Šta je novo?

LG G2

Da ali sa kablom...to nije praktično
Ja sam pre neki dan uzeo od djole-ta :) i radi sasvim dobro,mada ima i manja varijanta par strana u nazad ima postavljen njihov sajt.

Hvala, ostaje onda net... Inače, koliko sam video po radnjama uglavnom se radi o kablovima ali je to po meni previše kabasto... :(

Od ovoga ne može manje - veličine je kovanice od 20 dinara ;)
Osim toga imaš privezak + adapter za USB ...

Review

Poslednja izmena:
Hvala puno.

Pogledacu sta cu da uzmem, ako ne mogu da nadjem negde kod nas, narucicu :)

Hmm, za OTG je neophodan root?

Mislim da nije potreban ako hoćeš da držiš samo slike, muziku i šta već drugo ...
E sad ako hoćeš da radiš backup i da držih tih 3-4 gb na njemu onda je potreban root i recovery ...
Ja sam testirao USB OTG i TWRP 2.7.0.0 recovery i sve radi savršeno :)

To je koliko vidim USB2 a ne micro USB

Imam i usb i Micro usb. Dakle možeš ga koristiti i na pc i na telefonu. Ja imam sličan. Naručio sam od kineza, tada nije mogao da se kupi kod nas.

Mislim da Emmi ima povoljnije cene za te uređaje.

Poslednja izmena:
Otg može bez roota ali fat, root treba za ntfs. Kad stavim paragon za ntfs onda sve vidi ali neće da otvara pdf i doc fajlove. Kad ih kopiram na internu onda hoće.

preimenuj u sva mala slova i stavi u onaj folder nek restora.

umjesto LGCameraApp.apk stavi lgcameraapp.apk itd.

Imam malih poteškoća. Hoću da flešnem JB. Radim po metodi sa slike:
Flash_G2_4.2.2..jpg
Izaberem te opcije kao što mi nalaže uputstvo ali neće JB da mi odradi. Završi na bootloop-u. KK uradi kako treba.
Zna li neko u čemu može biti problem?

Moras da odradis factory reset telefona kad zavrsis sa restore-on (power+vol+/-)

A daje li ti opciju da postojeci zamjenis sa tim sto hoces da ga prekopiras?

Pitanje.. Da li je neko probao mijenjati governor na stock kk? Mene zakoci i resetuje se cim probam da ga promjenim sa ondemand na interactive ??

Poslednja izmena:
Nece da mi preimenuje, izbacuje da vec postoji, a ne vidim ga nigde. Probao sam preko stock i es file ex

Ne trebas.

Ajd ovako

Preimenuj lgcameraapp.apk u cam.apk, preimenuj lgcameraapp.odex u cam.odex, ovaj treci ostavi kakav je, stavi sve direktno na sdcard, dakle ne u folder..

i skini ovo (slike ovdje)

pokreni i klik na apk+odex :)..i to je to :)

pogledaj jel zeleno sve ili je nesto crveno kad se sredi

Jel znaci sad da mu posaljem ceo backup 3.3 folder?

Inace probao sam sad nocni 1080 video sa jishnu 3.4 i meni to ok izgleda mada nije zakucan frame rate. Na dva kraca videa spustio se na oko 22 (sto i nije bas ok) a na jednom od 2 minuta (voznja kolima, kroz soferku) na 25. Nikad ranije nisam probao ovakve snimke i sad mi je zao sto nisam isto snimio i sa note2 pa da uporedim. Drugo vece.
Screenshot_24.png
Screenshot_23.png

Poslednja izmena:
Pa poslao sam mu ja fajlove koje treba staviti na sdcard i pokrenuti ovaj programcic gore

Ok, ako treba znate gde ima.

Sad sam uporedo fotkao u dnevnoj sobi koja ima katastrofa uslove za slikanje, plafonjerka i kajsija zidovi. Definitivno su osetno bolje slike na g2 nego na note 2.

Vrh Dno