Šta je novo?

LG G2

Pogledajte prilog 168587
Kod mene sljaka normalno,naravno tamo gde ima 4g pokrivenost,a kao sto rekoh i pre,u kk nisam ni ja imao opciju da izaberem lte,nego sam isto preko onog koda namestao,gde potom tel sam vrati na predjasnje podesavanje. Sa lp stoji u podesavanjima da se izabere i radi

Hvala na odgovoru. Mada mi nije i dalje jasno koja je tu fora, ista nam je verzija 1.41223 i lollipop a opet meni ne postoji u opcijama da izaberem lte nego moram pomocu onog koda da se zezam svaki put kad sam u nekoj zoni gde znam da ima pokrivenost....

Isto update preko pc suit?
Ako ti nesto znaci,ovo je na mom verzija lp
A telefon je 6hu iz telenora,madjar.
uploadfromtaptalk1429717213775.png

Auu, pa onaj car zna manje od mene, čak mi i jezik promenio, stavio na srpski, ne zna engleski... [emoji1]
Ušao, pitao da li imam opciju only LTE, skenirao, ja ga pitao da li ovde, u poslovnici ima, on kaže, bre ne znam, ovo prvi telefon, tako mi reče...
A i šta oni tamo uključuju?
U kom si gradu? Evo meni dosla poruka da mi je zalba neosnovana (zalio se da mi upload na 4g ne radi). U Bg mi radi, u Sapcu ne. A morao sam se vratiti u mts jer mi prvo 4g nije ni radio, pa su rucno ukljucili. Iako sam insistirao da se odmah ukljuci. Kazu mi da bi trebalo da je automatski, ali sve je u beta fazi pa se desava i ukljucili mi rucno.

U Nišu sam...
711a8137efde9ece165f2bae3683c338.jpg

Poslednja izmena:
U kom si gradu? Evo meni dosla poruka da mi je zalba neosnovana (zalio se da mi upload na 4g ne radi). U Bg mi radi, u Sapcu ne. A morao sam se vratiti u mts jer mi prvo 4g nije ni radio, pa su rucno ukljucili. Iako sam insistirao da se odmah ukljuci. Kazu mi da bi trebalo da je automatski, ali sve je u beta fazi pa se desava i ukljucili mi rucno.
Nije ni meni radio upload u Sapcu ;)

Pogledajte prilog 168587
Kod mene sljaka normalno,naravno tamo gde ima 4g pokrivenost,a kao sto rekoh i pre,u kk nisam ni ja imao opciju da izaberem lte,nego sam isto preko onog koda namestao,gde potom tel sam vrati na predjasnje podesavanje. Sa lp stoji u podesavanjima da se izabere i radi
Ja sam taj fajl "LteConfigs" obrisao iz system/app foldera i dobio sam opciju da izaberem lte. Koristim CloudyG2 (kitkat).
uploadfromtaptalk1429729276747.png
Sutra idem za Bg pa ću da vidim kako radi.

Ja sam već razmenio par mejlova i poziva sa mts-om u vezu uploada na 4G...
Sada bi trebalo napokon da provere baznu stanicu i vide šta su usrali :)
Razumem ja da je ovo neka beta faza, samo ne kapiram zasto nisu pokrili ceo grad (gradove) sa kvalitetnom 3G mrezom, umesto ovog 4G ali ko sam ja da se pitam to :)

Kazem vam meni poslali danas sms da mi je zalba neosnovana o_O Sreca u Bg radi sto mi je bitnije.

Meni po drugi put posle žalbe poslali SMS da je sve ok :D
Verovatno polaze od toga da su korisnici koji se žale polu*****ni i da ne umeju da odaberu LTE u podešavanjima.

Screenshot_2015-04-21-14-02-15.png

Posle pojašnjenja rekli su da će opet da provere gde je problem sa upload-om na 4G mreži ...

Ali jednostavno svi koji imaju problem da uploadom, imaju vam Bg-a. Na licnom primeru san proverio u Bg gde zivim i sljaka odlicno zaista, i veci deo grada je pokriven. I veci deo Sapca je pokriven, ali upload nece kako treba da radi pa to ti je.

Ma ko zna šta su radili - požurili samo da bi na papiru rekli da su pokrili celu zemlju, a u praksi upload ne radi :)

U Sapcu postoji jedna bazna stanica kako mi je rekao radnik u mts. Znaci u njoj je problem, moraju da je poprave, a nece.

Isto i ovde - stoka je od 49 baznih stanica jedno 35 postavila u Beogradu ...
Šta ćeš državna firma, dok se ne privatizuje nema leba.

Baš sam probao i u G2 da ubacim karticu i tu je isti problem - tako da nije do telefona ;)

Iskreno mislim da je mts pokrivenost 4g bolja. Eto od prvog dana ima u Sapcu, dok telenor nema.

4G je klasicna zabava za mase. Nema tu leba dok mi u paketu ne bude bar 2gb neta, a ne budem morao da ga placam 3-4k.Ovako je uzaludno. Sto se mene tice, ne mora ni da mi radi.:)

Ja imam mesečno 2gb, plaćam 1000din, mts.

Ja imam kod njih miks m i mobilni net s i barabe nedaju kartice ni za jedan od tih paketa. Kaze samo za mobilni net L i miks valjda XL pa navise daju nove kartice sa 4g podrskom.

Dzaba meni dva 4G telefona kada glupi MTS nece da da kartice.

Da od Mix XL paketa daju kartice - dakle 2000 pun iznos, a 1000 dinara ako preko njih ne uzimaš telefon :)

600 minuta (6000 u mreži)
1000 MB
1000 SMS

Meni samo megabajti redovno nedovoljni :)

Poslednja izmena:
To su stari paketi verovatno...
Nisam siguran da uz njih ne dolaze neka ograničenja :)

Da li se nekom desavalo da je zvuk u mikrofonu slabiji posle apdejta na 5.0?

Poslednja izmena:
Šta ja momci da radim sa LTE, da li je moguće da neće da se registruje na LTE mrežu jer je slab signal, ili da opet odem kod njih, mada mi prošli put nisu ulili poverenje da znaju šta rade. Mts mreža, grad Niš, LTE, da li ima nekog sa sličnim problemima? [emoji4]

Verovatno ista situacija kao i ovde - zavisi u kom delu grada živiš :)
Testiraj to u centru pa ako ne radi reklamacija ...

Da USIM kartica i moraš da imaš Lollipop na telefonu + da tamo u mrežama odabereš LTE za Network mode ...

Vrh Dno