Šta je novo?

LG G2

Meni je G3 vrh samo da može da se spusti na fullHD rezoluciju i da baterija bude kao na G2-i :)

Ma na 10j je meni gurao i 6h sota. Ali opet oseti se u brzini zbog mnogo dpi i rezolucije. Ja nisam video neku znacajnu razliku izmedju g2 i g3 sto se ekrana tice. Rez sam spustao ali mi je kovalo dosta jer nisam imao zivaca da peglam i podesavam.

Sigurno će to da se namesti, samo da bootloader srede + kada izađe Android L sa ART-om moraće sve to da se ispegla ;)
Do tada će i cena biti manja...
Hvala bofu samo da su sredili slikanje u svim uslovima jer je to bila mana G2-e :)

upravo sam skinuo i krece instalacija.jos cu i stici na posao ;)

Sigurno će to da se namesti, samo da bootloader srede + kada izađe Android L sa ART-om moraće sve to da se ispegla ;)

Do tada će i cena biti manja...

Hvala bofu samo da su sredili slikanje u svim uslovima jer je to bila mana G2-e :)

Najbolje sacekati januar mesec pa preci na g3. Cena ce pasti, dobice L i nadamo se otkljucan bootloader.

napravio sam nalog na box ali mi trazi upgrade da mogu da uploadujem jel ima jos nesto? stvarno hocu ali mi objasnite kako je najlakse

MegaLink doesn't have the same MD5 as cloudy's,

Mega: f61be3f6dba1662dd6139482284243ab
Cloudy: ccc515e4eeb231b9f89b7e3646520d78

U prevodu nije isto i skinite sa ® izvora ...

Mega je u njegovoj temi. Sa nje je ok?

Možda i jeste ali nije identičan fajl kao sa google drive-a ...
Što bi se cimali, sačekajte malo i skinite ;)

6DJAkqo.png

A taman sam flashovao onaj endroix ... Treba li da flashujem baseband pre instalacije cg3?

evo uspeo sam na MEGA ali jako tesko ide upload tako da ce trebati bar 3-4 sata a do tad ce vec biti slobodan google

jel moze neko da mi kaze kako da mi radi usb otg u twrp? ne vidi ga uopste?

meni je oduvek radio .... samo proveri kad npr. nesto instaliras da prebacis na USB storage u TWRP .

nisi me razumeo...znaci kad otvorim twrp ne mogu nista ni da flesujem sa usb-a niti mogu recimo da bekapujem nesto na usb..ne vidi ga pise kao da ima 0mb

Da, fat32 i mountuješ u rikaveriju :)

v2.0 G3 roma radi savršeno osim qremote što ne može da nađe sbb-ov cisco 4682DVB cable box ...

Ako je neko sredio bilo bi lepo da podeli to na forumu ...
Sigurno može jer je stock kitkat lepo radio ...

Poslednja izmena:
Meni nijansu izgleda bolje 1.3 ROM, vidi se razlika u veličini navigation tipki, imena ispod aplikacija, etc.

Poslednja izmena:
Kako ti deluje Endroix?
Stabilan, fluidan, dosta opcija tvikova, recimo da dt2w radi losije nego na lg based ali to je normalno. Ima novu launcher kao default( obicna verzija) kamera zanimljiva bolja od mahdija..
6e33938ead7c11eedfd3da8911ba375c.jpg
zna li neko sta se desilo, bootovao se normalno posle?

Stabilan, fluidan, dosta opcija tvikova, recimo da dt2w radi losije nego na lg based ali to je normalno. Ima novu launcher kao default( obicna verzija) kamera zanimljiva bolja od mahdija..
6e33938ead7c11eedfd3da8911ba375c.jpg
zna li neko sta se desilo, bootovao se normalno posle?

Nešto si instalirao sa Usb tog, pa to ostalo prebačeno u u twrp. Samo vrati na internal storage.

Vrh Dno