Šta je novo?

LG G2

XCam LG - for stock/unrooted G2
XCam LG - for stock G2 + 4kUHD video
XCam LG - for G2 using the advanced driver

Koji od ova 3 ? :p Izvinite na glupim pitanjima ali meni nije jasno, na drugim telefonima kojima sam imao je totalno drugačije sve. :p

Ima neko seckanje na CloudyG2, i jednostavno me nervira. Da je lep ROM, lep je ali to neko seckanje... Evo probam AICP ako ni tamo nista, Lighting v5, definitivno najj

Ima neko seckanje na CloudyG2, i jednostavno me nervira. Da je lep ROM, lep je ali to neko seckanje... Evo probam AICP ako ni tamo nista, Lighting v5, definitivno najj

Ja isprobavam ceo dan cloudy g3 2.2 . Lepo radi, u instalaciji cekirao deodex i posle prebacio na art. Doduse nisam ga nesto napunio, whats app, viber, fb, tapatalk, xcam, 2 sinhronizacije maila i jos par sitnih aplikacija. Bas mi se svidja kako radi. Doduse probacu i lighting :) Samo da nadjem za boost zvuka neki mod dobar

Meni kojem je čak sluh oštećen, čujem super.
AICP, ceo ROM 250mb ? Jel sigurno ovo ?

Poslednja izmena:
@djordjesl, viper4android je neprikosnoven za zvuk, čini čuda i sa kvalitetom i sa jačinom.
Kada slušam flac sa njime dobijam neverovatan zvuk.
Lako se instalira, imaš ovde temu na benchu.

Pa Cloudy i Lighting su valjda debloated a imaju 1gb ? I udjem u ZIP i gledam fajlove u sistems vidim samo bin folder. Mislio sam da je samo neki update. Dobro, bar se dobro zavrsilo, bootovao se, samo da se zavrsi ovaj AICP ugrading...

@djordjesl, viper4android je neprikosnoven za zvuk, čini čuda i sa kvalitetom i sa jačinom.
Kada slušam flac sa njime dobijam neverovatan zvuk.
Lako se instalira, imaš ovde temu na benchu.

Viper mi nije nesto radio na prvom i drugom g2. Imao je neki mod za zvuk da se dobije kao na iphone-u itd. Biras jacinu i ostalo, samo nmg da nadjem, ali se secam da je bilo

Sad bas gledam, poslednje 2 cifre imei broja na nalepnici na ledjima i imei broja koji izbacuje telefon se razlikuju. Zna li neko da mi objasni ovo? Da nije menjana ploca ?

Nema potrebe za modovima, jeste to dobar zvuk, poenta viper-a je u širokim mogućnostima prilagođavana zvuka svom ukusu, ne bih stavljao te alike modove. Mislim da ima objašnjeno u viper temi sve detaljno kako namestiti, slično je za sve androide. Radiće na cloudy romu.

To znam i ja nego kad instaliras samo viper na stock rom i stock kernel ne radi viper moze da se instalira ali nema nikakvog efekta

Trebalo bi da radi, on instalira svoje drajvere, moguće je da se ne učitaju pri pokretanju ili da ih sistem gasi. Verovatno ima neko rešenje, probaj da ga prebaciš u sistemsku aplikaciju (ako ti se instalira ponovo sistem ako ne uspe:D).

Poslednja izmena:
AICP ROM, fluidan, brz, dosta puta bolji od Cloudy 2.2. Ali ipak nazad na Lighting, on mi najbolje lezi. ;)

Koliko vam traje baterija na aicp-u? pre 12h skinut sa punjaca, 4:30h SoT i jos 22%. Po ovome na Cloudyu je baterija mnogo bolja

Zna li neko kako da se sredi ovaj partial wl, nije strašan ali bode oči... WifiOffDelayIfNotUsed

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422495097314.png
    uploadfromtaptalk1422495097314.png
    239.4 KB · Pregleda: 223
Mislim da je to ono u podesavanjima wifija da ti ostaje upaljen i kada je ekran upaljen. Nisam najsigurniji.

Upravo mi se iritirajuce zaglupeo notification bar posle propustenog poziva. Lighting v5 rom + Nova launcher. Do Nove nije sigurno, ne znam da li je do telefona ili roma?

Ja sam na lighting v5, jos nisam iskusio takve bagove, ustvari nisam nikakve za sad. Isto koristim Nova launcher Prime.

Zasto nece na viperu da mi instalira drajvere da li neko ima resenje nebi da ubacujem dori kernel vec bi ako moze da radi na stock kernel 20h rom
Kod mene je uvek radio, na svim stock i g3 portovanim romovima. Ista procedura svaki put, instaliraš Viper, update drivers, reboot...posle kad startujem, upalim Viper i enable u Master power tabu v4a speaker I equlizer.

Kod mene je uvek radio, na svim stock i g3 portovanim romovima. Ista procedura svaki put, instaliraš Viper, update drivers, reboot...posle kad startujem, upalim Viper i enable u Master power tabu v4a speaker I equlizer.
ee1406fd7b295996aee7e4919b81b8ba.jpg

Evo sta mi izbaci
09b2ba60b43ce43125e651d4c384fddb.jpg

Upalis busybox i pritisnes u njemu install. Stericson busybox instaliraj.

Ipak se vracam nazad na CloudyG3 sa AICP-a. Danas mi je dva put zabagovao kad mi je najvise trebao. Samo rest pomagao. Da li samo wipe treba da odradim i flesnem rom ili mora nesto dodatno? Koji kernel preporucujete? Kada sam kupio telefon u memoriji telefona sam imao SuperSU 2.36, tako da je on, pretpostavljam bio flesnut u telefonu. Ima li neki bolji od njega?

sada imaš 2.45 verziju
wipe sve osim interne memorije, zatim instaliraj g3 rom, što se tice kernela ili ostavi stock cloudy koji dolazi sa romom ili probaj neki sa xda, to je sve po volji

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno