Šta je novo?

LG G5

G5 (S820) vs S7E (S820) ili bolje receno LG UI vs TW :)

[YOUTUBE]Dh-u7kyyw98[/YOUTUBE]

Kakvi reloader-i...

Ali brze otvara G5 iz razloga sto ima bolji UI i bolju optimizaciju S820 SoC-a.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]ztymIvVEIWA[/YOUTUBE]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Malo je zaobljena.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Review: LG G5 – It’s the cameras, not the modular design

lg-g5-modular-gap.jpg

S obzirom da je G5 ove godine od top ponuda najgori od svu decu, koji su inace skroz normalni telefoni bez tih modularnih gluposti,zanima me bas da li ce sledece godine sa G6 da se drže ovih dodataka ili ce da naprave normalan fon sa dobrim dizajnom izradom i karakteristikama, bez zelje da se ističu necim novim i da budu različiti. Ove godine su uspeli da budu različiti, uspeli su da budu najgori. Mene kao korisnika G2,G3,G4 su uspeli da lagano usmere ka Samsungu,HTC, ili bilo sta drugo osim ovoga. A sudeći po rivjuovima nisam jedini.

Sent from my iPad using Tapatalk

Sledece god ce biti isto..samo mnogo bolja izrada, i sig par nekih novih igrackica. To je buducnost.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Kao korisnik G2 i G3 bez razmišljanja sam dao prednost G5 modelu ali izgleda da sam pogrešio. Manji ekran na istu veličinu telefona, manja baterija, modularna ******ština ništa ne donosi osim skuplje izrade... Predstavljen u isto vreme kad i S7 a još uvek ni traga ni glasa dok je S7 već više od mesec dana u prodaji.

Sve u svemu proizvođač čiji je jedini adut bio više-za-manje se odriče svoje glavne prednosti. Koga briga za metalno kućište kad će izbaciti novi model za manje od godinu dana i tako uraditi isto što i sa G4 modelom? Izbacivanje novih modela na manje od godinu dana samo znači da su prethodni u startu bili inferiorni što se zajedno odražava na cenu korišćenih uređaja koja je smešna dok su novi preskupi za to što jesu. Tako ispada da manje košta korišćenje iPhone-a od LG-a. Mislim da će ovakvim promašajima izgubiti i ovo malo kupaca što imaju.

Da li neko zna kada će se kod nas pojaviti ovaj željno iščekivani promašaj?

Katastrofa. Ove god ako prodaju 1milion uredjaja da pjevaju. Jer vecina kupaca gleda ovakve klipove, i kad vide poruku "don't buy", kupice s7 ili htc 10. Ova godina ce im biti za zaborav

Sent from my D6503 using Tapatalk

Pazi da necu uvaziti misljenje ovog iritantnog fegeta sa kanala od 32k pretplatnika :d

Ima i drugih klipova sa relevantnijih kanala:

Poslednja izmena:
Bez obzira na ocigledne failove LG-a review G5 mi deluje neozbiljno za taj sajt a i u sred videa prelazi na hvaljenje/reklamiranje dbrand-a.

Poslednja izmena:
LG G5 impressions from a G3 veteran

Ok my little rant over, so do I like the LG G5? Absolutely. Oddly though, in many ways the handset doesn’t feel like a G series phone any more, as so much of it is clearly different from the G3, and the G4 for that matter. Although there are some familiar LG elements throughout the G5, these feel almost like left overs as the company moves on to a new vision for smartphones, but that’s just an observation rather than a criticism.

Modular is clearly LG’s preferred direction for the future. The entire handset is built around this feature, but none of the current accessories strike me as a must have handset seller. Part of me still prefers the G3’s slightly better feel in the hand and the simple but elegant design choices over the potential offered by the G5’s modular extensions, but I might just be shortsightedly favoring the familiar.

http://www.androidauthority.com/lg-g5-impressions-g3-veteran-687489/

Poslednja izmena:
A ovi iz LG su za sve modele otkljucali bootloader osim za Flex 2. Bas sramota i pored peticije. A i sa apdejtom su zatajili. U svakom slucaju bice brdo romova za G5 sto i nije tako lose

hoćeš da kažeš ista priča kao knox samo bez fensi ™ imena? [emoji102]

Sreca pa lg nema mcafee antivirus i razne qmemo i qslide gluposti.
Ne mogu da verujem da i dalje pokusavas da opravdas ovaj pokusaj od telefona.

Nazad
Vrh Dno