Šta je novo?

LG G2

Sony nikako, oppo iskreno nikad nisam ni video nekog da ima njihov telefon pa nemam pojma ni kako izgleda :)
Animacije mogu da se isključe, samo mi nije jasno gde si video žabe :D

Kad već pričaš o Oppo softveru :D - http://blog.gsmarena.com/oppo-offer-color-os-lg-g2-recruits-beta-testers-now/

Nexus je klot Android - brz i ništa više - treba da se instalira gomila programa da bi bio funkcionalan kao G3 rom ...

Poslednja izmena:
A šta je po tebi bolje osim HTC softvera?
Mada ni on nema neke funkcije koje ima G3...
Lepota ili funkcionalnost? G3 UI druga prica u odnosu na G2 stock.
Sto kaze loznica sve je subjektivno moje misljenje - sense, aosp, miui, sony, lg, ni novi emotion huawei nije los.

Sony,htc,opo pa cak i nexus ui. Mada to je sve subjektivno.

Da li na g3 romu moze da se iskjuci onaj smaracki unlock sa vodom,zabama i balonima ? Da pojasnim,da li moze da se namesti da se unlokuje na obican swajp bez fensi animacija i cuda ?
Ne moze, imas jedno 10ak animacija

sve je to lepo ali gde nam je cloudy sa 2.0 rece da ce biti jos neki dan pa nista

Pocela su da mi krckaju ledja na mojoj g2-ojci..el moze nesto da pukne ili?

I meni krckaju ledja oko kamere i dole oko USB ulaza. Telefon star 2 meseca,ali je pocelo posle 15 dana.

Poslednja izmena:
Za n5 poslednji updejt ? Za g2 sigurno,za n5 tesko

Mozda si mislio na nexus 4.

Ma pitanje je da l' će Nexus 4 uopšte dobiti L ili će ostati na KitKat-u kao i Optimus G. Uvek tako ispale, Nexus One je ostao zaglavljen na gb (isto kao i Desire), Nexus S na jb 4.1 (isto kao Galaxy S2), Galaxy Nexus na jb 4.3 (isto kao i internacionalni GS3, dok je LTE dobio čak i KitKat)... a svi oni su hardverski dovoljno jaki da podrže generaciju koju nisu dobili.

Google je sam rekao da će njihovi uređaji dobiti ažururanje ako su mlađi od 18 meseci, što znači da ako android M ne izađe pre aprila ostaje N5 na L-u

Pa ako nexus 4 dobije L to je 2god podrske ? Ja verujem da ce dobiti.
Tako da g2 android L predstavlja 99% poslednji updejt dok n5 postoji sansa od 10% da je poslednji.

Poslednja izmena:
Pa ako nexus 4 dobije L to je 2god podrske ? Ja verujem da ce dobiti.
Tako da g2 android L predstavlja 99% poslednji updejt dok n5 postoji sansa od 10% da je poslednji.

Pa ako dobije. I on i Nexus 7 (2012) su dobili onaj SDK, ali pitanje je hoće li to ažuriranje stići. Ja iskreno ne verujem, mada bi voleo da stigne, pošto imam ovaj drugi :d

Jel zna neko kako mogu da instaliram PayPal aplikaciju sa play store-a? Na stock-u 20c sam. Proverio sam, na nexus 5 radi tj može da se instalira.

Uploading :-D

q3NHHca.png

NdDTnZ0.png

Rebased on G3A ROM
Added smooth scrolling tweak
Fixed baseband detection
Fixed OTT voice issue
Fixed LGHealth map
Updated QRemote database
Updated FMRadio theme
Updated Google apps
Minor tweaks and bugfix
G2 Isai (L22) supported

Lepo lepo...
Eto Dejane da ne kukaš više - stiže v2.0 :)

Kako mi nedostaje G2 :( dosta romova, dodataka, dobra ekipa na forumu :)

Što si emigiro što bi rekao Bole :D

Poslednja izmena:
q3NHHca.png

Lepo lepo...
Eto Dejane da ne kukaš više - stiže v2.0 :)

Što si emigiro što bi rekao Bole :D

Ma probah s5 pa g3 i sad cu da se vratim na g2 samo da nadjem dobar komad na oglasima. G3 *** skroz zakljucan bootloader i nema nista osim roota za njega. Na g2 mozes da se igras a da ne dosadi. Jeste kamera losija ali sasvim ok za potrebe telefona. I onaj zvuk sto ne moze bas lepo da se sredi, ali sve su to sitnice :)

Meni je G3 vrh samo da može da se spusti na fullHD rezoluciju i da baterija bude kao na G2-i :)

Vrh Dno