Šta je novo?

LG G4

Media, misliš za obaveštenja ili zvono?
 
Ako hoces da ti se viber ne cuje kako zvoni u DnD modu moras staviti da te ne obavestava na pozive. Viber zeza
 
Ja samo cekiram "Nemoj ometati", tj. stavim na "Prioritet" i to je to...ne oglasava mi se nista, ni Viber...
 
Nemoj ometati > Odaberi prioritete > Pozivi od "NIKO" > Poruke od "NIKO"...
 
31h, 5h sot, 3% preostalo tenutno. Sa 4h sot koliko mi je uobicajeno za 2 dana, taman ce biti za 40ak sati rada koliko mi i treba.
 
Tako je i na G3,i to je realno sasvim dovoljno obzirom na rezoluciju i velicinu ekrana i kapacitet te barerije.
 
Prekjuce dobio OTA v20d telefon je U.K. verzija,nisam ga koristio mnogo ali vidim da je baterija bolja,preko noci nije izgubio nijedan procenat baterije i danas je na 81% sa 34 sata koriscenja ali samo 1 sat sot :) (igram WOT pa ne cackam telefon).
 
@telep, moram da obeležm da niko ne može da me dobije? Ne radi opcija sa omiljenim stavkama ili kontaktima, samo niko i ne čuje se viber?
@Dragon82, poenta je da može da me dobije neko, onog koga izaberem, a ne niko. Šta je onda poenta onda ako je sve mutirano, to je običan sajlent.

Na Samsung i HTC (HTC na MM takođe kao i G4) ovo radi bez problema. Da li je moguće da je viber jači od LG?
 
Poslednja izmena:
Svaki kontakt za cija obavestenja zelis da ti se fon oglasava u rezimu "Nemoj ometati", moras da stavis u "Omiljene stavke", da mu cekiras onu zvezdicu...i kontakt mora da bude u memoriji fona! Zatim, "Odaberi prioritete" > Pozivi...i tu cekiras "Omiljene stavke"... Sto se aplikacija tice, pod odabirom prioriteta, u obavestenja aplikacija cekiras sta ti treba... Tu se negde vrti resenje ja mislim, pokusaj ako vec i nisi...
 
Poslednja izmena:
Da li si bar pogledao moj komentar u ovoj temi prvi o ovom problemu? Pogledao slike koje sam postavio i sta napisao? Teško. Sve što si ti napisao, već je tako podeseno, otuda i problem sto ne radi kako treba! Na htc i samsung isto podešeno radi sve ko sat.
Rešenje polovično za sada, ovde u opcijama gde su poruke izabrati "niko"
cab967a49449786b493dd451c8d893cd.jpg
 
Kazem, ako vec i nisi... I ja pokusavam sve, milion kombinacija i varijacija! Da mi se sve oglasava sem Vibera, i obrnuto...sa i bez vibracije, samo pozivi, samo poruke...otelio sam se! U rezimu "Nemoj ometati" nista mi ne vibrira...
 
Prvi procenat me podsetio na G2, drži kao šašav, 27min displeja:


Baterija ba MM, za prvo punjenje posle hard reseta, sve novo instalirano. Full korišćenje, auto 2/3G, auto osvetljenje, nikakve app za uštedu:
 
Koliko ti je ukljucen data saobracaj.Meni je dnevno 8 do 10 sati i za to vreme pokida bateriju.
 
Četiri stvari ne gasim ni na jednom telefonu, mobilne podatke, gps, auto 2G/3G i automatsko osvetljenje. Imam dosta mobilnog saobraćaja u paketu, za mene nije opcija da gasim mobilne podatke, moram uvek online da budem.
 
Takodje, meni je sve popaljeno konstantno. Ili mi je oslabila baterija ili mi je na 6.0 dosta slabija u odnosu na 5.1
c61c0d53ee86317e6d7b2ef3e5d1b02c.jpg

3404e26eed690ba689b8d298ba91b6dc.jpg
 
Poslednja izmena:
V20d...prilicno mi slabija baterija, uz isto koriscenje.
 
I meni je sve popaljeno.A prwnos podataka mi je uvek ukljucen van kuce.U kucibde ima wifi ne vidim razlog da je upaljen.Hocu da kazem i ako ne koristi internet a ukljucrn je prenos dosta trosi bateriju.
 
Stigao jutros prvi update kako je na 6.0.nekih 90mb,poboljsanja za bateriju...
 
Planiram da kupim ovaj fon.Citao sam dosta da ima problem sa bootloop.Radi se o defektnoj maticnoj ploci serije 505-508.Da li je neko kod nas imao taj problem ?Obicno posle 5 6 meseci koriscenja?
 
Mislim da na forumu nije bilo ljudi koji su se žalili na bootloop. Kačio je skoro Vojkan čini mi se link sa problemom.
 
Planiram da kupim ovaj fon.Citao sam dosta da ima problem sa bootloop.Radi se o defektnoj maticnoj ploci serije 505-508.Da li je neko kod nas imao taj problem ?Obicno posle 5 6 meseci koriscenja?
Problem imaju samo telefoni napravljeni pre septembra 2015 i to ne svaki
A ako imas garanciju taj uređaj se menja za drugi
 
Poslednja izmena:
Kako da znam kad je tel napravljen i koja je verzija maticne ploce?
 
Planiram da kupim ovaj fon.Citao sam dosta da ima problem sa bootloop.Radi se o defektnoj maticnoj ploci serije 505-508.Da li je neko kod nas imao taj problem ?Obicno posle 5 6 meseci koriscenja?

Problem, izmedju ostalog i sa bootloop-om, imaju fonovi ciji S/N pocinje sa 505-509...tj. na modelima napravljenim i pre oktobra!
Moj S/N je 512...
 
Poslednja izmena:
Kontaktirao sam LG Srbija kazu da za sada u Srbiji nisu imali taj problem.Istina prelazim sa 4.7 na ovih 5.5.Probao sam G3 malo je glomazniji ali nadam se da G4 bolje lezi zbog zaobljenosti koje ima i kozne pozadine koja se nadam se ne haba tako brzo bar ne ova crna jer je grublja
 
41h, 4:30h SOT, 10% i upravo stavljen na punjac. Normalna prica, dopisivanje, itd. Sve vreme kombinacija mobile data i wifi. Osvetljenje na auto. Necu vise dosadjivati ovim, jako sam zadovoljan baterijom. U nekim trenucima sam bio nedostupan jer je na poslu slabiji signal, sada mi deluje da toga vise nema. Ne znam da li je do update-a ili do reseta...
 
Nazad
Vrh Dno