim 😉
Najverovatnije je kodiran telefon na Mts, ali ako nije i ako ikako imaš mogućnosti, proveri da li se isto dešava i u drugim mrežama. Ako je i sa drugim mrežama isto, slobodno nosi u servis.
E sad, ako je kodiran, ne znam šta da ti kažem, ti ga nosi kod njih pa nek oni lupaju glavom...

Poslednja izmena:
Probaj ga ograničiti na 2G mrežu (settings - wireless and net settings -mobile network settings - use 2g only)

@Boooki imenjace nemam omiljeni broj desava se u uobicajnjem razgovoru.I da mob jeste kodiran za mts jer sam pokusavao drugu karticu i nemoze nista osim mts-a.
@bmibmc
to sam uradio cim sam uzeo mob ogranicio ga na 2G jer sam mob hoce da se kaci na gprs i da trosi net.

Vidim da ce morati da padne garancija.

Nazad
Vrh Dno