Šta je novo?

LG G3

Evo ja cu nekako probati da snimim moj G3 kako ga stiskam na sve nacine,a veruj mi otvarao sam ga milion puta(malo sam ga brikovao priliko flesovanja:d)..Uglavnom malo sam istrazivao o drugim modelima,premislajo se dal da ga prodam ili ne..I zakljucio da prema ostalim telefonima(ODNOS CENA KVALITET),da je G3 zver.Moze da hejtuje ko koliko oce,)..
Ja sam rekao zamerke samo, ali slazem se da za cena kvalitet nema boljeg androida. Ja nazalost cekam Lollipop da izadje i da skoknem do telenora da procackam malo iPhone 6. Jednostavno mi nedostaje iOS kao i aplikacije njegove(pogotovo emulatori gitarskih procesora). Takodje ono sto me uvek razocara kod androida je ocajan zvuk na sluskama. Ne znam dal je hw ili sw(driver) problem ali visokotonci stalno suste na istoj pesmi kada prikopcam Sennheiser sluske (naravno sa jeftinijima jos gore), dok kod iPhone mi se to jos nije desilo.

Nitro moras probati One M7 ili M8 ili neki Samsung sa Exynos procesorima koji imaju Wolfson audio chip.

Gle realno proizvodjacima se ne isplati da naprave all in one telefon,cime ce mi sledece god uzeti pare:d..Ja sam bas trazio neki da zamenim moj G3,stvarno sam picajzla.
Trazio sam neki sa boljim SOT + otporan na vodu +da ima bar sve karakteristike G3(proc/ram/qhd/5.2+inca/sd slot)..I nisam nasao takav telefon.Mozda Note 4,ali cena je bezobrazna.Za te pare sam vec napisao sta sve mogu da kupim.Z3 je vrh tel ali nema qhd sto bih ja hteo.
Tako da cekam 2015 da vidim sta donosi:wave:.Bas sam pomislio da ce ovaj Droid Turbo biti all in one,ono oko 6+ SOT kad videh na xda SOT im ili isti ili manji nego na G3:trust:

@Nitro to da,zvuk na visokim tonovima bas susti,cak i 320 kbps,a sto se tice Sennheiser NIKAD VISE:mad:,promenio sam 6-7 modela za 1 god.Stalno mi crne jedna sluska.Imam ove koje sam dobio uz fon i odlicne su:smoke:

Nisi citao moje predjasne provale:d..Gle realno ne treba mi ni 3 giga rama i 4 jezgra proc na telefonu pa imam.Nije pitanje sta mi treba,nego sta zelim.Sto bi rekao moj prijatelj ``svi mogu da kazu cenu necega,malo njih da kazu vrednost necega``.
Ako postoji 1% sansa da moje oko vidi qhd ja bih da ugodim mom oku kad dajem tolike novce:smoke:.Realno ne treba mi pola stvari koje imam..Imam 3d tv koji sam koristio 2 puta od kad sma ga kupio,pa opet sam ga zeleo.
Glupo poredjenje ali ko kad bi reako ``stvarno ti treba ferari na ovim putevima u Srbiji``(stvarno glupo poredjenje:d)..Ali ja prosto zelim da imam..

A nisi pozeleo da imas 30%+ bolju autonomiju umesto 2k? :)

Pa pozelo sam i jedno i drugo:dJa bi najradje kad bih mogao 2k + jos bar 1h sot..Zato cu i da cekam sledecu god,pa da pazarim novo.Trenutno mi telefon gura oko 4-5h sot,sto sa mojim koriscenjem bude oko 40-50 kad dodjem kuci sa posla,nekad mi ostane i 70%.
Sad polako pristizu novi romovi tako da mislim da ce sot porasti za 10-15%

evo ja sam malo pre testirao od drugara njegov g3 16gb nikakvog krckanja nema probao sam i jace da stiskam svuda po zadnjem poklopcu nema nikakvog zvuka sve je na mestu fon uzet preko ugovora na m*s pre 20tak dana... jel to krckanje ko ima od samog starta se pojavilo ili kasnije.

uh izivinite za mojih vise poruka koje se ponavljaju forum me zezao, izbacivao mi nekakav eror :eek:

Poslednja izmena:
Ma ista pesmica oko tog krckanja je bila i kod G2 modela, a kod mene i ogromne većine u G2 temi ga nikad nije bilo ;)

Moj je iz telenora. Da krcka krcka ali da bi krckao moram da ga uhvatim na vrh jednom rukom a na dno drugom i da uvijam i razlicitim smerovima. Al tad krcka i note1 koji je tenk (deblji i tezi) u odnosu na G3. Pritiskanjem na bilo koji drugi nacin ili pri samom koricenju od krckanja nema ni traga...

