Šta je novo?

LG G2

Otisao eldzi dzi tu... Pif sta sad kupiti..????. :-! :-$ :-\ :-[
Nisam pametan, jurio bi nesto sa garancijom od operatera barem jos godinu da ima, a ne bi nesto mnogo dodavao kesa. Unapred hvala na odgovorima i savetima!!!

Z3 - sa g2 (mada zaista nemam zelju da ga menjam). Nekako mi sve ispod nema poentu.
Doduse ako cash omogucava...prevideh taj deo.:)

Poslednja izmena:
G2 je kultni telefon, babaroga od telefona i dalje, i uvek će i biti. Sestra uzela Z3, i to je jedan od logičnih koraka posle G2...a sto se mene tiče, S6 verovatno, pegla glavne zamerke G dvojke, sa jednom izraženom manom, baterijom. Ili da se pogledaju malo redji telefoni, Huawei, Oppo, OnePlus, Meizu...

IPhone 6 ili Z3 su po meni mogući naslednici G2.....zavisi od ukusa,želja i materijalnog stanja....S6 je super fon ali su ga smorili sa knox-om tako da ga lično ne preporučujem....

Otisao eldzi dzi tu... Pif sta sad kupiti..????. :-! :-$ :-\ :-[
Nakon 2mil. postova kako modovati, nabudziti, unaprediti G2, sve vise se ovakvih pitanja pojavljuje...da li je to znak da je vreme za neminovno-zamenu za noviji, brzi, bolji...:(
Šalu na stranu...stavio sam ženi temp.glass na G2, slika je neuporedivo bolja nego preko folije. Stavljanje mnogo lakse od folije, ne prave se baloni ispod. U paketu maramica mokra,suva i nalepnica za skupljanje prasine...sve to za 1$
E sad video sam na G2 da je temp.glass dosta manji od ekrana, ovaj jeste manji ali pokriva vidljivi deo i pola crnog do ivice. Cim zagrebem foliju stavljam i ja :)

Nakon 2mil. postova kako modovati, nabudziti, unaprediti G2, sve vise se ovakvih pitanja pojavljuje...da li je to znak da je vreme za neminovno-zamenu za noviji, brzi, bolji...:(
Šalu na stranu...stavio sam ženi temp.glass na G2, slika je neuporedivo bolja nego preko folije. Stavljanje mnogo lakse od folije, ne prave se baloni ispod. U paketu maramica mokra,suva i nalepnica za skupljanje prasine...sve to za 1$
E sad video sam na G2 da je temp.glass dosta manji od ekrana, ovaj jeste manji ali pokriva vidljivi deo i pola crnog do ivice. Cim zagrebem foliju stavljam i ja :)

Je li ima neki mat tip tog stakla?

U poslednje vreme me baš živcira u toku razgovora, verovatno najveća mana ge dvojke...

Može li nekako da se reši problem sa rotacijom? 5.0.2 30a verzija

Nadjes neki profil na xda, i podesis viper po njemu. Ili sam napravis nesto. :)

Elem, uskoro planiram da pazarim G2 iz oglasa. Na sta treba da obratim paznju?
Znam za zute mrlje samo, to mogu da vidim normalno na ekranu, ne treba nesto specijalno da testiram?

I vidim da ima vise verzija, D802 je ona za evropsko trziste?

Ja jos nisam video nijedan G2 sa tim staklom a da je lepo "leglo". Uglavnom je po ivicama nezalepljeno,nije lepo leglo, valjda je ekran malo zakrivljen na ivicama.

D802 je internacionalna verzija ali moze se reci da se u EU ona koristi. Nju kupi svakako.

Poslednja izmena:
Ja jos nisam video nijedan G2 sa tim staklom a da je lepo "leglo". Uglavnom je po ivicama nezalepljeno,nije lepo leglo, valjda je ekran malo zakrivljen na ivicama.

D802 je internacionalna verzija ali moze se reci da se u EU ona koristi. Nju kupi svakako.
Ima da se kupi kod nas, malo je uze. Zbog toga nema problema sa ivicama, a sam displej prekriva. Ja sam to koristio dok sam imao g2.

Nema sta ruzno da bude jer je zalepljeno 100%. Tacno do ivice upaljenog ekrana ide pa vidi sam koliko do kraja fali.

Napisi gde ima da se uzme

I mene interesuje,salji PP. Jesu li ivice zaobljene ili ne?

Ne dolazi do zaobljenih ivica nego do kraja samog ekrana. Kad upalite ekran i dokle se vidi slika dotle i ide kaljeno.

odavno sam na optimusG3 v1.4.1... poceo je opasno da zabada,tako da bih promenio na nesto novije... sta preporucujete?

kako preko ovog programa LGMobile Support Tool apdejtujem moj lg g2 na noviji android,trenutno imam 4.4.2?

Ako ti nije rootovan samo ga povezi na komp ukljuci lgijev software i idi proveru upgrade. Ako je rootovan imas na xda temu back to stock - to je proces "kdz-ovanja" kojim mozes bilo koji Android stock nabacit od jb do lolija.
Btw mislim da oba procesa brisu sve sa fona. Zato lepo prebaci na komp sve bitno sa fona.

nije rutovan pokusacu sada to da uradim hvala na odg.

Vrh Dno