Šta je novo?

LG G2

Pratim temu i to dobrim delom ali nigde ovo video nisam..jako interesantna stvar :D

Šta je to u odnosu na uštedu ako mu prihvate garanciju? Ako ima neko veliko fizičko oštećenje verovatno će odmah da ga otkače, a ako ga uzmu onda će najverovatnije da ga poprave o svom trošku

Spolja nema fizickog ostecenja. Nosicu ga direkt u servis, samo da ga kdz-ujem. Hvala na savetu

Nesto sam izgleda uprskao sa procedurom i prilikom paljenja telefon ima problem izbacuje gresku " nazalost,proces com.android.phone je stao. " i sad ne mogu da udjem ni u download mode :D kako da resim ovo cudo?

A na kraju flesovanja ili ako chekiram opciju read phone info...onda mi se javi ovo!error.jpg u pitanju je win7 sp1 x64

edit... snadjoh se i sad barem mogu da udjem opet normalno u download mode..

Poslednja izmena:
Nesto sam izgleda uprskao sa procedurom i prilikom paljenja telefon ima problem izbacuje gresku " nazalost,proces com.android.phone je stao. " i sad ne mogu da udjem ni u download mode :D kako da resim ovo cudo?

A na kraju flesovanja ili ako chekiram opciju read phone info...onda mi se javi ovo!Pogledajte prilog 151015 u pitanju je win7 sp1 x64

edit... snadjoh se i sad barem mogu da udjem opet normalno u download mode..
Probaj da uradis factory

Samo ulazi u download mode :(

Skinuo kdz za moj fon i isao sa tim uputstvom ali jednostavno kao da program nije kompatibilan i stalno trazi drajvere..probao 10x sve uredno i uvek isti problem..

Deinstaliraj sve od lg sa kompa, LG mobile support tool, pc suite i sve LG drajvere i kreni ponovo po koracima iz teme. Verovatno imaš stock lg tool koji se kosi sa ovim programom. Ako ne budeš mogao da vratiš stock, bez panike, sačekaj bendera, on će znati šta činiti.:)

Sve obrisao nacisto i instalirao sve redom...promene su te sto sada nemam problema sa kompatibilnoscu programa sve zavrsi kako treba ali se javlja greska kad se flesuje rom i prilikom paljenja telefona.. " nazalost,proces com.android.phone je stao. " kad idem potvrdi odma izbaci i sledecu gresku isto tu samo pise za systemui..

Kazem ti probaj da odradis factory reset pomocu dugmica nisam siguran u redosled pogledaj na netu

Ok, probaj još factory reset, ugasi tel, stisni prvo vol -, odmah zatim power. Čim se pojavi lg logo, pusti vol- i stisni vol+. Power dugme držiš sve vreme. Malo je nezgodno, možda ne uspe iz prve.

Probacu sutra sav postupak na drugoj masini,kontam da nesto ne stima na mom kompu...hvala svima na trudu i pomoci :)

AICP 6.0 za sada radi poprilicno dobro, videcemo za bateriju

Hocu da instaliram ovu najnoviju G3 2.0 verziju, ali hocu da izbrisem sve one sline foldere sto se vremenom pojavljuju sa aplikacijama. Da li da uradim posle instalacije Wipe Internal Storage ili kako da to sve pobrisem?

Cloudy g3 2.0. Baterija, po meni, odlicna

Prilozi

• uploadfromtaptalk1412394152786.png
    uploadfromtaptalk1412394152786.png
    155.3 KB · Pregleda: 232
  • uploadfromtaptalk1412394163472.png
    uploadfromtaptalk1412394163472.png
    232.8 KB · Pregleda: 237
Šta je to u odnosu na uštedu ako mu prihvate garanciju? Ako ima neko veliko fizičko oštećenje verovatno će odmah da ga otkače, a ako ga uzmu onda će najverovatnije da ga poprave o svom trošku

Spolja nema fizickog ostecenja. Nosicu ga direkt u servis, samo da ga kdz-ujem. Hvala na savetu
Skoro sam nosio zenin G2 na servis prekk operatera, ne radi kamera od udarca bez vidljivih ostecenja...
1.Zamenski telefon koji su nudili nismo uzeli jer ZTE kojim se klinac igra je bolji...
2.10~12dana je bio u servisu(receno nedelju dana)
3. Vratili su ga sa servisa sa slikama unutrasnjosti i opisom kvara,sve su pogodili, nepopravljen, srecom nisu nam jos pregled naplatili :)
Poenta, ako je fizicki ostecen vratice ga, ne rade tamo samaricani pa od dobre volje zavisi da li ce ga srediti ili ne, svi delovi i rad se pravdaju...pa i sam kazes da zvecka unutra ;)
Ne kosta(uglavnom) nista, samo izbalansiraj da li se isplati. Ja za slicno ne bi ponovo nosio...
Pozz

Poslednja izmena:
Moraš i da odradiš onaj postupak da izbrišeš rooted flag iz download moda, prvo to, pa posle toga radiš kdz.

@Oggy
Ko zna, možda on bude imao više sreće od tebe, mada je dobro znati da bar rade profesionalci, za razliku od ovlašćenih servisera nekih drugih proizvođača, čitao sam horor iskustva na drugim temama u ovom forumu

Moraš i da odradiš onaj postupak da izbrišeš rooted flag iz download moda, prvo to, pa posle toga radiš kdz.

@Oggy
Ko zna, možda on bude imao više sreće od tebe, mada je dobro znati da bar rade profesionalci, za razliku od ovlašćenih servisera nekih drugih proizvođača, čitao sam horor iskustva na drugim temama u ovom forumu

Kako se brise rooted flag iz download moda? Ako moze link

Izvinjavam se unapred, totalni sam duduk za telefone, nikad nisam rootovao ili ubacivao neki drugi room. Moze li neko da mi objasni kako ubaciti na g2 recimo taj cloudy g3 2.0 rom? Verujem da je vec negde napisano ali ne snalazim se, a ne bih da zeznem nesto na novom telefonu...

Nazad
Vrh Dno