Šta je novo?

LG G4

jesen je dug vremenski period :)
prvi dani,sredina,kraj ?

deluje mi da prebrzo ubijate cene,mnogo brze padaju cene sa 500e na neku "normalu" nego sa te normale posle u neke bolje vode. hocu da kazem da dinamika pada nije ni priblizno proporcionalna,iako bi mi svi voleli da je tako.

Poslednja izmena:
hunder neko poredjenje s6 i g4 sto se kamera tice? :)

Kad pomenu kameru, može li u manual modu da se podesi ISO a da ss ostane na auto? I ako ne može u stock app, može li u 3rd party, npr a better camera ili fv5 (u manual camera verovatno ne može)

Nema toga manual je manual i sve se stavke manuelno podesavaju :)
Kamera je stvaro jedna od boljih ako ne i najbolja na mobilnom telefonu.Dajem prednost g4 nad s6 zbog opticke stabilizacije i manuelnog moda

a baterija s6 vs g4 ?
mada si ti imao onaj demo unit,ne znam koliko je on merodavan

Polako sa ocenom baterije ;)
Biće tu kernela i peglanja, a i konkurencija u vidu S6 je očajna po tom pitanju...

Šta uradi LG [emoji33] [emoji85] [emoji87]

Od onakve baterije na G2 trebalo je ići uzlaznom putanjom, a ono sve gore. Na G5 ima sat vremena da traje [emoji37]

@hunder
ako si imao aj ga uporedi sa note4? znam da ima 101 test na yt, nego ovako neko ko je imao oba...

jaka prednost onda taj manual kad moraš da nonstop petljaš :)
P mod bez nekog glupog limita za SS uz OIS je zakon za telefone

hunder ne vidimo ništa jer ti se ne vide fotke. za bateriju kažem ti proveri sleep jer meni deluje kao da nonstop curi.

@danilo vidim na G3 se ubiše od kernela i peglanja :D

Šta uradi LG [emoji33] [emoji85] [emoji87]

Od onakve baterije na G2 trebalo je ići uzlaznom putanjom, a ono sve gore. Na G5 ima sat vremena da traje [emoji37]

Aj sto nisu isli uzlaznom putanjom vec i stavili nezamenljivu bateriju :-D

ja vidim samo tekst "attachmentxxx" a kad kliknem dobijem Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator. na tt onaj placeholder za neučitanu sliku

^ isti slucaj i kod mene

Sta da poredim sa note 4?@Vojkan kako ne vidite slike okacio sam ih kao atacment.Ja ih vidim i sa moba i sa kompa

ne rade slike ni kod mene...pa baterija prvenstveno...mada jos je "nov" g4 pa mozda nije realno

20150628_231451.jpgPICT_20150628_231744.jpg
evo sad.Fokus je na satu.Na brzaka sam postavio cisto da stvorite sliku koliko je dobra kamera

Pozdrav društvo :)

Novi sam ovde, ali forum i vas pratim već dugo - do sada je to bio slučaj u LG G2 temi gde sam dosta toga i naučio. Vidim da su pojedini članovi aktivni i u ovoj temi za G4.
Da budem kratak, razmišljam se o kupovini G4. Interesuju me neka vaša iskustva u odnosu na G2, koliki je napredak po pitanju ekrana i same izrade? Jasno je da je baterija nazadavala, dok su hardver i kamera naravno znatno bolji. Dvoumim se inače između S6 i G4.

^S6, nemoj da se dvoumis uopste :)
Da l' ce da legne ove godine neki flagship sa dobrom /normalnom /ne bednom baterijom...

^ note 5 ,ip6s+ ,a krajem godine cenim i vecina telefona sa s820 :)

Sumnjam i za Samsung i za Apple, pre bih rekao da ce Huawei ili tako nesto :)

^ sa najavljenih 4000-4100mah u note 5 morace da kida. :)

Zaboravili ste na S6 Active, GSM Arena ga je proglasila telefonom sa najboljom baterijom :)

Nazad
Vrh Dno