Šta je novo?

LG G4

Konacno namestih v20b i root. Oci mi krvare od ovih stock ikonica, odma nova i icon pack.

Šta znam, možeš da kupiš pa ako ti se ne sviđa imaš refund, a možeš i da skineš apk pa ako ti se sviđa ti kupi :)

Dobar provod večeras i srećna Nova Godina svima

Ma zezam se... To sada rade sa novim nalozima, prave ih i onda idu od teme do teme i postavljaju komentare samo da bi imali dovoljno postova za oglase... :D Tako ti sada za Novu... Zezam te malo... :)

Aaaaa [emoji1] pisao sam tamo gde sam učestvovao [emoji1]

Do juce mi se baterija jako polako punila kao sto sam rekao, od juce mi stoji na 80% i ne ide ni gore ni dole :) ...led notifikacija mi uvek svetli, i par puta sam morao da resetujem jer mi se izgubi mreza...ojhaaaa...

90 za sat vremena, plus minus
A 70% sa standardnim punjacem.. Pa i nema neke potrebe za quickcharge na G4
Kako da vratim sistem na 5.1 ? Sta da flesnem ?

Vec drugi put mi se desava da telefon nece da prima pozive(iako kod osobe koja zove cuje se da zvoni) niti poruke sve dok ja nekog ne pozovem i ne blokira ceo (tako da moram da vadim bateriju) i sve to na 6.0 ....

meni se desilo kad sam koristio 4G, a nakon apdejta na MM je tel sam prešaltao na APN za 3G. Morao sam da vadim bateriju. Postavio pravi APN kasnije, i sve OK

Telefon mi se iz cistog mira resetuje. 6.0 stock. Imate li ideju sta bi moglo da bude??

Igrom slučaja trebam sledeće nedelje da uzmem G4, dajte ljudi kakvi su vam to bug-ovi oko resetovanja telefona, nemojte mi to raditi... Sada sam u žešćem tripu šta da radim! :D

jednoj osobi, samo jednoj... :smoke:

Ma znam, u pravu ste, malo i ja preterujem :D Nego šta mislite za LG G4 s crnim kožnim poklopcem i extra battery kit, battery+charger(BCK 4800) +case za 420€. Jel vredi para?

Ma znam, u pravu ste, malo i ja preterujem :D Nego šta mislite za LG G4 s crnim kožnim poklopcem i extra battery kit, battery+charger(BCK 4800) +case za 420€. Jel vredi para?

Da je bar Sim Free i da je domaca 2-godisnja garancija onda moze. Ja sam svoj toliko platio u Julu prosle godine, Full Pack bez dodatne baterije i case-a ali imam garanciju 2 god.

Pitam čisto zbog dodatne baterije i punjača za isti. Sam case pretpostavljam da nije bog zna šta. Jeste sim free i ima godinu dana garancije.

Ja sam kraj oktobra uzeo za 395e sa 2 godine garancije ali polovan. Battery kit, lg circle case, kožna i plastična leđa... Čini mi se da je puno 420e...

Ja sam pre nedelju dana moj platio 400€ sa jednogodišnjom garancijom. to mu je najniža cena u Nišu!

Na KP ima svakojakih ponuda, a i prodavaca, što anonimusa, što opšte poznatijih (tj pozitivno ocenjenih). Kod izvesnog prodavca iz Apatina sam našao polovan G4, kao nov, korišten 10 dana (tako bar kaže), full pack za 360€ s 1 godinom garancije....

I to što kažeš... huehue

Ne znam sta mu dodje to sa jednom godinom garancije, garant neki preprodavci tipa ono godinu dana samo na hardver a softver ako se zezne to nista...

Mislim da je najbolja varijanta 2 godine kod operatera direktno i u ovlascen servis, jedina muka ako prodavac i kupac nisu iz istog grada pa moraju da se jure ako nesto zesce bude sa telefonom pa mora da se vrsi zamena celog uredjaja...

Sem kod provajdera ili ovih velikih - gt, comtr,... sve ostale prodavnice u Nišu daju 6mes ili godinu dana garanciju.

Ljudi, da li neko ima problem s ekranom? Ne pricam o touchscreen-u, vec o pikselizaciji, po duzini ekrana... Bas sam se smorio kad sam video taj problem na YT, one drasticne...cak se i meni to jednom pojavilo, ali na treptaj oka, pa sad strahujem... :(

Jel koristi neko superxe kernel? Zvuk na slusalicama mi je nekako bedan sa njim pa cisto ako neko ima sa testira. I kernel auditor nekako ne radi kako treba.

Vrh Dno