Šta je novo?

LG G2

Pa upravo zbog toga sam ja posle instalacije cloudy-a 2.2 nakon 5 min sam vratio stock i fix 3.2.0 :)
Jako me nervira taj binar 1.0.0 zbog njega se dobija zrnasta kamera a kod 3.2.0 se ne ubacuje binar

Hoces da kazes da 5.2.4 ima losiju kameru od 3.2.0 ?

Jel ima neko problema sa Viber-om i Skype-om kod razgovora? Kod oba programa imam eho i ne cujem kako treba sagovornika (izoblicen glas) dok mene normalno cuju?
Naime to mi se nije desavalo sa fabrickim 4.2.2, ali cim sam stavio Liquid Smooth to je za sada jedini problem...

Jel ima neko problema sa Viber-om i Skype-om kod razgovora? Kod oba programa imam eho i ne cujem kako treba sagovornika (izoblicen glas) dok mene normalno cuju?
Naime to mi se nije desavalo sa fabrickim 4.2.2, ali cim sam stavio Liquid Smooth to je za sada jedini problem...

Kupio sam ga pre 4 dana, za sada sam prezadovoljan. Fantastičan telefon u svakom pogledu, brzina, prelep ekran, odlična kamera, super baterija. Dve male zamerke: mikrofon je blizu zvučnika, pa kada je maksimalno pojačano sagovornik čuje eho, al kad se malo smanji sve je ok. Doduše to sam primetio samo preko skajpa i vibera, standardni pozivi su ok. Druga uslovno rečeno mana je previše uske ivice, tako da moja debela šapa lako slučajno dohvati do ekrana i pritisnem neku neželjenu komandu, mada se i na to može navići. Kupio sam 32gb verziju tako da nemam problema sa memorijom, al sam za ovih nekoliko dana podosta fotografisao, i već imam oko 300mb fotografija, tako da bi 16gb možda moglo biti malo. Fotografije po noći su sasvim pristojne.

Baš sam juče o tome pisao. Probaj malo sa utišaš.
edit: kod tebe je obrnut problem, ti ne čuješ sagovornika, dok mene ne čuje sagovornik :D tj čuje ali sa ehom

Poslednja izmena:
Da, sa viberom ubija koliko je lose... Skype samo secka pa i moze da se koliko toliko prica... Znaci nema pomoci za sad :)

Da li se brze konektuje na wifi na 2.2 ili je i dalje sporo?

Evo ja sad probao da vidim koliko ce brzo, usao sam u podesavanja wifija, kliknuo gore da iskljucim wifi, kliknuo opet da upalim kako sam kliknuo tako se povezao, par milisekundi mu je trebalo...

Ni ja nisam imao 'problem' sa wifi na drugim romovima ali na 2.1 mu treba dobrih 15ak sekundi da se konektuje

Konektuje se sad kako treba. Ti i ja smo imali isti problem sa 2.1 romom. Sa 2.2 odmah.

Ni ja nisam imao 'problem' sa wifi na drugim romovima ali na 2.1 mu treba dobrih 15ak sekundi da se konektuje
Ako si radio backup preko LG softwera zbog toga imaš problem-i ja sam imao problem WiFi ali sledeći put kada sam radio backup i restore u opcijama sam izbacio WiFi i posle nije bilo problema

Nazad
Vrh Dno