Šta je novo?

LG G2

Kako drugar da ukloni 907 kontakta iz imenika, koje je pokupio sa G+ i kako da ne sinhronizuje sa G+, već samo regularne kontakte?

Thx unapred
Uđeš u kontakte, menu dugme, delete, čekiraš koga hoćeš da obrišeš, delete.

Ovo drugo: Settings, Accounts & Sync, Google, klikneš na svoj nalog, pa odčekiraš šta ti ne treba.

nemislim da je ugasim nego da ide u stanje hibernacije kao sto greenify radi sa ostalim app a neke nemoze

Što više budeš gasio manje će ti trajati baterija. Treba naučiti greenify koristiti, a ne sad uzeti sve u staviti u hibernaciju.

Dejane ovo ti najdobronamernije kažem - ne mislim a ne nemislim, ne koristim a ne nekoristim, ne razumem a ne nerazumem, ne može a ne nemože, ne mogu a ne nemogu, ne znam a ne neznam...

Neki put se može promašiti ali baš svaki nije typo greška...

Jel imao neko problem sa mobilnim internetom..naime doticni se uopste ne pali iako je sve regularno ukljuceno...doduse kontam da je do konfiguracijskih podesavanja koja mi `nisu` stigla...probao vise puta i nista ne stize od tih podesavanja operatera..sta je ciniti?

Nastelujes manuelno,kreiras novi APN..

To mi treba,baci link ovde ako ti nije problem ;)

Samo što ja mislim da to što Andrija231 pominje nije klasična apk već neki vodič kako to modovati, koji nije baš tako jednostavan kao instalacija apk...

Kako drugar da ukloni 907 kontakta iz imenika, koje je pokupio sa G+ i kako da ne sinhronizuje sa G+, već samo regularne kontakte?

Thx unapred
Jel moze pomoć?

Ok obrisaće Google nalog i nestanu svih 907 kontakta, ali kad doda nalog nema mogućnosti da se deštiklira Google+ sinhronizacija.

Jel ima neko ideju kako da izbegne G+ kontakte?

Mnogo lepsi ovaj Cloudy G3 od stoka G2,prava milina za oko ali mi nije jasno sta su uradili sa task menadzerom jer je ovaj `novi` ako se tako moze nazvati goli krsh..koje su vase solucije?
Primetio sam da sad home dugme sluzi iskljucivo za google voice search..meni ta opcija ne treba i smara me..ne znam kako to nastelovati da bude isto kao na G2 stok romu?

Jel moze pomoć?

Ok obrisaće Google nalog i nestanu svih 907 kontakta, ali kad doda nalog nema mogućnosti da se deštiklira Google+ sinhronizacija.

Jel ima neko ideju kako da izbegne G+ kontakte?
uploadfromtaptalk1407073820808.jpg Da mu nije ovo uključeno pa čuva kontakte. Inače neka udje u kontakte preko pc pa neka edituje i briše do mile volje.

Pitao sam ga. Nije.... Cak mu je disejblovan G+, ali svaki put šta god da proba, vrate se g+ kontakti. Nemoguće da mora da pobriše sve sa g+, da ne postoji drugo rešenja :-/

Mnogo lepsi ovaj Cloudy G3 od stoka G2,prava milina za oko ali mi nije jasno sta su uradili sa task menadzerom jer je ovaj `novi` ako se tako moze nazvati goli krsh..koje su vase solucije?
Primetio sam da sad home dugme sluzi iskljucivo za google voice search..meni ta opcija ne treba i smara me..ne znam kako to nastelovati da bude isto kao na G2 stok romu?

Ako ti se ne svidja taj grid look, ti uzmi samo i razvuci prstima po ekranu kao da zumiras sliku pa ce ti doci u onaj normalni layout.

Cek, ajmo onda polako, definisi "task manager" da utvrdimo da mislimo na isto... :)

Edit: ubacio sam ss sa telefona, jel na ovo mislis?

yjugadaz.jpg

Poslednja izmena:
Pa dobro eto takvo je stanje i kod mene..al tu vise nemas klasicni task menadzer sa kontrolom zauzete i slobodne memorije..i spomenuh ono home dugme koje 50% ima funkciju google search-a koji smara a kako sam skontao ne da se iskoreniti..

Imas taj task menadzer na OptimusG3 romu.

Probaj da nadjes negde apk pa instaliraj, mada ovo poprilicno radi posao :) mozes preko xposeda da namestis da vidis koliko je zauzeto

konacno prodadoh ovo djubre.jedva za 250e

Vrh Dno