Šta je novo?

LG G2

Pozz nije me bilo par dana od ukljucenja na forum krecio sam stan hehe uglavnom negdje na xda sam procitao al nemogu nac stranicu jer sam history izbrisao da se moze takoder vratiti na stock 4.2.2 pomocu upgrade recovery iz lg mobile programa i da to odmah izbrise i root :))sad sta mislite jel moguce pogotovo bender i vi iskusniji forumasi:)

E to mi je bitno.
Danas cu flesovati flex 2.0 da vidim kako radi.
Trenutno sam na flex 1.4 jb pa ako ovaj novi radi super da se ne vracam nazad:)

Ne vidim koji su razlozi da pored Cloudy Pro 2 roma idete na taj Flex ? :)

Ja sam imao restarte jednom dnevno i na cloudy pro 2 i na cloudy stock rako da mi je ovaj flex jedina nada:)
Ako se i on restartuje svakodnevno a uz to jos i laguje,ostajem ja na starom dobrom jb do daljnjeg:)

:) sto je jednome dobro, drugome ne mora biti dobro ili idealno. Ali vecinom se misljenja poklapaju :).

Flex je ok. Meni iskreno nema featurea bez kojih ne mogu tako da..

Meni novi CloudyFlex 2.0 radi smooth as butter , i to na dalviku . :D

Uzeo sam prekjuce preko telenora g2...otpadose i oci od citanja a search ne radi ni do moga....zanima me instalacija IGO navigacije, da radi u full rezoluciji...moze li mi neko dati info ili link kako sta odraditi...***, ima tema 500 strana, sad da ne citam komplet temu...

Ajd nek neko pomogne, vratih mu 4.2.2 preko kdz, pratio uputstvo, skinuo jedini open europe d802 sto je imao i sad mi ne vidi telenorovu karticu?? Probao sam dvije i nista..zna li ko u cemu je problem?
edit: posle hard reseta, automatski je izbacio stelovanje na srpski..da li to ima veze sto sam mu ostavio bio sim karticu prilikom vracanja na 4.2.2?

Poslednja izmena:
Ajd nek neko pomogne, vratih mu 4.2.2 preko kdz, pratio uputstvo, skinuo jedini open europe d802 sto je imao i sad mi ne vidi telenorovu karticu?? Probao sam dvije i nista..zna li ko u cemu je problem?
edit: posle hard reseta, automatski je izbacio stelovanje na srpski..da li to ima veze sto sam mu ostavio bio sim karticu prilikom vracanja na 4.2.2?

Dešava se da je ne očita prvi put kad se upali 4.2 posle kdz-ovanja. Uradiš reset i on očita posle.

Dešava se da je ne očita prvi put kad se upali 4.2 posle kdz-ovanja. Uradiš reset i on očita posle.

Probao sam reset vise puta sa 2 kartice i nista. Sad procitah nedje da je valjda problem ako ostane kartica prilikom kdz-a da se nekad kartica osteti i sama instalacija i onda kao telefon ne moze da se registruje na mrezu. Karticu sam isprobao na drugom fonu i sve je ok a kad kod njega ubacim, apsolutno se nista ne desava, ubacio/ne ubacio. Sad sam opet upalio da se flesne al bez kartice pa cemo vidjeti sta ce biti..

edit opet: :) e sad proradio, odmah posle prvog reseta je sada prepoznao karticu..

Poslednja izmena:
Koju navigaciju koristiš?

igo..al ne bitno koja je u pitanju, blokira mi skroz gps, ponekad proradi, pa opet blokira..

pitanje za sve..koji mi preporucujete recovery i rom? Root mogu sa istim i istom metodom kao za kk sa iroot25, jel moze? I ovo isto, ako ne bude vajde od romova sto se tice gps-a, morace na prodaju, da li ga vracem sa istom procedurom na stock i ako ima recovery?

Poslednja izmena:
PHILZ TOUCH RECOVERY ,CLOUDY PROII 1,2 ILI optimus v4.3 - (Moji predlozi)...I ako ima recovery gazis ga sa kdz

Poslednja izmena:
Meni novi CloudyFlex 2.0 radi smooth as butter , i to na dalviku . :D

I meni CloudyFlex 2.0 radi super. I na art-u je extra. Probao sam i CloudyPro II, a videću ovih dana da testiram OptimusRS 4.3 i odlučim se koji da koristim na duže vreme. Mnogo ovo oduzima vremena a žena neće da radi kućne poslove umesto mene... :)

Flesnuo sam i ja flex 2.0,za sada mi deluje ok,samo da me vidi bog pa da ne bude sutra random reboot:)
Random reboot mi se javljao i na cloudy pro 2 i na cloudy stock,a nisam ispitao zbog cega,pa sam se od muke vratio na 4.2.2 :)

Za one koji cekaju root i recovery, imam malo iznenadjenje :)

Ajd dobro, nije malo :)

Vrh Dno