Šta je novo?

LG G4

Vidim ja da će modularnost postati neočekivano popularna kod nas.

Kao sto je neko pomenuo u Nexus 5x temi moguce je registrovati LG telefon na LG.com uz neki dokaz kupovine(ja imam garantni list male radnje iz Zrenjanina sa pecatom te male radnje i potpisom prodavca) i dobiti 24 meseca garancije. Barem tako pise.

attachment.php

I ja sam registrovao moj cisto da probam, okacis neku sliku i on ti registruje za 2 min (dok se aplouduje slika), tako da mislim da to nema neki znacaj. Moze izgleda svako da ga registruje. Kad dodje do garancije svejedno ce ti odbiti jer nemas fiskalni.
Mada ti mozes da se opustis jer imas ovlascenje te radnje iz Zrenjanina :D Kad se setim koliko si mene ubedjivao da mi telenor garanija ne znaci nista, a uzeo si telefon bez fiskalnog i nadas se zvanicnoj garanciji. :wall:

I ja sam registrovao moj cisto da probam, okacis neku sliku i on ti registruje za 2 min (dok se aplouduje slika), tako da mislim da to nema neki znacaj. Moze izgleda svako da ga registruje. Kad dodje do garancije svejedno ce ti odbiti jer nemas fiskalni.
Mada ti mozes da se opustis jer imas ovlascenje te radnje iz Zrenjanina :D Kad se setim koliko si mene ubedjivao da mi telenor garanija ne znaci nista, a uzeo si telefon bez fiskalnog i nadas se zvanicnoj garanciji. :wall:

Jesi ti siguran da ce ga LG odbiti jer nema fiskalni ili je to tvoje misljenje ?

Kako je moguce da registrujes telefon posle godinu dana upotrebe i dobijes novih 24 m. garancije? Znaci fakticki mozes da produzis garanciju na 4 godine (ali malo sutra). Nego, ne proveravaju oni na lg sajtu svaki novi uredjaj koji se registruje (to je pretpostavka), pa ti zato pise 24m. Naravno da ce ti odbiti kad je ovlasceni servis Mesc cini mi se, a kod njih ne mozes bez zvanicnog dokaza o datumu kupovine. Nisam proverio u praksi nego je to moje misljenje.

Kako je moguce da registrujes telefon posle godinu dana upotrebe i dobijes novih 24 m. garancije? Znaci fakticki mozes da produzis garanciju na 4 godine (ali malo sutra). Nego, ne proveravaju oni na lg sajtu svaki novi uredjaj koji se registruje (to je pretpostavka), pa ti zato pise 24m. Naravno da ce ti odbiti kad je ovlasceni servis Mesc cini mi se, a kod njih ne mozes bez zvanicnog dokaza o datumu kupovine. Nisam proverio u praksi nego je to moje misljenje.

24m od datuma kupovine. Prilikom registracije uredjaja unosi se datum kupovine i isti se dokazuje garantnim listiom koji sadrzi podatke o telefonu (model, IMEI, datum kupovine).

lg_reg.JPG

Poslednja izmena:
Sto mi je jako cudno, jos nisam video u skorije vreme lcd kome se to desava. Samo mi se jednom desilo na nokia telefonu pre 100 godina.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I meni se to dešavalo na g4. Nestane pa se vrati. Verovatno još dosta ljudi ima to na g4 ali i ne skonta.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Moja je stvar šta ću za moje pare da kupim.
I dalje ne bih kupio telefon sa telenor garancijom ako nemam ovlašćenje vlasnika ugovora da sam reklamiram uređaj u slučaju garancije.
Mesec dana sam kupovao telefon i niko nije prodavao sa garancijom i fiskalnim računom pa sam iz tog razloga kupio telefon bez fiskalnog.
A ništa me ne bi čudilo da LG zbog fijaska koji se desio sa G4 serijom želi da se ovim načinom 'izvadi'.
Ako niko ne bude testirao garanciju ja ću je testirati za mesec dva pa ću javiti rezultate.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Moja je stvar šta ću za moje pare da kupim.
I dalje ne bih kupio telefon sa telenor garancijom ako nemam ovlašćenje vlasnika ugovora da sam reklamiram uređaj u slučaju garancije.
Mesec dana sam kupovao telefon i niko nije prodavao sa garancijom i fiskalnim računom pa sam iz tog razloga kupio telefon bez fiskalnog.
A ništa me ne bi čudilo da LG zbog fijaska koji se desio sa G4 serijom želi da se ovim načinom 'izvadi'.
Ako niko ne bude testirao garanciju ja ću je testirati za mesec dva pa ću javiti rezultate.

Ja kupio i servisirao telefon iz telenora i to nisam bio vlasnik ugovora niti sam imao fiskalni racun. Zamenili plocu plus je bio i bl otkljucan.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Naravno znam za te slučajeve ali znam i za suprotne.

Ima li neka serija g4 koji nema problem sa plocom?

Sent from my Tesla Tablet L7 Quad Lite using Tapatalk

jel crkavaju ploce i na g4 dual? drugarica kupila po mojoj preporuci kod vladimira, jos pre nekoliko meseci... pa da zna sta da ocekuje :D
tada mi je receno da se na dual niko nije zalio i da su crkavale samo one prve serije... ali sada vidim da nije slucaj samo sa prvim serijama.

jel crkavaju ploce i na g4 dual? drugarica kupila po mojoj preporuci kod vladimira, jos pre nekoliko meseci... pa da zna sta da ocekuje :D
tada mi je receno da se na dual niko nije zalio i da su crkavale samo one prve serije... ali sada vidim da nije slucaj samo sa prvim serijama.
I dual sim verzije crkavaju.Ja ga imam i cekam najgore.

15% crknutih, nije loše [emoji28]

poredi samo h815 ili eventualno i 818. I onda samo 505 seriju koja je katastrofa

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Odakle ti taj podatak da G5 i V10 imaju takav problem?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno