Šta je novo?

Lg GCE-8520B (52x24x52x) Pitanje/Nekako i Problem

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Jel zna neko kako da nateram lg 52x24x52x da cita diskove na 52x posto je fabricki zatvoren na 40x. U nero CD Speed testovima dostize samo 41.98x!!!

Sta ce ti to? Na 52x cuje se kao mlazni avion :D.

Jutros sam kupio LG 52x i prezadovoljan sam !!!
Nece da cita preko 40X nikako , verovatno to ispravi novi firmware .

LG 52X

Misko je napisao(la):
Sta ce ti to? Na 52x cuje se kao mlazni avion :D.

Cini ti se! Zapravo tisi je na 52x nego TEAC na 16x, a tek TEAC na 40x usi ti probija.

Ajde ... gdje ste kupili i po kojoj cijeni? Drugar upravo hoce da kupi rezac pa da se informisem umjesto njega ....

Inace da li su te nove verzije ono tipa. ... mehanika Teac - ostalo LG ??

kakvi su utisci ? Sto se tice brzine bezveze je sto stavljaju 52x za brzinu citanja, kad stvarno ide do 40x ... Sony modeli 195crx inace deklarisani na 48x su zavrsavali citanje na 51x ... naravno poslije flash-ovanja LiteOn-ovim FW-om ...

pozdrav!

Rekord

Ha je napisao(la):
Ajde ... gdje ste kupili i po kojoj cijeni? Drugar upravo hoce da kupi rezac pa da se informisem umjesto njega ....

Inace da li su te nove verzije ono tipa. ... mehanika Teac - ostalo LG ??

kakvi su utisci ? Sto se tice brzine bezveze je sto stavljaju 52x za brzinu citanja, kad stvarno ide do 40x ... Sony modeli 195crx inace deklarisani na 48x su zavrsavali citanje na 51x ... naravno poslije flash-ovanja LiteOn-ovim FW-om ...

pozdrav!

Upravo sam oborio licni rekord u citanju CD-R medija na LG GCE-8520B postigao sam 47.27x u Nero CD Speed-u 1.02!!!! Sto znaci da ova sklopocija ide do 48x.
Da bio si u pravu mehanika je poprilicno od Teac-a a ostatad je udruzenje LG-a i Hitachi-ja zato sad nosi naziv HL-DT-ST (Hitachi-Lg Data Storage) i sad svi noviji uredjaji iz LG-a nose ovu oznaku uzmite za primer LG 52X ali GCR-8521B to je u stvari Teac 552E ispod, za razliku od starog LG CRD-8521B ovaj ima malko brzi Access\Seek Time cak 75ms, a stari je imao oko 90ms cak i vise, sto znaci da je tu TEAC umesao svoje prste jer zna se ko ima najbrzi seek time. Ako nadjete novi Firmware za LG GCE-8520B javite gde ste ga nasli valjda ce da isptrave ovo za citanje. Ako nekog interesuje kupovina ovog rezaa cene se krecu izmedju 60 i 70 evrica, a performanse kao rezaca su mu na 52X MAX nivou.
Toliko od mene.

Vrh Dno