Šta je novo?

LG G5

Dosao, skinut, instaliran.
Posto je to samo neki security update, nista se na telefonu nije promenilo.

Nasao sam na jednom mjestu da se zale posle ovog updatea da su im prestali raditi zvukovi na telefonu

Ako ti je prioritet kamera i baterija onda da. A i hardver je bolji.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Kamera je extra na G5, omao sam ga. Ta wide angle kamera je vrh.

Vredi sigurno.

Ja sam upravo skoro presao sa samsunga s6 na lg g5 i nisam pogrijesio. Ima bolju kameru,bolju bateriju,vise rama...meni je telefon extra dobar i u svemu bolji od samsunga s6

Prelazak sa S7 na G5 je pogodak (pogotovo sto se tice kamere), a sa S6 je "no brainer".
Jedino je S8 napravio bolju kameru po meni. I fantasticnu u nocnim uslovima.

Svašta ću ja ovde pročitati!!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Otvorio je kolega temu u šta da kupim, nemojte i ovde pisati o drugim modelima, ovo je G5 tema

Imam cudni situaciju kada punim telefon,posto mi je kratak ovaj kabliv sto dolazi ja sam kupio neki od 2m sa alija,punjac mi je prikljucen na produzni kabliv gde su mi prikljuceni laptop i zvucnici,e sada je sledeca situacija,od skoro mi se ovo desava kada punim telefon kablivom sa alija izlazi mi upozorenje da se sporo puni i ne radi mu quick charge,prikljucim fabricki kabl sve najnormalnije radi,zatim izvadim punjac iz produznog kabla i prikljucim ga direktno u struju sa kablivom sa alija i radi najnormalnije,jel zna neko mozda u cemu je problem?

Zeza te kabal, uzmi neki kvalitetniji.

Procitaj ponovo, nije kablic u pitanju, nego produzni.

Stefane sta kaze logika? :D

Ako sve radi sa fabričkim, znači da se gubi kontakt i struja u ovom dužem, zbog dužinei lošijeg preseka žica verovatno.

Kako mu onda normalno radi ako direktno prikljuci punjac? Ja te produzne nikad nesto nisam mirisao, samo kvalitetne neke, dok vecina kupi za 400-500 dinara krs neki.

Prave odlicne punjace, trebalo bi da je i kabal dobar.

Koristi li neko Google Cameru na G5 i ako koristi koje su vam postavke.Instalirao sam ne al kad ukljucim HDR + ima previse suma na nocnim fotografijama. U dnevnim uslovima mi daje bolje rezultate nego stock cam

Može li da se na G5 instalira neki bolji AOD i koji preporučujete a da radi?

Ako bi da ti traje baterija par sati zbog toga onda okej.

Probao sinoć Glance Plus Pro i AOD Amoled jutros baterija skozo na rezervi:)U pravu si držim se ovoga na G5.

Stigao mi je aukey kabl od 2m,kabl je stvarno mnogo dobar , brze mi se puni telefon sa njim nego sa fabrckim od 0-50% napuni se za 15min,i dosta je dobro ojacan mozes auto da vuces,preporucujem svima da sa njim zamene fabricki kabl sto dolazi uz telefon.

Koji si tacno uzeo? Ja porucio pre dve nedelje ali micro usb. Nije mi stigao.

Ovo mi je prva narudzbina. Pa ne znam tacno koliko se ceka. Ali kontao sam oko dve nedelje, mozda malo vise.

Nazad
Vrh Dno