Šta je novo?

LG G2

Ja hocu transfer sa telefona na komp...
b0696a34d2f61b9accf5d79227b8b448.jpg

pa isto tako skidas
KADA SE KONEKTUJESides na plavu ikonicu FILES
pa onda izaberi folder koji hoces DESNIM KLIKOM pa ti izbaci opciju download as zip - skines ,raspakujes i to je to
uopste ti netreba premium ni bilo sta drugo

Poslednja izmena:
Kliknes na folder i selektujes download, isto kao da skidas fajl.

mozes desnim klikom na bilo koji folder i download as zip i gotovo jako brzo skine naravno u zavisnosti od velicine
ili kako je djordje objasnio-svejedno je

Meni nista ne izgleda kao na ovom snimku. O kojoj aplikaciji pricamo?

kao sto Djordje rece AIRDROID
jel ti uspes uopste da se konektujes?
da bi to uradio treba da se registrujes ili na jednostavniji nacin da skeniras QR CODE- sa telefona skeniras code i onda si konektovan
http://web.airdroid.com/ evo ti sajt a sa google play skines airdroid i pokrenes ga i kad te pita za reg ti stisni reg later i imas opciju scan QR code

Poslednja izmena:
Ljudi ja sam pravio gresku sve vreme. Ja sam skidao Airdroid aplikaciju za komp i tako pokusavao da se spojim sa telefonom. Tek sada sam video na YT da trebam preko web browsera na adresu web.airdroid.com da odem. Ona aplikacija za komp koja izgleda ovako je beskorisna.
fee975fd57b511582c9fe4e013514d56.jpg

Jedno pitanje vezano za kopiranje podataka. Ne mogu da skontam koji je problem, da li neke permissions, ili šta već. Rekoh da kopiram u PC sve što mi treba sa mog 32GB G2 (windows explorer win7 x64), ali nema šanse kad sve odjednom zabeležim, da kopira. Jednostavno izađe iz aplikacije kao da je završio. Ako po malo kopiram hoće, ne kontam, da li je to ograničenje vezano za internu memoriju G2 (da nije u fat32 formatu, odnosno za linux ext3 ili ext4), ili je vezano za ram PC, ili padne napon u prenosu preko kabla, ili...Zna neko, nisam guglao, pretpostavljam da vi koji stalno flešujete i kopirate na pc bekape znate u čemu je štos.

Poslednja izmena:
Pa moze, ali kad vec pitas, moze sa kompa, ja sam trazio opciju na apk za telefon...Tamo isto nema opcije da se posalje folder (sa telefona).
Na kraju posto transfer zavisi od brzine neta nije mi puno korisno.

@salenjak

Eto, to je i mene mucilo i sva ova prica je tako i krenula...

Ima opcije sa web browsera na kompu. Nema opcije da posaljes folder sa telefona na komp (aplikacija za telefon nema tu opciju). Nije ni bitno jer je beskorisno za velike fajlove zbog brzine.

Citas li ti mene?
Pricam ti o upravljanju iz aplikacije telefona...

@dordjemalisic
Hvala ti druze u svakom slucaju

Poslednja izmena od urednika:
@salenjak

Eto, to je i mene mucilo i sva ova prica je tako i krenula...

Hehe, you wish!
No, evo zaključak, ispada sklop glupih okolnosti. Uvek sam radio abdejt i bekap sa laptopom na poslu, tamo imam neki bezvezni USB kabl, a sad sam isto probao kući na PC-u sa originalni kablom i sve prošlo kako treba. Tako da, hehe, nonameBGD, :p pregrizao.

Poslednja izmena:
jel ubacio neko cloudy 3.0 kakva je baterije jel stabilan?

Kako se ja patim za MTP po prvi put mi muka od ovog telefona. Taman da dodje do kraja i ako ne daj Boze stigne neki notification ode sve do djavola...

Kako se ja patim za MTP po prvi put mi muka od ovog telefona. Taman da dodje do kraja i ako ne daj Boze stigne neki notification ode sve do djavola...
Sad sam se setio da sam imao jednom problem kada sam nakacio tel preko micro usb-a od nokije, sa originalom nisam.

A što umesto tog airdroid-a ne koristite bilo koji file menager sa opcijom lan-wlan networking npr x-plore i uradite na kompu advanced share i kopirate sta hocete i gde hocete preko lokalne mreze?

Sve mi se vise cini da je ovaj Cloudy G3 obicno sr*** od ROM-a ni nedjelju dana ne koristim vec mi usporio telefon nenormalno nit je kamera nesto na njemu stvarno nzm sta sam dobio sa ovim ROM-om sutra se vracam na neki lolipop ako nemam kameru barem da je smooth :D

Nazad
Vrh Dno