Šta je novo?

LG GT540 2.1 na 2.3.5. Gingerbread fastboot problem

a jel se ocekuje ispravljena verzija ili ce ostati tako da ko hoce v2 da mora da flesuje i stari kernel???
meni savrseno radi i v1.1 jedino sto iz v2.0 zelim je poboljsan zvuk koji se spominje u logu,pa necu prelaziti na v2.0 dok i on ne bude utegnut :D

Verovatno ce da bude, samo sto on portuje i azurira par romova tako da bi moglo da potraje.

@masamunea: Posto si ti guru za gt540, da li si naleteo na neki rom gde je precizan touchscreen? Da je kao na stock telefonu?

Hocu da da rutujem i stavim neki lep rom na zenin GT540 (danas dobila na poklon), pa posto prvi put ovo radim, molim samo za potvrdu... Ako sam dobro pohvatao, OVAJ tut je trenutno najbolja opcija i vecina vas ga koristi jel?
Trenutno je na fabrickom 2.1 androidu.

Ako tvoja supruga nije neki napredni korisnik, ja ti savetujem da ne ubacujes nista jer koji god rom stavio vrlo je verovatno da ce joj ekran pri dodiru biti neprecizan i do 5 mm. Za kuckanje poruka nocna mora, pogotovo na malom ekranu.
Jedino onom ko zeli da ima gomilu aplikacija se isplati budziti rom na ovom fonu.

Ako tvoja supruga nije neki napredni korisnik, ja ti savetujem da ne ubacujes nista jer koji god rom stavio vrlo je verovatno da ce joj ekran pri dodiru biti neprecizan i do 5 mm. Za kuckanje poruka nocna mora, pogotovo na malom ekranu.
Jedino onom ko zeli da ima gomilu aplikacija se isplati budziti rom na ovom fonu.

Jel svaki rom unistava preciznost toucha?
Nije mi jasno - naprednim korisnicima je ok neprecizan ekran? Nije mi jasno sto onda to radi toliko ljudi, ako elementarne stvari ne rade kako treba?

Previse je 5mm, kod mene je pomereno max 2mm. Koristim smart keyboard pro sa compact qwerty layoutom i nemam nikakvih problema prilikom kucanja. Realno ubistvo je kucanje na full qwerty tastaturi na displeyu ove velicine.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1338110767480.jpg
    uploadfromtaptalk1338110767480.jpg
    42.9 KB · Pregleda: 59
Zastarela tema (kao i mobilni :d ), ali da pitam ako ima nekoga.
Koristio bi ovaj mob kao sekundarni, ali ne mogu ništa da skidam sa GooglePlay-a :smash:, treba mi Viber i još nešto.
Može li se nekako to opraviti?

Vrh Dno