Šta je novo?

LG G2

We expect to see this update spreading to other countries across the world over the next 3-4 months.

Eh sad, nije valjda da se toliko razlikuju pa ce da im treba 4 meseca za to.

Ma ovo neki potpuno nebitan sajt, ajde da je phone arena ili pocketnow....Inace LG Romania i LG Deutschland su na fb-u rekli nekom liku za 2-3 nedelje stize na ostale verzije...ovo mozda 3-4 meseca se odnosi na americke verzije sa at&t, t-mobile i slicno...

Procitao sam jos jednom mislim da su hteli da kazu da ce narednih 3-4 meseca stizati u ostalim zemljama mozda gresim ali ipak to je glupi engleski ko ce njih razumeti kako treba :):)[emoji14]

Ma gledam jos ima sajtova koji izbacuju "vesti" kao vidjen leak build androida 5.0 na lg g2...wtf...nesto sumnjam da oni imaju neku informaciju vec nagadjaju, a ne bi me cudilo da amerikanci dobiju tek za 3-4 meseca, za g3 jos kad je poceo update, a oni ga jos cekaju, tako da se tu uklapaju ta 3-4 meseca

Pozdrav drugari. Od juče i ja vlasnik ovog fantastičnog telefona. Doduše uzeh ga 4-5 meseci starog ali za neku siću (210e) [emoji3]
Trenutno sam na Stock romu ali gledam ovaj cloudyg3 pa se malo dvoumio. Jel mi pametnije da sačekam lizalicu da izađe baš? I kakva je baterija na cloudyg3 u odnosu na Stock rom?
Pošto su me izgleda svi iskulirali ponoviću pitanje. Trenutno sam na stock romu za zavrsetkom H. Kakva je baterija na cloudyg3 u odnosu na stock? I da li ukoliko ubacim pomenuti rom, na stock se vracam preko onog KDZ-a? Takodje jel bolja kamera na stock ili cloudyg3? Nadam se da ce ovaj put bar neko odgovoriti. Pozz

Pošto su me izgleda svi iskulirali ponoviću pitanje. Trenutno sam na stock romu za zavrsetkom H. Kakva je baterija na cloudyg3 u odnosu na stock? I da li ukoliko ubacim pomenuti rom, na stock se vracam preko onog KDZ-a? Takodje jel bolja kamera na stock ili cloudyg3? Nadam se da ce ovaj put bar neko odgovoriti. Pozz

Za nijansu je slabija baterija (pricam za cloudyg3 2.1). Na stock se vracas preko KDZ-a ili mozes da flash-ujes stock preko recovery-ja (na xda skines flashable zip 20H). Dosta je polemike oko kamere, ja sam najzadovoljniji sa fixom 3.2.0 i stock-om, debloat-ovao sam ga i stvarno nemam zamerku. Cloudyg3 je lepsi i na njemu je kamera generalno bolja nego na stocku bez fixa.

3.2 fixomania :-D

http://youtu.be/sWSlyr97oyc

Da li je ovo port 5.0.1 sa korejskog G2 na japanski L-01F Docomo LG G2? I koja je razlika izmedju nas D802 i Docomo L-01F?
Nisam ni jednu rec razumeo:D

Poslednja izmena:
Znaci sada ce lg optimus po difoltu izgledati kao G3 nece nam trebati vise portovani rom :D samo neka oni srede to kako valja pa makar i za mesec dana izbacili :)

Vidim da pricate da vam je 3.2 fix najbolji jel to onaj koji se samo instalira bez drivera

Sad imam 5.2.4 al baš ću probati 3.2.0...znači samo to flasham i to je to + xcam settings sam kupio pa i to stavim.

Mislio sam ponovo stavit rom imam onaj lightning v5...ali sad pošto kažeš da ne radi xcam settings apalikacija ne znam ni sam kako se ponaša i low light-u...

Poslednja izmena:
Jel ima neko da je imao g3? Kakava je baterija u odnosu na g2, i vredi li uopšte zamena. Doplata je minimalna. 32/3 verzija, btw.

Zavisi od doplate - ak oje neka mala onda vredi :)
G2 ima bolju bateriju, G3 kameru ...

Jel ima neko da je imao g3? Kakava je baterija u odnosu na g2, i vredi li uopšte zamena. Doplata je minimalna. 32/3 verzija, btw.

Po meni ne vredi, G3 je kao polu proizvod sa eksperimentalnim QHD ekranom i SOC-om koji nije dovoljno jak da to pogura.

Vrh Dno