Šta je novo?

LG G6

Mene više od ovih rendera, želji i čestitka zanima da li će G7 opet zbog monopola samsunga da stigne sa starijim snapdragon-om :)

Priča se da će da predstave 2 modela u isto vreme ,jedan sa s835 koji će da se pojavi u feb i drugi sa s845 tamo u maju i junu

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mene više od ovih rendera, želji i čestitka zanima da li će G7 opet zbog monopola samsunga da stigne sa starijim snapdragon-om :)

Pa kako je krenulo jos nekoliko godina ce biti tako, SD prvo za Samsung pa onda za ostale.

SD835 se pokazao dosta bolje od prethodnih SD pa G7 sa tim cipsetom uopste nece biti los osim ako ne fail-uju na drugim poljima.
Naravno, bilo bi bolje da ima SD845 ali sta ces kada je takva situacija, mozda ce LG izbaciti neki G7+ u maju/junu a V40 svakako stize na jesen pa je SD845 tu sigurna opcija.

LG G7 might come with an advanced iris scanner

Poslednja izmena:
Stigao update na V11g..ovo je prvi update koji dobih od kada sam kupio telefon,ne racunajuci one na pocetku,nakon prvog ukljucivanja..

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Ljudi,imam problem koji za sada ne znam da resim..Naime,sinoc iz cista mira mi je prestala vibracija na telefonu,vibromotor ocito..restrart sam,nije radio..Kada sam iskljucio telefon skroz ,pa ukljucio,proradilo je..Medjutim,nocas se punio celu noc,i jutros opet ne radi vibracija..Pokusao sve restarte ,turn off,on..Ne pomaze..Sta to moze biti?

Probaj hard reset.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Kako me iznerbira pa to nije normalno...Ccc
Koliko vidim ovo je hardwerski problem..Dosta ljudi se zali na XDA..Malo ga cuknu od pozadi ,radi i sl..pa stane opet i sl.. Ja ne mogu da verujem da se ovo desava.. Definitivno posle ploce na g4..I sad ovoga na G6,vise ne konzumiram LG telefone.. Nosich ga na reklamaciju,a onda odmah prodajem

Poslednja izmena:
i moj se updatovao malopre... jel zna neko šta ima promenjeno u ovom prvom updatu???

Na updateu navodno poboljsali kameru..Citam po forumima..Sto se kamere tice,nije losa,ali postproces moze da bude mnogo bolji,sto su sada i ispravili delom..instal gcam,i sve perfect..Ja sam ga uzeo zbog kamere..Ali kao sto vidis uvek ima neka falinka..Na g4 ploca,ovde motor za vibraciju.. Cas radi cas ne..Vidim zale se sbi zivi..Def ce ovo biti moj poslednji LG..Jer su preterali...Iako sam i dalje verovao u njih posle ploce na G4..sa ovim motorom koji se odlemi,ili sta vec,od ploce,kod mene su zavrsili..A vracao sam se samo zbog kamera,pocevsi od g3

LG G6 spotted running Android 8.0 Oreo beta in China

lg-g6-titanium-15.jpg

lg-g6-oreo-beta-2.jpg

https://www.androidcentral.com/lg-g6-spotted-running-android-80-oreo-beta-china

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na updateu navodno poboljsali kameru..Citam po forumima..Sto se kamere tice,nije losa,ali postproces moze da bude mnogo bolji,sto su sada i ispravili delom..instal gcam,i sve perfect..Ja sam ga uzeo zbog kamere..Ali kao sto vidis uvek ima neka falinka..Na g4 ploca,ovde motor za vibraciju.. Cas radi cas ne..Vidim zale se sbi zivi..Def ce ovo biti moj poslednji LG..Jer su preterali...Iako sam i dalje verovao u njih posle ploce na G4..sa ovim motorom koji se odlemi,ili sta vec,od ploce,kod mene su zavrsili..A vracao sam se samo zbog kamera,pocevsi od g3

I ja sam ih uzimao zbog kamera mada.. Ja sam prodao 3 komada g6 prijateljima i neki imaju 5-6 meseci i svi rade ok kao i vibracije.. Bar za sada. Jedan je doziveo gadan pad i ima bas dobro ostecenje na ivici ali sve radi ok.. Da nije ovo problem kod vas

Citiram:

About a week ago, I was using my phone to do stuff as I normally do. I 
put it down, and the next time I picked it up, I noticed two things: I 
wasn't getting any vibration, and I couldn't make the proximity center 
stop speech. The lack of vibration was the first thing I noticed, and it 
freaked me out. 

