Šta je novo?

LG G3 Verizon VS985

CommandeR

Poštovan
Učlanjen(a)
30.12.2014
Poena
70
Vlasnik sam gore navedenog modela, i imam veliki problem sa njim. Prvo je počeo često da se restartuje, da se gasi tako iz čistog mira. Sada neće ni da se upali, samo se pojavi LG logo, pa se opet restartuje, i tako u krug.
Pokušao sam da ga flešujem preko LG Flashtool, ali mi ni to nešto nije pošlo za rukom, sad nemam sistem na njemu. Da li neko zna kako i čime ovo može da se flešuje? Ne znam koji firmware da mu ubacim, neće ni jedan koji sam ja probao. Ne znam u čemu je problem stvarno...

Takve je simptome imao i moj drug na trojci i na kraju zamenjena ploča 🙁
Nadam se da kod tebe nije taj slučaj.

Sent from mTalk

99% otisla ploca.Ako imas neku garanciju nosi a ako nemas onda ta delove prodaj jer se ne isplati menjati plocu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ploca crkla...nova 24.000din,polovna(ako je nadjes)oko 80e

To je masovan problem koliko vidim sang3 i g4?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da na g3 je to ozbiljan problem..vidi u nekom servisu ako zele da ti zamene..drugaru su ukupno naplatili plocu sa nekog polovnog g3 izlomljenog i ruke 120 evra a to je bilo pre godinu ipo dana

telefon kao telefon se veoma lako rasutra,i ploca se lako menja.E sad,pitanje je gde naci dobru i ispravnu plocu,trazio sam i na aliexpresu i na ebay,i ispod 60-70e nema teorije da se nadje,i to je ponovo polovna ploca,ko zna jos koliko ce da traje...

Vidi po oglasima neki teledon sa slomljenim ekranom al skroz da ne radi..vidjao sam i za 40e 50e..a na aliju ti je ja mislim novo sve

Nazad
Vrh Dno