sta misliš koliko se to ljudi onda zahebalo?S4 je prodavaniji više nego ti ostali zajedno![]()
sta misliš koliko se to ljudi onda zahebalo?
Ajoj, započeo si fanboj ratovanje...
Ne znam o kakvim fixevima za G2 pricas, telefon radi besprekorno minimum godinu dana, pre toga ne znam, nisam ga koristio. Za M7 ne znam, S4 radi takodje dobro. Malo naduvavas pricu.
U tih prvih 6m je m7 imao brdo problema, a za G2 se i dalje fix-evi prave i nikako da ga ufixaju. A S4 od prvog dana lepo radi, i svaki prosecan korisnik ne mora da se zlopati s necim, upali instalira aplikacije i arci
A S4 od prvog dana lepo radi, i svaki prosecan korisnik ne mora da se zlopati s necim, upali instalira aplikacije i arci
Ne slažu se sa tobom vlasnici S4-ke kojima se dula baterija i crkavao eMMC čip. O lagu prilikom ulaska u osnovne aplikacije necemo da govorimo.
Malo realnosti nije na odmet, jer svaki model telefona ima svoje bubice.
Baterija 1500rsd, ni porediti sa nekim stvarima koje su se kod ostalih desavale. A mislim da prosecan korisnik ne obraca paznju na lag. Svaki ima bubice, a u celoj guzvi je S4 imao najsitnije![]()
Originalna baterija za S4 je 2500din. Zanimljivo je kako si crkavanje eMMC čipa "prevideo" iz mog posta. To je izuzetno ozbiljan problem, ozbiljniji od problema koje su imali/imaju G2 i M7. Nisi u pravu, sagledaj malo situaciju.![]()
NeHocu da predjem sa Cloudy 2.1 na 2.2. Da li mi je potrebna instalacija KK_Baseband_D802 u ovom slucaju?
Ne zaboravi full wipe. Za svaki slucaj da pomenemHocu da predjem sa Cloudy 2.1 na 2.2. Da li mi je potrebna instalacija KK_Baseband_D802 u ovom slucaju?
Dobro je da si objektivan, pa je G2 lagfree telefon. Ispade optimus rom kralj brzine ni kriv ni duzan.Stojane i Martine, volim likove koji su u manjini, koji ulete u diskusiju i ruše neke netačne, a utemeljene stvari, likove koji ne prate masu, samo zbog mase, već gledaju stvari iz nekog drugog ugla, i daju dobre argumente zbog čega neke stvari nisu takve kakve se čine. Ali sada niste u pravu, nikako, čini mi se da ste uleteli samo da biste protivrečili, iz inata.
G2 je bolji od S4 ne meni subjektivno, već i objektivno, po mnogim aspektima, i tu nije sada otkrivena topla voda.
Argument da prosečan čovek ne obraća pažnju na lag, je verovatno najgori koji si mogao da odabereš, pa to je najbitnija stvar. Ali o tome drugi put...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari