Ja imam Samsung Galaxy S4 i9505 i hteo sam i ja G4 ali sam odustao od kupovine zbog iznenadnog problema sa crkavanjem matične ploče, pa sam se ubacio na nešto slično, tipa Nexus 5X, koji po priči stručnjaka i korisnika pravi manje više iste fotke kao G4 u auto modu, dok je video zapis slabiji, nema prosirivu memoriju mada je meni lično i 32GB dovoljno, ali ima slabiji zvuk u slušalici i preko soikerfona valjda zbog mono zvučnika, i jeftiniji je oko 50 evra od G4 i moze se naći preko operatera sa 2 godine garancije prave dok G4 samo preko oglasa uz garanciju na godinu dana sto je otprilike period posle koga matična riknjava. Baterija oboma nije jača strana i mrtva trka čija će pre da izdahne.
Jel imate još neki savet u ovoj klasi, a da je sa dobrom kamerom i da ekran nije veći od 5,5 inča, jer velike telefone ne volim, mada mi se G4 bas svideo jer sam letos slikao na moru klince sa G3 i skapirao da kad je svetla manje da moj S4 pravi tamne zrnaste fotke dok G3 to radi dosta bolje.
Molim za savet za neki model koji postoji na tržištu ili ako ima neki koji treba uskoro da izadje, a da je negde u ovom cenovnom rangu. Samsung S5 i S6 mi se ne sviđaju, ostalo sve dolazi u obzir, nisam brend oriented 😛
Hvala