Šta je novo?

LG G3

Da javim da je G3 sa plavim ekranom ponovo u životu. Bio u servisu, rekoše da je problem sa memorijom, i generalno lošim pločama na telefonima iz 2014. Garancija na popravku je par meseci, 40eur. Kod nekih uspe kod nekih ne rekoše mi. I naravno, ko zna koliko će raditi jer delovi nisu menjani, jednostavno loše ploče i konekcije. Primetio sam da se telefon greje pozadi kod kamere.

Mora g3 da se greje sa tolikim qhd ekranom. Flešuuj neki custom kernel ( xceed na primer) ili CTT mod.

danas sam apdejtovao svoj LG G3 i desava se jedna veoma cudna "situacija", nikako ne mogu da ukljucim mobile data
normalno radi wi-fi ali kad ga iskljucim ne mogu da ukljucim onu ikonicu Data.
cekirao sam i Mobile data u podesavanjama
a u setings>network>pa kad kliknem na mobile data i udjem o onaj meni gde se meri koliko sam mobilnih podataka potrosio ne mogu da pomerim sa off na on . jednostavno nece da se prebaci. jel se desilo nekome ovako nesto i jel ima neko nekakav savet kako da ovo popravim

Sta se dobija sa CTT modom?

cekiran mt:s mondo, pravio i nov APN sa mts-ovog zvanicnog sajta po njihovim uputstvima ali ne moze da se pokrene uopste.
kliknem na ono Data u brzom meniju ispise Data connection is allowed to postoji ukljuce3no nekoliko sekundi i odmah se ugasi

Ako si postavio mtsinternet APN , 4g ne radi.
Podesi genericki dal bese mtswap ili mtsgprs

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

Gde da skinem poslednji zvanicni rom za G3 32GB kada ukucam imei u devtester on mi izbacuje 21a kao poslednji za moj telefon...

Edit: Nasao na istom sajtu :)

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
nece ni jedan od tih, jednostavno ne mogu da cekiram mobilni internet sam se gasi posle nekoliko sekundi

Sta se dobija sa CTT modom?

Pročitaj ovde http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/wip-2-12-ctt-mod-marshmallow-testers-g3-t3313870
Detaljno objašnjeno. Ja pokušavam da se snađem, nisam nikad koristio.
Flešovao sam v3.1 pre pola sata. Izgleda dobro. Prvo što sam primetio da radi fluidnije. Pratim temperaturu CPU, GPU i bateriju preko kernel Adiutor apk.
Izgleda dobro. Temperatura brzo poraste a kad završi posao (dok ne učita stranu na primer) brzo se smanji. Manje vremema greje telefon pa se manje zagreje.
Treba probati, nije nešto bezveze!

Potvrdjujem i ja sa CTT Modom mnogo je niza temperatura u radu i ne greje se konstantno.

Pozdrav ljudi. Sutra bih trebao da pogledam neki G3 polovan, pa ako mi odgovara da ga pazarim. Verzija je od 32gb. E sad, ako ima nešto što bih trebao posebno da mu proverim osim onih žutih mrlja na displeju, voleo bih kada bi me posavetovali?

Unapred zahvalan. :)

Pozdrav ljudi. Sutra bih trebao da pogledam neki G3 polovan, pa ako mi odgovara da ga pazarim. Verzija je od 32gb. E sad, ako ima nešto što bih trebao posebno da mu proverim osim onih žutih mrlja na displeju, voleo bih kada bi me posavetovali?

Unapred zahvalan. :)
Gledaj da bude 07 broj u sredini imei koda. A ako vec pazaris, sto ne vidis nexus 5x.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

A to 07 je značajno samo zbog onog pucanja lajsne, ili zbog još nečega? :)
Bratu uzimam telefon, a odgovara mu G3. :)

Pozdrav svima,

Imam jedno pitanje, a ujedno i molbu za korisnike sa istim/sličnim iskustvom. Telefon (LG G3) mi se sam od sebe resetovao u ruci tokom korišćenja, i nakon toga neće da podigne sistem (konstantno vrti logo LG-a i na momenat se pojavi pozadina desktop-a, nakon čega se ponovo vraća na logo i tako u krug). Mogu jedino da ga isključim vađenjem baterije. Ima li neko ideju šta bi moglo da mu bude i kako problem da rešim? Telefon je garanciji, i nije problem da ga odnesem u servis, ali bih pre svega voleo da ga osposobim makar da prebacim podatke, a posle kako mu bude.

Hvala svima i pozdrav,
M.

Najbolje servis, svojevremeno sam brikovao dva puta lg p9xx, i dva puta mu u garanciji menjali plocu, kao jedino resenje, sa sve novim imeiom...

+1 p920 vise je bio na servisu i nije radio nego sto sam ga koristio, taman kad su sve sredili doslo vremen da se menja. Eno ga skuplja prasinu u ladici. Ne chachkaj nista, zamotaj u garantni list i pravac servis.

Jel moguce da se posle upgejda na 6.0 telefon sam od sebe zamrzva i nece da se konektuje na wifi, pokusao sam factory reset ne pomaze a pre toga na lolipopu sve radilo kako treba?! Sta mi je ciniti?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

LGUP pa flesuj opet isti rom, ako nece ni to, onda pali Flashtool pa CSE flash bilo kog MM 30 ROM-a, po mogucstvu poslednjeg stabilnog, meni je to bio 30c ali to je bilo pre par meseci.

Poslednja izmena:
Problem sa flashtoolom je sto izbacuje force close kada kliknem na phone information(win7 je u pitanju) :/ ako ima neko prpvereni flashtool neka mi posalje mada mozda zeza i kabel tj usb ulaz na LG.

Hvala nasao sam to u prethodnim postovima. Pokusao sam i tu metodu nece da se bootuje posle toga :( i eo sad sam preko flash tool ipak uspeo nekako da odradim i bootuje mi se neki Vodafone na bog te pita kom jeziku :D inace kdz sam skinuo sa tog sajta sto je ovde par postova neko okacio uz ta LGUP. Naravno automatski preko imei broja mi je dao ovaj kdz. Samo da proradi telefon...
Nece i dalje... Ponasa se kao da je touvh crkao i ne mogu nista osim pwr i volume dugmica.
Jel moze neko da mi pomogne da nadjem kdz sa lolipopom za d855?

Poslednja izmena:
LGUP vise nije opcija touch ne reaguje a treba mi usb debugging.

Nazad
Vrh Dno