Šta je novo?

LG G2

Moj je sim free ali ni traga od KK...inace britanac je. Sad mi lik iz LG support-a za UK odgovorio da ocekujem update krajem marta-pocetkom aprila....

A ne nego do Nove godine da ako bude update..auu jos sim free,ma ja mislim da ce biti to prije..a mora brate nesto mi to nije normalno..

Je l' eur open 16 gb? Skinuo sam rom iz ove teme http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2681205, ali nisam siguran da je ok.
Flešnuo si i onaj modifikovani boot.img?

Eto ti. Moj ROM je isti kao i ovaj. Moj 1.53gb a ovaj mislim 1.51 :D. Da ne uploadujem za dz. Ja sam radio preko philz. Obrises data,cache... flesnes ROM. Zatim uradis MOUNT SYSTEM particije, pa flesnes KK_d802.zip (Savoca Modded Boot.img.). Onda opet uradis MOUNT SYSTEM particije, pa flesnes supersu. Reset, pa posle butovanja hard reset i to je to. Imaces i ROOT i recovery. Preko TWRP vidim da je malo slozenije, al snaci ces se.

Edit:EUR OPEN 16GB. Ja sam ga flesnuo na 32GB :)

Radi,to nije vezano za launcher.
Za gasenje ekrana moras instalirati screen off app pa je staviti u novi na gestures/double tap.

Poslednja izmena:
Imam problem,tel mi je rutovan i sada kad preuzmem ota kk nece da ga instalira,pise da je tel rutovan i da zbog toga ne moze. Sta mi je ciniti?

A da li bih mogao uraditi unroot samo? Nisam ga ja rutovao,nego sam ga takvog kupio. Ako moze,kako to da uradim?

Ljudi od kada sam na kit katu kada skinem npr real racing 3 dosta su smanjeni graficki detalji i ima doooosta lagova, na 4.2.2 nije postojao nijedan lag dok je grafika bila impresivan,sta je u pitanju zna li iko?Hvala...

Da li je ota update stigao i za telefone sa vipa , telenora itd...

Poslednja izmena:
Edit: Da li je ota update stigao i za telefone sa vipa , telenora itd...[/QUOTE]

Za vip nije!
Jel moze neko da uploaduje LG D802 KK Patch For 16GB + 32GB New ne radi link, hocu da instaliram OptimusRs G Port V3 jer je na tom portu kamera fenomenalna.

Poslednja izmena:
Ljudi od kada sam na kit katu kada skinem npr real racing 3 dosta su smanjeni graficki detalji i ima doooosta lagova, na 4.2.2 nije postojao nijedan lag dok je grafika bila impresivan,sta je u pitanju zna li iko?Hvala...

Da li je ota update stigao i za telefone sa vipa , telenora itd...

Uključi 4xMSAA sve radi tečno.

G2 xposed ne radi na KK, tj. ne radi sve. Koristim ga da promenim redosled soft dugmića, ali to ne radi. Koje module koristite na KK?

Testiram pro2port v3 i mogu da kažem da se stvar dosta poravila u odnosu na v2. Uz par fixeva uspeo sam da namestim tel kako mi odgovara(za sada).

A20b open eur je po meni čist šamar vlasnicima G2. Dobijaju se samo bagovi a poboljšanja su pomnožena sa nulom!

A20b open eur je po meni čist šamar vlasnicima G2. Dobijaju se samo bagovi a poboljšanja su pomnožena sa nulom!

Mene zbog toga mrzelo i da ga apdejtujem, čekaću OTA. Totalno sam sit enkriptovanih bootloader-a, nit su proizvođači u stanju da naprave ROM koji valja, nit daju drugome da napravi. Ima da pređem na Kineze kad mi pukne film.

Mene zbog toga mrzelo i da ga apdejtujem, čekaću OTA. Totalno sam sit enkriptovanih bootloader-a, nit su proizvođači u stanju da naprave ROM koji valja, nit daju drugome da napravi. Ima da pređem na Kineze kad mi pukne film.

Da, preporučljivo je čekati kitkat konkretno za tržište sa kojeg je telefon. Čak je i boja bitna jer je lg očigledno imao varijacije u hardverskim komponentama.

Nazad
Vrh Dno