Elem, samo da se upišem kao ponosni vlasnik ove zveri od pre neki dan, pa da se nadalje družimo.

Moram da iščitam dobar deo ove teme, sigurno da ima korisnih saveta, a to će potrajati... Samo jedno pitanje za početak, kako da uklonim glupi McAfee bez root-a? Pretpostavljam da ne može...

Videh na poslednje dve strane da nekima krcka nešto, ja takvih problema nemam, možda zato što je sa O2.de :D.

Btw, za sada stvarno zver! Utisci odlični, ali polako...

@Rizmal: meni krcka i bez uvijanja samo ako ga uhvatim na pravo mesto... Sumnjam da se moze reklamirati u Telenoru ali odnecu cisto da vidim ako mogu da mi daju back cover od nekog da proverimo sta se desava tacno...

Nitro moras probati One M7 ili M8 ili neki Samsung sa Exynos procesorima koji imaju Wolfson audio chip.
Cackao sam i M7 i M8, ali mi nije palo na pamet da proverim kvalitet zvuka na sluskama. Moracu iskoristiti priliku drugi put.

Elem, samo da se upišem kao ponosni vlasnik ove zveri od pre neki dan, pa da se nadalje družimo.

Moram da iščitam dobar deo ove teme, sigurno da ima korisnih saveta, a to će potrajati... Samo jedno pitanje za početak, kako da uklonim glupi McAfee bez root-a? Pretpostavljam da ne može...

Videh na poslednje dve strane da nekima krcka nešto, ja takvih problema nemam, možda zato što je sa O2.de :D.

Btw, za sada stvarno zver! Utisci odlični, ali polako...
Mora root da bi to uklonio. No root uradiš za pola minuta.

Hvala. Ne bih da se *****avam sa tim, samo zbog garancije, ne znam kako na root gledaju ovde...

Root ti je uvek bio kršenje garancije. Ali uvek možeš da se vratiš na stock.

Ma neka ga, ukinuo sam mu administratorska prava i obrisao data, neće nikakvu štetu da pravi...

Purple Drake toliko traje. Naravno treba i adb i drajvere instalirati.

Pa da, to malo potraje. Jedino expresno rutovanje je towelroot ali to ne radi na G3 (ili samo na mom G3).

Zadnjim apdejtima je broj root metoda spao na jedan ili dva. LG izgleda krpi rupe polako, spekuliše se da će i Bump biti zakrpljen, ko zna.

Ma towel je odavno zastareo čini mi se.

Baterija, sa uključenim konstantno wifi, location sa GPS-om i mobile data (s tim da sam u roamingu) i onom detekcijom da gledam u ekran.

Meni ovo izgleda ok, a?

413ba2cc60aee1b2a0a72ce92a07233b.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415121163775.png
    uploadfromtaptalk1415121163775.png
    217.5 KB · Pregleda: 180
@nvukelic- otprilike tako i ja izvlacim iako mi je stan na losoj poziciji sa mob signalom. I razlika je sto ja imam ukljucene notifikacije u 10 programa a smart eye detekciju iskljucenu ali to ke to oko 4h sot

Ja nisam nesto pratio u minut ali stavim ga na 30% i napuni se do 100% sigurno za 1.5 sati.Mozda i ranije

Ja otkad sam na 10l bateriju mi jede kao ludo - 3 sata SoT i tipa 2.5 sata poziva. Mislim da su u orethodnim updates pozivi manje crpeli, ali lako moguce da je i do toga sto je u isto vreme i Telenorov signal poceo varirati od min do max svako malo.

Nazad
Vrh Dno