Šta je novo?

LG G2

Ја сам испробао AICP rom,BlissPop rom,Darkobas rom,LiquidSmooth 5.2 rom,RESURRECTIONREMIX rom. Прве њихове верзије су ми радиле боље од ових новијих. Камера је слабија од Cloudy који сам раније користио. Генерално, Андроид 5 брже ради од четворке. Највише ме нервирало што нема Theme Engine kао код четворке. Сад сам на LiquidSmooth 4.4, за касније, видећемо.
Od nedavno imas theme na aicp, cm12 i RR. Teme su tek poceli da prave tako da nema neki izbor :D

Jel neko koristio G2 prilikom trcanja, za slusanje muzike i neke "tracking" programcice? Treba mi preporuka za futrolicu za ruku...

Poslednja izmena:
Ја сам испробао AICP rom,BlissPop rom,Darkobas rom,LiquidSmooth 5.2 rom,RESURRECTIONREMIX rom. Прве њихове верзије су ми радиле боље од ових новијих. Камера је слабија од Cloudy који сам раније користио. Генерално, Андроид 5 брже ради од четворке. Највише ме нервирало што нема Theme Engine kао код четворке. Сад сам на LiquidSmooth 4.4, за касније, видећемо.

Pa jesi li se vratio samo zbog thema ili je ipak 4.4 i dalje bolja opcija za svakodnevno koriscenje?

Ukucaj cm12 themes. Koristim ih već duže. (Imaš na one plus one forumu, slobodno koristi)

Ja sam validus probao jer mi ga je reventech preporučio, on sad s njima suradjuje. Ali aicp mi je idealan trenutno, sve radi kako treba a i lijen sam prebaciti se na nešto. Probaj validus. Možeš mijenjati buttonse ispod, tj njihov poredak itd. Brz je dosta(Blackbird kernel)

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-gzr-validus-rom-official-t3007168

Jel to ovaj Validus? Taj Blackbird kernel se vec nalazi u sklopu roma ili moram posebno da flesujem? Posto sam trenutno na CloudyG3 2.1, dali treba samo wipe da odradim i flash ili mora nesto dodatno da se podesava? Prvi put flasujem LG telefone, pa mi bolje da pitam, nego da ga brickujem...

Edit: Jel moze neko da mi posalje link tog AICP-a, ja ne mogu ili ne znam da ga nadjem.. :)

Poslednja izmena:
Pa jesi li se vratio samo zbog thema ili je ipak 4.4 i dalje bolja opcija za svakodnevno koriscenje?
Samo zbog Theme, jer volim kad pokrenem ekran da se sve šareni :) U suštini, taj rom je baš stabilan i fino radi. Mada, sad me bender zainteresovao sa ovim aicp. Probaću ga sutra. Ja imam backupove odrađene u TWRP, držim ih u kompu, pa kad mi dosadi, ja vratim neki i tako u krug.

Jel možda neko naručivao sa ebay-a Incipio dual pro case ili nešto od Ballistic case-ova za G2?

Ne moraš ništa vidljivo imati u džepu, sitna prašina, među kojom može biti silikata tj. peska, vetar nosi svugde, dospe i tamo gde ne treba, pa i u džep i naravno najobičnijim hodanje dobiješ efekat šmirglanja. Tako da, bolje dobra folija, pa ako je ogrebana i ružno izgleda, skineš, baciš i staviš novu.
Inače, ako su farmerice u pitanju, već u samom procesu izrade (obrade) se koristi pesak za efekat pohabanosti, pa uvek pokoje zrnce ostane u džepovima...
Baš tako. Inače je G2 poznat po tome da lako dobija ogrebotine za razliku od starijih Android uređaja, pogotovo matore serije Samsung Galaxy-ja, pa one su pojam izdržljivosti.

A da nema veze do serije istog modela (konkretno g2 ovde)? Tipa noviji manje ili vise izdrzljivi. To je zapravo vrlo moguce da su neke suptilne promene napravljene.

Poslednja izmena:
Ma to se lako proveri, jave se članovi koji nemaju foliju na ekranu i to je to.

Na xda. Nije moj app, sefnap je modao. Ona radi odlicno. To je ta ali sad su modali za drugi dpi pa se vide i podesenja za sve :)

Evo uzeh ga jutros, ovo mi je treci g2, jednostavno nisam mogao da odolim :) Mozete li mi reci koji je trenutno najbolji rom, stabilan, kamera da je ok ? Da li linkovi iz prvog posta za autorec sadrze najnoviji rec ili ?

Evo na startu odmah jedan problem :D Posto sam uzeo telefon sa 4.2.2 na njemu, odradih update preko racunara, upalim ga i probam osvetljenje na 100, kad ono iznenadjenje :D Ne moze preko 80 zbog visoke temperature :) Doduse zagrejao se fino tokom update-a. Je li imao neko slican problem?

Ja sam sinoc fleshovao AICP rom. Ono sto sam do sada primetio je da ima problema sa play storiem i music playerom.. Kada ukljucim player samo zabode, izbaci onaj report i vrati me na pocetnu stranicu.. Play povremeno zabada pri vracanju na home page play-a. E sada ne znam da li je to do gappsa ili do roma? Skinuo sam micro gapps 5.0.1 koji je kostaivanja izbacio stranu pre..

Cloudy 2.2 radi super, preporuka za taj rom.

Ne znam dal je moguce da zbog razlicitih verzija telefona tj. od trzista, ali meni je Cloudy katastrofalan. Posle tipa dve nedelje krene da izbacuje poruke o zatvaranju aplikacije, da baguje, koci i slicno. Pre toga sam na primer imao Optimus koji je odlicno radio, ali se zeznem i pomamim i stavim ovaj novi Cloudy. Evo bas jutros mi je izbacio force close kada sam pokusao da udjem u galeriju.

Inace mi je telefon za Nemacko trziste.

Kod mene CloudyG3 2.0, radi odlično. Probaj 2.0 verziju. Inače ja svaki put kada ga punim od nula do sto, ugasim telefon, osvežim ga. Ništa me ne košta da ga jednom dnevno resetujem.

Evo skidam da probam CloudyG3 2.2 . Recite mi sto se tice roota i rec koji su najsveziji ? Trenutno sam na 20g verziji

ioroot25, AutoRec sa prve strane. P.S gde si nasao link, meni na XDA nema seedera.

Nazad
Vrh Dno