Šta je novo?

LG G4

uzivacemo izgleda jos dugo dugo jer mm nece skoro koliko ja vidim

Meni baterija isto traje ..

Nego da podelim sa vama sta mi se desilo pre izvesnog vremena.

Namerno sam drzao tel da radi u kontinuitetu bez restarta i gasenja.Nabijao sam up time da vidim dokle moze :)
Bilo je oko 900 sati,ze sve to vreme najbrutalnije koriscenje,svi moguci procesi kesirani,nista nisam gasio,telefon je sve sam obavljao i nije ni stucnuo.Igrice,gps,gomila aplikacija,3G net sve vreme,miracast sa tv-om...

I onda kad je pao ovaj zadnji sneg,odem na trcanje,tel u zadnjem dzepu od suskavca,sve ukljuceno i cap.Prvo izgubi gps signal pa se sam restartuje.Dal zbog hladnoce dal zbog tih i takvih 900 sati nemam pojma.
Uglavnom posle restarta nije hteo da se poveze na mrezu.Nisam mogao ni da udjem u podesavanja mreze,tel jednostavno onemogucio tu opciju.
Sad ga ja restartujem i odmah pronadje mrezu,sve ok.

Reko to je to.Kad sutradan nece da salje sms poruke.Otkucam poruku i na sent on je izbrise.
Jos jedan restart i sve se konacno vratilo na normalu.

Ne mislim da je zbog ovoga tel los.Naprotiv tih 900 sati je odlican rezultat.Rekoh kako je tretiran i koriscen u tom periodu a i kako je on odlicno sve to podneo.
Jednostavno svaki uredjaj ima trenutak kad mu je potreban restart :D

Poslednja izmena:
Meni na G2 posle 400h telefon ne zna za sebe, a jedan clan postavjo screenshot isto G2 preko 1000h i kaze sve bez laga. Zavisi sigurno i kako ga koristis. Preforsirao si ga sigurno :D

@dante bg, na minusu tehnika bljavi, neki telefoni bolje trpe, neki slabije. Prvo uspore, pa kreće restart ili zamrzavanje. Zavisi koliko je minus napolju, koliko se smrzao.

Kako ste zadovoljni zvukom na slušalicama? Nisam uopšte odušavljen.

CX 300 II i Xiaomi Hybrid Dual Drivers, fabrički player. Imam i Poweramp, davno kupljen, samo da ga skinem.

Nemas basa ? Nemoj hsv opet da te cuje [emoji5]

Liku da das plejer od 2k evra prosecne jacine zvuka i kineski plejercic od 30$ ali sa pojacalom tvrdio bi kako zvuk na prvom ''ne moze da se cuje'' a na drugom razbija od kvaliteta :d :d

Tako da je svaka polemika u ovom slucaju suvisna :)

Treba mi vasa pomoc. U pitanju je nov g4 star 7..8 dana i prednji zvucnik kad je na maximumu i kad zovete nekog i ne stavite uvo na njega nego je telefon ispred vas da li čujete sustanje iz zvucnika dok se taj neko ne javi? Znaci pojavljuje se sustanje kada se cuje zvuk da tom nekom zvoni mob(prilikom onog TNN zvuka)... Da li je i kod vas isto? Primetio sam da kada je bez zadnje maske toga nema a kada se stavi ili kozna ili plasticna maska pojavljuju se vibracije(sustanje) i to samo na maximumu jacine zvucnika i to samo prilikom tog tnn zvuka posle je ok.. Nije neki problem ne znam kakav al smara.. Molim vas za pomoc. :(
Ps na lolipopu sam verzija 10d

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Žile, ne diraj gde me najviše boli, upravo listam KP, gledam ponudu playera, imam neki stari iRiver T10 1GB, ne verujem da je on nešto dobar sada.
Koliko sam razočaran zvukom na sluškama, klasa ispod recimo S6, tolko sam oduševljen kamerom.

Ne mora da znaci. Ja sam kupio g2, prvi put upaljen, na njemu bio LL. Samo neka pogleda serijski pa da vidimo iz kog meseca je.

Ja ipak mislim da nije nov - možda ako je Poljak

Ja sam svoj stavio na bench oglase pa ako je neko zainteresovan neka se javi. Uzeo sam 6s plus 64gb

Lepo @ICE lepo, neka te sluzi sprava...pametan izbor!!

Je li uzimao neko telefon od VIPa? Ja sam uzeo, 512 serija, i posto sam sutrdan krenuo na put, samo uradio update na MM, posto je ponudio, i uradio osnovni setup. Dakle nista citao o telefonu detaljnije, znam samo da su nocne fotke savrsene i to mi bilo dovoljno. Zaprepastio sam se kad sam stavio drugu karticu i video da je otkljucan. Jel to normalno ili je luda slucajnost? Ispred mene je otvaran i sve su nalepnice bile na mestu, tako da ne verujem da je neki od vracenih.

@Proday
Mogu reci odlican prelazak, zmaj od telefona.

Sve znam, jos neces imati problema ni sa nedostatkom memorije!

@DoDo nista lepse nego kad ustanovis da je tel od operatera simfree...neka te sluzi!!

Normalna stvar, skoro svi flagship uređaji u vip-u su otključani...

@dante bg, na minusu tehnika bljavi, neki telefoni bolje trpe, neki slabije. Prvo uspore, pa kreće restart ili zamrzavanje. Zavisi koliko je minus napolju, koliko se smrzao.

Kako ste zadovoljni zvukom na slušalicama? Nisam uopšte odušavljen.

Ja sam se isto vec zalio na zvuk na slusalicama, jedina stvar koja me razocarala kod ovog telefona... Ne znam samo sto ljudima smeta kad se pozalis na zvuk al ajde... :)

Jel netko imao problema da mu lgup ne prepoznaje uredjaj? Nek javi da probamo nesto.

@zmajjic, zato što nisu čili ništa bolje :D:d Šala, nemoj odmah da se popalite.
Ne znam zašto pojedinci životom brane neka tuđa iskustva sa raznih sajtova, meni je merodavnije šta sam čuo i isprobao. Fali mi dobar zvuk, posle M8 to je teško, ali G4 je baš slab na slušalicama, čak slabiji od S6 koji mi nije bio ništa posebno, sad mi taj S6 deluje fino.

Vrh Dno