Šta je novo?

LG G2

Deodex su ti aplikacije u formi apk fajla dok odex su povezane nesto. Laicki pricam :D Deodex je bolji za art. Taj novi stock menja li izgled teme na fazon g3 ili ostaje onaj sareni?

Ja ubacih deodex al ne vidim nikakvi razliku u brzini :D, 2.0 je bio odex i isto sve radilo

Da li neko moze da mi pomogne? Ne mogu da vratim stock kk. Trenutno sam na CloudyG3 2.1. Udjem u download i krenem ovom procedurom Automatic Offline Procedure, medjutim izbaci mi gresku na 2% dosad mi se to nije desavalo. Sta bi moglo da bude?
Pogledajte prilog 154410
Probao i ovom metodomLG G2 Stock Firmware (Go Back to Stock) bezuspesno
mozda ti nije dobar kdz file-skini flash tool bender ti je ostavio link i skini kdz file sa ovog linka http://lg-firmware-rom.com/ tu samo treba da ukucas svoj imei i skines kdz file za tvoj tel. i nema greske ja sam 15 puta sigurno bez problema samo prati uputstvo

Poslednja izmena:
Meni se čini da je posle apdejta na H preko pc-a malo sporiji. Jel ima neko sličan utisak?

mozda ti nije dobar kdz file-skini flash tool bender ti je ostavio link i skini kdz file sa ovog linka http://lg-firmware-rom.com/ tu samo treba da ukucas svoj imei i skines kdz file za tvoj tel. i nema greske ja sam 15 puta sigurno bez problema samo prati uputstvo
Ja evo pokusah i na 7ici i na 8.1, nece pa nece... Ocigledno komp ne prepoznaje tel. u download modu ne znam sta da mu radim

Onda ti je valjda jasno da ili drajveri zezaju ili neki program koji imas na oba.

Ja evo pokusah i na 7ici i na 8.1, nece pa nece... Ocigledno komp ne prepoznaje tel. u download modu ne znam sta da mu radim
Imao sam ja jednom taj problem ali kod mene je bilo nesto u device manager na win 8.1 neki usb hub samo od sebe posle nekog vremena se pojavilo znak uzvika zute boje dok to nisam resio izbacivao mi je sve telefone sa konkcije usb-a

Probao pre 10min sa tim drajverima potpuno isto izbacuje gresku na 2%:type:

onda neznam sta da ti kazem izgleda da samo na 2.1 ima problem-sacekaj bendera

Sta je ovo zna li neko, napunio sinoc do 70% i skinuo sa punjaca i jutros pogledan kad ima sta da vidim, sta li je ovo
6f60dc1578176e5b685ad10b935e4c5c.jpg

Poz ljudi! Flash-ovao sam Cloudy G3 ali sam uncheck-irao task manager prilikom instalacije. Zna li ko moze li se taj task manager nekako iscupati iz upakovanog roma i instalirsti na tel, bez novof flash-ovanja?

Ma pokrenes opet instalaciju, cekiras i svaki slucaj wipe kes i dalvik. Mada ne znam sta ce ti task menadzer, ali dobro.

Taman sam podesio sve,a praktikujem clean instalaciju svaki put pa mi mrsko opet. Primetio sam od kad sam prebacio na art dva tri puta da se tel malo, ugreje (ne mislim kad optimizuje apps). Desilo mi se pri surfovanju, pa sam hteo da vidim da l se tripujem ili stvarno nesto od aplikacija trci u tom trenutku.

Ma nece mu nista biti ako ne bude clean instal. Pogotovu sto je ista verzija.

Moze li neko na postavi ss pocetnog ekrana na ovom novom stocku 20h. I kako da proverim za koju mi ne drzavu pravljen fon?

Vrh Dno