To make a long story short, I figured out that both the vibration and 
proximity sensor options were unchecked in TalkBack settings. I don't 
know how it happened. I didn't do it, and though a few apps were

Kod mene za sada vibracija opet radi ok..Kako i zasto je slabila,ili skroy stajala..Ne znam..App Talk Back ne znam da li uopste i imam..Ali znam da sam disablobo neke app koje ne korstim..Tipa googlove apo i neke stock..I za sada radi ok..ne znam sta je uzrok prestsnka,slabljenja..

LG planning to rebrand G smartphones

“LG is preparing a new brand strategy for the G series in the first half of the year. Numbering the phone with a two-digit number and rebranding the phone with a new name are some of the options on the table”
“Rebranding flagship models is nothing new, and Samsung and Apple have done so for their own flagships,”

http://www.theinvestor.co.kr/view.php?ud=20180103000658

Poslednja izmena:
G7
lg-g7-render.jpg

Under the hood, the LG G7 is anticipated to house a Snapdragon 835 chipset combined with 6GB of RAM. The phone will come with a Quick Charge 4.0 feature.

The screen will be a FullVision 18:9 display and will have two selfie cameras above.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Opet ista situacija sa Samsung i sd845 kao i prošle godine. Lg će biti konstantno u zaostatku. G7 će biti ono što je g6 trebao biti da bi parirao Samsungu. Biće realnije porediti g7 sa s8 nego sa s9...

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Meanwhile, the G7 is equipped with Snapdragon 845 and inherits the V30's organic light emitting diode (OLED) display and bezelless design. It will be equipped with a dual camera on the front and back, and it will be equipped with the iris recognition function for the first time among the LG smart phones. RAM (RAM) is upgraded to 6GB and features IP68 rated waterproof and dustproof, LG Fe, wireless charging, and Google assistant. FM radio function is also supported.
LG-G7.jpg
https://preporucamo.com/lg-g7-oled-4-kamere-sd845-iris-skener-stize-travnju/2018/01/10/
:)

Poslednja izmena:
Uzeo danas LG g6 crni u VIP-u zamena za Samsung s7, prvi put da koristim LG, do sada samo Samsung od s3 do s7 i par izleta na Note 2 i 3. Sad cu da procesljam malo temu, jel stari korisnici imaju neke zamerke na tel. ?

Šta će ti veća zamerka od nedostatka notifikacionog svetla ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Joooj kad sam izvalio da nema pa citaj na netu da nema a naviko sam na to, al ajde prezivece se nekako. :D

Odlican telefon. Mofu da komentarisu svasta , ja ga nemam alinsam ga testirao . Radi kao metak , guta sve ..

Doabr je..Za te pare,odlican..Ja sem proboema sa vibracijom koji se misyeriozno resio,nemam zamerki:)

Za sad je ok telefon, al to cu znati tek za par dana, prva zamerka koju sam nasao i sto me malo iritira je da kad pricam na tel i drzim prst na zadnjem poklopacu u pojedinim trenucima uzasno vibrira dok sagovornik prica, kao da je najgori plastikaner zadnji poklopac.

Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока

E vidis,to mi se nije desilo do sada,cak i kada je volume na max.. Meni se desavalo da zakuca,lo par sec..Ali jaimam to app,i to je do neke aplikacije.. :) ..odmah sam instal Nova launcher ,neku temu sa Play stora i za sad ss ne zalim..Radi hvala bogu...Cekam Oreo da vidim sta ce napraviti

Postoje dve verzije Wide Angle kamere, jedna pravi ok slike, dok su na drugoj zamucene. Ovo postaje sve ozbiljniji problem. Na XDA diskusija na temu traje vec par meseci. Problem je sto se verzija kamere moze otkriti tek nakon njene upotrebe u detaljima slike. Nije moguce znati unapred, pre kupovine uredjaja, na osnovu serijskog broja itd.

Komentar sa GSM Arene:

LG G6 wide angle camera with 2 versions and the one has poor image quality. The sharper version has 2.01 mm, the blurry one has 2.09 mm focal length.

Diskusija na XDA

LG se ocigledno svojski trudi da upropasti svoj biznis sa mobilnim telefonima.

Imam tu 2.09 kameru za koju kukaju da je mutna i apsolutno nemam tih problema. Fotke su sasvim pristojne, bez zamucenja.

Vrh Dno