Šta je novo?

LG G4

Znaci na 60% manuelno se sve lepo vidi? To je onda mnogo bolji rezultat. Na G3 sam imao poteskoca neki put da vidim i na 100% auto.

^ Duboko udahni,zadrzi vazduh u sebi,ruku smiri :D Eto stativa :D
Videcemo sta tu moze sve bez stalka

4s ss iz ruke?
How yes no :)
A o 30s da ne pričamo.

Naslonis telefon na klupu,podesis sve sta treba,i stavis okidanje za 10 sekundi :) Sta ce ti stativ :d: D

Dobro,to je kad bi se zezali.
Ali zaista bilo kakvo ozbiljnije slikanje nocu bez stativa je cirkus.
I nema uvek klupe tu gde ti treba :)

A jeste :)
Nema tu mnogo price,ili tripod u torbici/torbi ili ta opcija dzabe i postoji. A koliko ljudi koristi i nosi tripod svaki dan? Ed (nokia 808) sa foruma i ko jos.. ? :)

Poslednja izmena:
^ Sad ne valja ta opcija :D Ma itekako da valja :d Itekako je korisna :d
Da je ubacena u drugim modelima,niko se ne bi setio to da napise :D

LG je svakako najgluplje to odradio od svih. Moraš istovremeno i ISO i ss da podešavaš.

Jel možeš da staviš iso na xx a telefon da automatski odredi shutter speed? Kao P mod na fotoaparatima

^ Mnogo smo zahtevni postali :) Do sada niko ti nije uveo na Android aparatu,i sada odjednom primedbe da bude kao na fotoaparatu. Polako,bice :)

Šta niko nije uveo?

@djordje nije bitno kako se zove nego šta može šta ne može. I kod Samsunga se jedan od modova zove "pro" pa nisi profesionalac kada ga koristiš jel tako :)
Imaju i drugi telefoni manual mod pa nemaju to ograničenje. Ovo je očigledno neizmenjen camera2 api koji je Google tako genijalno napravio i cvrc. Paradoks je da sa G3 ili G2 možeš nešto što sa G4 ne možeš. Ne znam jedino kako bi radilo iz 3rd party aplikacija ali ako sve ide preko camera2 onda verovatno isto.

Poslednja izmena:
^ Jel uveo neko duzinu ekspozicije da se namesta u stock kameri? Android svet?

Au ala pratiš. HTC, Xiaomi, meizu, OnePlus, zte (mislim) Samsung na zoom modelima, onaj Panasonic valjda? Ima ih bre gomila :)

Nisam znao,niti me je zanimalo. Eto,nesto i da se nauci ovde pametno :)

Eh od kad Zoom modeli imaju ta podesavanja, a i mnogi drugi...

jedan dan niko nije pisao o kamerama? šta se dešava? [emoji1] [emoji1] [emoji1]

^ :D :d

to je tako nevažno [emoji1] obe kamere su dobre-sitnice su u pitanju

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno