Šta je novo?

LG G3

Evo i meni se pojavila žuta mrlja u desnom gornjem delu odmah pored ivice i to posle igranja Mortal Kombat. Telefon je G3 32G dual sim.
Kupljen u prodvanici kod zelenjaka, zaboravio sam kako se zove, prošlo 7 meseci, naravno ni da čuju za garanciju, kažu da je udaren ili nagnječen, mehaničko oštećenje.

Gledam onu listu što je M$ izbacio za uređaje koji će dobiti Win 10....Lumia 1520 koja je stara 2 godine ili više dobija nadogradnju a ovaj mrtvi LG ne može za telefon koji je star malo preko godinu dana da izbaci update...

Definitivno ću bataliti android i preći na WP
Pa gde nadje sa Microsoftom da uporedis ažuriranja. Ljudi 7 godina ne mogu da utegnu sistem kako treba. Jeste ima podršku, ali poslednja verzija koja im radi normalno je 8.1 koja se pojavila pre 2 godine.
Nadam se da si neko vreme koristio WP i da znas bar malo o cemu pricas. Ja sam imao L920 pre nekoliko godina i sistem im i danas pati od rupa koje sam ja još tada imao. Pogledaj malo po netu sta korisnici kazu o Windows 10 mobile.

Pa gde nadje sa Microsoftom da uporedis ažuriranja. Ljudi 7 godina ne mogu da utegnu sistem kako treba. Jeste ima podršku, ali poslednja verzija koja im radi normalno je 8.1 koja se pojavila pre 2 godine.
Nadam se da si neko vreme koristio WP i da znas bar malo o cemu pricas. Ja sam imao L920 pre nekoliko godina i sistem im i danas pati od rupa koje sam ja još tada imao. Pogledaj malo po netu sta korisnici kazu o Windows 10 mobile.
Vidim ja sta pisu o sistemu i isto tako vidim da taj sistem kod moje devojke na lumia 640 xl (njen sekundarni telefon)funkconise na slabijem hardwareu bolje nego android na jacem hardveru kod mene na g3

Jeste, slazem se, ima rupa, treba tu dosta jos peglanja i doterivanja da se uradi da bi WP dostigao nivo na kojem je android ali opet nije toliko ni lose.

@Danilo

Zanimljiva statistika

Ispada da JB drzi ~27% trzista i dalje a LP~30% sto i nije neka razlika

Poslednja izmena:
Pozdrav drustvo :-D jedno pitanje za vas... Da li bi ja mogao da odem u vip da reklamiram moj g3 i trazim zamenu zbog onih pukotina kod ir blastera i mikrofona? Da li je neko nosio na reklamaciju zbog toga i sta je uradio po tom pitanju?
Bilo je price o ovome u temi. Nosio sam ja, prihvacena reklamacija bez problema.

Vidim ja sta pisu o sistemu i isto tako vidim da taj sistem kod moje devojke na lumia 640 xl (njen sekundarni telefon)funkconise na slabijem hardwareu bolje nego android na jacem hardveru kod mene na g3

Android nije G3 LG UI, da L640 radi primetno bolje na slabijem hw od Nexusa pa da se polemise, ovako nema smisla.

Poslednja izmena:
49c5d8b3c3a7c601d86216648e4185b9.jpg

a3ad7fd5eb1826d257e4538aa0e1450f.jpg

229c576dca8cd469426bff9e240fcaee.jpg

Nije loše za prvi dan

Minimalno osvetljenje je minimalno osvetljenje. Plus wifi.

3G/4G nije sigurno :D

3G/4G nije sigurno :D
A zašto misliš da nije? Jer tebi na Nexusu ne drži toliko?
Sad je meni čini mi se baterija malo oslabila, telefon ima godinu i neki mesec, ali sam ja izvalčio dva dana sa 4 sata sota sa osvetljenjem auto na 90% net i sync uvek uključeni i to bar 60% vremena 3G... Sad je malo slabije ali i dalje dobro...

3g je uvek uključen. Wi fi kad se zakači. Osvetljenje ja na auto 70%.

A zašto misliš da nije? Jer tebi na Nexusu ne drži toliko?.

Nemam ja Nexus :)

Pa zašto mislim da nije... 33 sata skoro 34 uptime, a skoro 3 i po sata ekrana. Mislim pričamo o G3 gde je prosek 3 i po 4 sata za 18-24h uptime-a. Sad *** ili vi imate posebne, a ovi ostali felericne.

Pozdrav, imam problem, malo pre sam hteo nešto da slikam sa uključenim blicem, i fotografije mi budu tamne tj skoro crne. I primetim da pre slikanja uključi blic(u toku fokusiranja) a kada slika ona uključi blic nešto kratko ili ga uopšte i ne uključi. Probao sam i neke druge aplikacij3 za kameru ali i dalje imam problem. Da li je neko imao iskustva?

Ok, ovo pogadjam jer nemam G3, ali imao sam slicnu situaciju na N5. Da li ti je ukljucen HDR? Ne znam da li to G3 ima.

Ima, ali je isključen.

I kod mene isto se desava,u zadnje vrijeme nece ni da upali kameru uposte moram ga resetovat.

Da li neko ima u svom g3 telefonu zamnsku bateriju od 7000mAh? Ima da se kupi pa me interesuje da li pase, i da li to sme da se radi?

jel koristi ko bezicno punjenje preko doka. vidim da ga ima u prodaji ??

E ovo i mene zanima.Citam da su one jeftine varijante za izbegavanje ali dobro bi bilo da ,ako neko korist, iznese svoje utiske.

Nemam ja Nexus :)

Pa zašto mislim da nije... 33 sata skoro 34 uptime, a skoro 3 i po sata ekrana. Mislim pričamo o G3 gde je prosek 3 i po 4 sata za 18-24h uptime-a. Sad *** ili vi imate posebne, a ovi ostali felericne.
Za 18/20h mi se desavalo da izvucem 5h SoT. Osvetljenje 60%, pozivi ~20min, viber, wapp, 2 mail-refresh 1h, slabo surfa, 50-50% wifi@3g. Telefon je 2 meseca star. Baterija je skroz ok.

Za 18/20h mi se desavalo da izvucem 5h SoT. Osvetljenje 60%, pozivi ~20min, viber, wapp, 2 mail-refresh 1h, slabo surfa, 50-50% wifi@3g. Telefon je 2 meseca star. Baterija je skroz ok.
Pa ne možeš tako pričati... Valjda on bolje zna kolilo tebi može da drži baterija... I generalno svim korisnicima G3, nema veze što nema telefon, pročitao je. :)

Pa ja samo na osnovu ljudi ovde koji su kacili ss baterije sam gledao. Vrtelo se tako oko 4 sata. Eno G4 ima bolju bateriju, pa ljudi izvlače 3 i po do 4 sata. Pošto ovde na ovom telefonu je displej koji dosta troši, otuda i ti rezultati. Sem ako nije nisko osvetljenje.

LG svetli dosta nisko do 50-60%, a onda kasnije ima boost odnosno velik skok. Nije ravnomerno kao kod ostalih telefona.

Ja se slažem sa djilkoshom a imam g3 već godinu dana. Nikad nisam uspeo preko 4h sot-a da izvučem. Prosek sa normalnom upotrebom je 3-3.5 h. Ja ne znam kako vama uspeva čak 5h da dobijete?

Prvom prilikom saljem sliku kad izvucem 5h SoT-a. Nemam zbog cega da lazem ili preuvelicavam.

G3 cisti stock je 4h premija. G3 modan(stock modani) 5h+
Jednostavno su ukenjali. G4 na 5.1 5h cca, na 6 3-4(kako kome..meni telefon koji idla ne treba)

Meni je SoT pri mojoj upotrebi,dosta wifi neta,pozivi za posao i viber bude 3.5h SoT.2-3 puta sam izvukao malo preko 4 h SoT.Sve stock,nekad sam na Nexusu 4 i 5 flesovao i menjao Romova svaka 2-3 dana,sad vise nemam vremena za to.

Nazad
Vrh Dno