Šta je novo?

LG G2

Ja sam uzeo original preko alija, ali je bio 20e. https://www.dropbox.com/sc/isq8clnzzfgrzo7/AABVGyd3BgSQyseAaNDuxNmBa Nešto više od godinu dana korištenja, uz par gotovo neprimetnih ogrebotina, još uvek kao nov.

E sad original ili ne, ako ti se kvalitet izrade čini ok, onda nema potrebe da daješ pare za original,... ali. Dok nije stigao spigen, koristio sam ovakav neki case, i sav se ofucao i isprljao za dva meseca korištenja. https://www.dropbox.com/sc/use3rnpi8zqcuc5/AAB2KBiJZ3QF6E0GVipI3Gbsa

U to kad stavis telefon imaces osecaj kao ciglu da drzis [emoji3]

Zavisi koliku šaku imaš, meni ne smeta, šta bi tek oni što nose i veće telefone 5.5 i 6". https://www.dropbox.com/sc/smamil768as5s6f/AAC5X5_DyiJoqtE5IhImcoG3a

Pozdrav,moze li neko okaciti link od Cloudy g3 2.1,ubacio sam 2.2,ali nisam zadovoljan signalom,stalno varira. Pre toga sam imao 2.0 gde toga nije bilo,ali me je nerviralo veoma sporo povezivanje na wifi i samo zbog toga sam ubacio 2.2.

LG G2 stigao, telefon me je oduševio! Jednostavno se ne kajem koliko sam keša dao na telefon a i prodavci su ispali maksimalni korektni, dali su mi providnu silikonsku futrolu i tempered glass za DŽABE!!! Trenutno sam na stocku 20C verziji, čini mi se da je Tajvanac. Za ovih par sati, napunio sam ga igricama, seckanje bukvalno ne postoji. Ekran je perverzija, fotografije su perfektne a još fix nisam ubacio. Zvučnik mi se sviđa nije slab uopšte. Moja preporuka svakome !

A ostaću još par dana na stocku pa sleduje CloudyG3. :D

LG G2 stigao, telefon me je oduševio! Jednostavno se ne kajem koliko sam keša dao na telefon a i prodavci su ispali maksimalni korektni, dali su mi providnu silikonsku futrolu i tempered glass za DŽABE!!! Trenutno sam na stocku 20C verziji, čini mi se da je Tajvanac. Za ovih par sati, napunio sam ga igricama, seckanje bukvalno ne postoji. Ekran je perverzija, fotografije su perfektne a još fix nisam ubacio. Zvučnik mi se sviđa nije slab uopšte. Moja preporuka svakome !

A ostaću još par dana na stocku pa sleduje CloudyG3. :D
Lighting v5 bolje, cloudy ni blizu svojim 1.2 1.3 verzijama... :)

Čestitke na "prinovi" :)

Poslednja izmena:
Kakva je kamera na tom Lighting v5 romu i koji fix kod njega koristis za kameru?
+1
Ima li podesavanja npr za sklanjanje dugmica u odredjenim aplikacijama kao g3 rom?
Ako mozes slikaj ui, jer ne radi onaj yt snimak sto su postavili.

Poslednja izmena:
+1
Ima li podesavanja npr za sklanjanje dugmica u odredjenim aplikacijama kao g3 rom?
Ako mozes slikaj ui, jer ne radi onaj yt snimak sto su postavili.
UI je isti kao kod stocka, s tim da sam stavio status bar, i toogles kao na g3(hid3rs)... Ostalo sve identično
Kakva je kamera na tom Lighting v5 romu i koji fix kod njega koristis za kameru?
3.2 def. najbolji...

e2af76d22b9e8156f2d81583ea3ae1e1.jpg

Flat g3 ui pise. Zato sam pitao.

Zanimljivo :D Znaci kad to instaliram, odmah ubacim fix za cam. Koji tacno da odaberem? Ako mozes da postavis link.

Nije prošlo pored originala, a i prodavac se ne trudi da ga tako predstavi :)

U to kad stavis telefon imaces osecaj kao ciglu da drzis [emoji3]
nije original ali ti ni ne treba jer odlicno cuva telefon ja sam uzeo sa alija odavno i stvarno mi se ne cini kao da drzim ciglu..telefon jeste mozda malkice tezi ali nista znacajno..odlicna stvar

Je l menjao neko ceo ekran ovde? Koliko ga je izašlo sve i to? I sta je isplatljivije, staviti ga u delove, ili popravljati?

Ja uzeo telefon pre 10ak dana, sto kaze kolega iznad skupljao pare i jedva cekao da ga kupim i sve, i sinoc primetim ogrebotinu na ekranu, bukvalno se niotkuda pojavila. Znaci cuvam ga maksimalno, ni govora da je ispao, sve pazljivo i polako al dzaba. Je*em ti gorilla glass! Izbegavao da lepim one folije jer odvratno izgledaju, ne volim ni ljusture ni futrole, al *** izgleda da cu morati da ga obucem. Sitna je to ogrebotina doduse, primetis je ako se bas zagledas na ugasenom ekranu, al me nervira jer je telefon bukvalno nov :(

Nazad
Vrh Dno