Šta je novo?

LG G2

@andrija - nisam . to je isti kernel ali modificiran da radi na aosp/cm. @krupac-probao sam color os, pitaj slobodno šta te zanima. 4.2.2 je android inače.

Kako radi generalno taj color OS. Jel ima bugova i da li može da se stavi normalan nav bar ili mora onaj floating?

Ima samo floating. Relativno stabilno. Moram reći da je onaj floating super(meni barem), dolje imaš slobodno. Kad ga svajpas dobiješ i ostale opcije. Sms ima fc i još neke stvari fc bacaju tako(zapravo mi se ne da zezati s 4.2.2, kao kad vidim neki mob - jeftin a ima 4.2.2, odma si mislim da je crappy). Po meni im nema smisla uopće, trebali bi se prebaciti na 4.4.2 pa onda. Vjerojatno bi se nešto dalo srediti s xposedom. Ovako grafički je stvarno super(preciznije - 'napokon nešto novo', ja sam flashaholic pa.. :) )

Dajte mi link da skinem dorimanx za aosp rom
Da li bi to radiolo na liquidsmooth jer vidim da se pominje neki audio patch koji mozda pravi problem?

Poslednja izmena:
Trenutno sam na g3 v.2 romu i desio mi se problem sa knock on/off. Nesto je zabagovalo dok sam bio u service menu i odjednom sam izgubio knock on/off funkciju. Kako da je vratim posto je g3 rom uklonio mogucnosto gasenja i paljenja knock on/off funkcije vec je ona ostavljena kao stalno upaljena.

Ima ona opcija u tom sevice meniju "update touch firmware".
Ako to ne pomogne bojim se da ti ne gine reflash roma,mada mozes i dirty flash,trebalo bi da resi problem.

Da,to sam prvo probao u sakrivenom meniju al ne vredi :( izgleda cu morati opet da ga flesnem :(

Ne znam koji da probam,ovaj sa marketa je sve u vezi 2g/3g/4g mreze

Zar nema u tom sakrivenom meniju opcija da se ukljuci i iskljuci knock on?

Nema,jer je meni od g2 a valjda na g3 ima ta opcija u meni.

Telefon je ispao i od tad se čuje kao da nešto otkačilo u njemu i jednom se ugasio i jednom zamrznuo ekran. Da li ga nositi u Telenor u tamo prijaviti ili nositi u neki neoficijalni servis i koji?

Da li negde u beogradu može da se nađe 32 gb :mad: konačno sam rešio da kupim i nema

e ljudi pitanje. Kupio sam g2 iz amerike, kad hoću da ga updateujem kaže mi da nije registrovan. Kako to da odradim?

Prepoznao mi je lg d800 ali kaže da imam latest software :(. verzija mi je V10Q

Poslednja izmena:
ok instalirao sam ovo i odradio ovaj link. Nisam siguran šta sad. Gde da skinem taj kdz fajl?

Ništa :(

<model>LGD800</model>
<suffix>AATTBK</suffix>
<msn>402KPYR238842</msn>
<esn_date/>
<sw_version/>
<sw_url/>
<sw_locale_url/>
<sw_recommand_uri/>
<app_version/>
<app_url/>
<cs_em_flag>N</cs_em_flag>
<cs_em_uri>N</cs_em_uri>
<chip_type/>
<prod_type/>

To je at&t model, nove verzije nemaju takav link a ni kdz. Pogledaj na xda, imaš pod at&t

Ako nemaš fizičko oštećenje nosi ga ili u Telenor ili direktno u ovlašćeni servis - ništa ne možeš da izgubiš

Vrh Dno