Šta je novo?

LG G5

Kakav test... Posle boot-ovanja odmah krece sa otvaranjem aplikacija.

lg-g5-home-app-drawer.jpg

0Tj55ilC.jpg
Nig7yHW2.jpg
23dm30Qx.jpg
71SlGf0n.jpg

http://www.droid-life.com/2016/04/2...ally-adds-home-app-drawer-home-screen-option/
Za ove što su oplakali app drawer prerano - ima opcija da se uključi/isključi :)

Poslednja izmena:
Pa to za mogucnost paljenja app drawera je pominjano jos na mwc zar ne? Kao sto kod novih samsunga moze da se ugasi

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa valjda je to tako kod vecine UI kada su ovi ''poznatiji'' proizvodjaci u pitanju, mislim da su svi ubacili obe opcije u svoje fabricke MM launchere.

Nije to isto. To na mwc je bila neka verzija easy home ili tako nešto. Ima to i na g4. Ovo sada je pravi app drawer. U suštini čista glupost, kome je baš bitan app drawer (meni) može da koristi novu... [emoji4]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Za Sense nisam siguran... Ovo sto vidim ne izgleda kao sa mwc-a. Ovo je lepse, tj. bolja pozicija ikonice za drawer.

U početku nije bilo (kada su se one prve test verzije G5-e pojavile), posle je imala opcija da se instalira sa v4.0 optimus UI (ovo što kaže joca kao na G4), a ovo sada je najnovija verzija 5.0 i može da se uključi/isključi bez žongliranja.
Mnogo priče i kuknjave oko nebitne opcije :)

HTC-10-vs-LG-G5.jpg
HTC-10-vs-LG-G5-Review-006.jpg

http://www.phonearena.com/reviews/HTC-10-vs-LG-G5_id4194

Poslednja izmena:
Negde od 1:50 se vidi easy home, ali kao što rekoh, to nije isto što i ova nova/stara opcija sa app drawer...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma da :D
Opušteno, sve će to vremenom doći na svoje mesto kada prođe buka za par meseci ...

Sta ma da, lik je bukvalno samo ponovio prednosti koje je vec izredjao po stavkama u testu.

Isto vazi i za ovog iz Android Central, evo sta je napisao o G5:
LG G5 review: Great cameras attached to a modular mess
LG G5 second opinion — at least the camera is nice?

I onda ta vest koju si ti postavio - A love letter to the LG G5 and its wide-angle camera

Znaci uopste likovi ne konzumiraju ono sto su ispljuvali vec jednostavno ponavljaju ono sto smatraju kao prednosti G5 telefona, 'bem mu misa pa nemoj spinovati tako providno ko da si A.V ''veliki vodja nas'' :)

Poslednja izmena:
Pa moraju bar da pokusaju da sustignu bugarske arene sa brojem recikliranih vesti, tekstova itd :d

Inace meni je ova ultra-wide kamera odlican potez, jeste da je kvalitet fotografija bolji sa ovom ''obicnom'' kamerom ali sta sad, ko jos vise zagleda kropove nego sto standardno lista fotke na kompu.
FOV je brutalan i svakako je lakse koristiti tu wide G5 kameru nego snajperisati sa Gugl panorama modom :)

Evo kolika je razlika - http://storage.sunmedia.ca/v1/suns-prod-images/1297822399682_ORIGINAL.jpg

Poslednja izmena:
I pojavio se na ms konacno...skromnih 590e (bar daju i dodatak za kameru pride)!

Ma pada to na 400 brzo, još sa dodacima :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa dobro, to je ok cena, ovi ostali su imali veće cene kad su se pojavili..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Cekam da vidim ko ce da probije led kod nas :)

za mene je deal-breaker wireless charging..Nije mi jasno kada će da odrade. Ovako na uštrb aluminijumskog kućišta nema bežičnog punjenja.

Sent from Note 5

Em se sporo puni, em se telefon greje, ne vidim neku preteranu potrebu za wireless chargingom pored brzog punjenja.

Evo na Ms oglasi G5 za 480e..padace njemu cijena itekako

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ne može to bez kabla, što bi reko Čorba!
QuickCharge 3.0 i USB-Type C kakvo crno bežično punjenje :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ne može to bez kabla, što bi reko Čorba!
QuickCharge 3.0 i USB-Type C kakvo crno bežično punjenje :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
fast charging mnogo više smanjuje vek baterije.Ja imam spori wireless punjač i nije mi problem..Ne punim namerno originalnim punjacem.

Sent from Note 5

Bome dobro su mu srusili cenu u uk se vec moze naci za 400/420eu preko oglasa. Kamera dodatak 50/60eu,fino,fino ako ovako nastave,moguce da cu ga uzeti.

Poslednja izmena:
Funti ili eura u uk?!

Ima dva,tri oglasa sa 300 funti,par sa 330/340 funti pa na gore. Prodaju ih bez cam dodatka,na njima uzmu jos 40/50 funti i njima dobro.

Kako su krenuli dzabe ce da dele telefon za mesec dana!

Nazad
Vrh Dno