Šta je novo?

LG G2

Одлично, хвала, је л' довољно да флешујем овај v30b kdz који је као последњи званични за Вип?
Ma pokupi preko imei kdz I flesni. Tako sam ja uradio. Inace reklamirao u VIP i 10 dana kasnije uredjaj mi bio u rukama. Mozda bi I ranije dobio da nisam bio u inostranstvu tako da nisam ni palio VIP karticu.

Ljudi, pomazite, ne mogu nikako da flesujem kdz.
Prvo, kada povezem telefon u download mode, prilikom instalacije drajvera, izbaci gresku da nije instalirao android usb modem.
Zatim, kada pokrenem LG Flash Tool 2014, prvo izbaci ovu gresku:

Nakon toga, kada kliknem na OK, krene instalacija softvera, stigne do 2% na racunaru (na telefonu i dalje stoji 0%) ali se tu prekine i opet izbaci poruku:

Kada kliknem na Retry, ponovo krene ispocetka, ali opet zakuca na 2%, samo sto ovaj put ne nudi opciju da pokusam ponovo, nego samo dugme Exit

Pokusavao sam sa razlicitim verzijama LG United drajvera, i vise puta, ali nece. Prethodni put kada sam ovo radio, sve je islo bez problema, ali sada koristim drugi komp...

Појавила ми се жута мрља горе десно, па бих да га рекламирам и у вези са тим имам два питања:
1) Пошто сам БлисПоп-у, који кдз да флешнем ради остваривања гаранције? Може ли v30b?
2) Да ли да телефон носим у Вип (тамо сам узео) или директно код сервисера (ко је званични сервисер код нас?)? Каква је процедура за добијање заменског телефона?
Ista stvar samo u Telenoru, telefon poslat ovlascenom servisu reklamacija prihvacena.Medjutim, posto nisu imali delova(?!?) trebalo je da mi zamene telefon potpuno novim, ali i tu se iskomplikuje naime telefon je povucen iz ponude nemaju ga na stanju pa sam dobio ponudu da menjam telefon za potpuno drugi model. Ono sto zelim da kazem dobro proveri da li mogu da zamene displej ili da ti daju isti uredjaj.

Pardon, koji ti nude?

Ako je neki slabiji pokaži im srednjak, platio si flagship

Na neki nacin je dobro jer dobijas novi skupi telefon, mozes g4 da uzmes verovatno. A ja se sad plasim da odnesem jer nisam vlasnik ugovora a imam garanciju. A tu osobu sto je vlasnik ko zna da li bih nekad nasao. A u pitanju je isti servis. :(

Treba mi cist stock zbig garancije
Stock zbog particija pa onda flashaj kdz stock. Probaj tako.

@panda95 - sta ti je, pa neće te tražiti dokumente. Jel te traže kad kupujes nešto? Ne zanima ih. A i ako je kod provajdera kupljen, tebe ne zanima sta je osoba prije tebe radila. Oni kad prodaju oni sebe namire(u slučaju da ga osoba ne podmiruje svoje..). Ti si vlasnik, imaš račun, papire. Odnosi informativno kao što sam ja pa pitaj

Hvala, otici cu do vipa i raspitacu se za to. Ja sam vec jednom nosio na garanciju ali zbog druge stvari, rekli su mi uredno da moraju da ga servisiraju jer imam papire sve. Jedino sto mi nisu dali zamenski telefon na koriscenje jer to daju samo vlasnicima ugovora.

Mozda da uzmes neki telefon koji driz cenu, samsung ili lg ,a ne meizu ,ako ces ga kasnije nekad prodavati. Mislim da ima zasebna tema o njemu ovde ,ako ne pogledaj sta kazu u kineski manje poznati brendovi.

Ja sam flešovao i bez toga, isto nije hteo nikako da instalira modem. Prošao fleš normalno.

Jel driver instaliras bez da je g2 spojen kao što treba? Postavio sam negdje drivere prave ali mislim da ne trebaš modem uopce

Nazad
Vrh Dno