Šta je novo?

LG G2

zato ja uvek pricam.. maske i silikoni su za mlakonje :D ;) mada cini mi se da je faktor srece tu presudan..

Ispao mu je fon 2-3x pre toga ali na tepih i nije nista bilo ali ovoliki ekran, minimal bezeli i padovi.. to ne ide zajedno. Jeste da su ona heavy duty kucista ruzna ali.. bar znas da su mnogo vece sanse da sacuvas 200e i zivce.

najbolje je uramiti tel i staviti na zid. ukoliko ga ipak zelite prosetati, obavezno isti staviti u titanijumsko kuciste sa vazdusnim jastucima...
Salu na stranu, meni je pre 3 dana ispao sa ~1.2m visine i to na cosak od cigle(zadnja cigla kao stepenik na sanku). folija je ostecena i morao sam je posle pada skinuti. ekranu nista. moram opet staviti foliju:)

Ispao mu je fon 2-3x pre toga ali na tepih i nije nista bilo ali ovoliki ekran, minimal bezeli i padovi.. to ne ide zajedno. Jeste da su ona heavy duty kucista ruzna ali.. bar znas da su mnogo vece sanse da sacuvas 200e i zivce.

Aman, pa šta i on radi pa mu telefon toliko pada!? Ja imam HD2 preko 4 godine i nije mi nijednom ispao a baš sam ga koristio a njemu već pao 3-4 puta...

Slim Armor /ON
;)

zato ja uvek pricam.. maske i silikoni su za mlakonje :D ;) mada cini mi se da je faktor srece tu presudan..

Da znaš da jeste. Meni je ispao dva puta (sa 80-ak cm) dok nisam nabavio silikon, baš je klizav fon. Na poslu na laminat, kući na parket, oba puta, ni sam ne znam kako, na isti ćošak, napravio priruetu i ekran dole, za zebnjom sam podizao tel., ali oba puta ništa, gotovo neprimetno ulubljenje ruba. U međuvremenu sam naručio spigen slim armor beli, treba da stigne za 10-ak dana, ne žalim tih 20€, ni što neki kažu da je debelo, široko, imam velike šake to mi nije problem.

DaVH94i.jpg

vidis kako je kod mene, meni je "izdignuta" i kad pritisnem prstom taman se spusti pola milimetra dole i onda samim tim manje shkripi..... ne znam zasto je ispupcena , bojim se da se nije nadula baterija.... mada ne verujem! odlicno trajanje ima.... 6-7sati na 70-80% osvetljenja....
I kod mene se cuje pucketanje bas na istom mestu. Telefon uzet u vipu

Pucketanje na istom mestu i na primerku koji sam ja probao, takodje iz Vipa.

ne znam sta vama pucketa, ali kada ga stavim u Slim Armor ne cuje se nista :D
tj. osecam neko pucketanje u polovicnom delu :p

btw, kako mi cudan telefon kada je go ... osecam se ko na nudistickoj plazi :D

Nemojte stedeti na zastitnim kucistima, ortaku ispao fon sa oko pola metra na plocice i ekran je otisao u 'rac (telefon bio u onom lg coveru koji se otvorio). Dovidjenja 200e i pola kila zivaca.

Pozivam vas na 40o dnevni pomen mom telefonu. Tj, toliko je kod smrdljivog begrama. Oni manje više, ali ovi klošari iz mobisa... Ne želim da budem prost koliko zaslužuju. 30.12 sam zvao "evo radi se", skidaju sa one stvari na najgluplje moguće fore. Tek DANAS je stigao telefon u begram odande i oni kažu da mi ga šalju danas, dakle sutra stiže. ***, 40 DANA da ti zamene ekran što je sat, sat i po posla i da ti otmu 21400 dinara za nešto što vredi 100$. Dakle, em te oderu em se usereš dok dočekaš. Da bog da završili u stečaju i jedni i drugi i nestali sa lica zemlje, grupa nesposobnih prevaranata i lažova.

Pozivam vas na 40o dnevni pomen mom telefonu. Tj, toliko je kod smrdljivog begrama. Oni manje više, ali ovi klošari iz mobisa... Ne želim da budem prost koliko zaslužuju. 30.12 sam zvao "evo radi se", skidaju sa one stvari na najgluplje moguće fore. Tek DANAS je stigao telefon u begram odande i oni kažu da mi ga šalju danas, dakle sutra stiže. ***, 40 DANA da ti zamene ekran što je sat, sat i po posla i da ti otmu 21400 dinara za nešto što vredi 100$. Dakle, em te oderu em se usereš dok dočekaš. Da bog da završili u stečaju i jedni i drugi i nestali sa lica zemlje, grupa nesposobnih prevaranata i lažova.

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ marcus

Horor.. dno.

Zato ovaj ortak salje u svapsku na zamenu :d

Jel ima nesto da se pojede i popije na parastosu :D
Sala,stvarno neki servisi su olicenje bezobrazluka.
Ja sve to zovem Majstor Vuksan skola.

Ja danas uzeh G2, posle 2 godine koriscenja Note 1, pa Note 2 i mesec dana igranja sa Note 3, predjoh na ovaj tel.
Prvi utisci su odlicni. Note mi je jednsotavno postao dosadan, doduse ne umem da experimentisem sa custom rom-ovima....ali mi je interfejs jednostavno dosadio.
G2 je lepog dizajna i stvarno je steta stavljati foliju i drzati ga u futroli, jer tel izgleda fenomenalno.
Kod mene nema nikakvog pucketanja, tel je bas kompaktan i radi fenomenalno, doduse jos ga istrazujem i za sada me jedino nervira sto ne mogu da smanjim font samo u sms porukama...nego kada promenim velicinu fonta to se odnosi na kompletan OS......

Pozdrav.

Skini textru za poruke. Mene je isto to nerviralo što je ogromno, ali textra plus custom app dpi I rešen problem :)

Ne pomaže STriderKOCOBO, ogromno je...

Možeš, samo uradi pinch to zoom u sms aplikaciji
Fenomenalno, ovoga se nisam setio :))) Radi :)

Jos mi ovo nije jasno: neke widget-e mogu da recize-ujem, a neke ne. Konkretno sam skinuo weather2umbrella koji ne mogu da postavi da bude od leve do desne ivice ekrana.....
I kako mogu da izbacim onu stranicu na Home ekranu gde su prikazani tips & tricks.

Poz

pe4y9yma.jpg

Ljušti se lak sa stakla kamere na telefonu starom 11dana. LG cooling system :(

Možda kamera progleda u mraku kada se sve oljušti...

Hmm zar to nije zafirno staklo? Prvi put vidim ovo. Ja imam 2 meseca I ništa. Slikao bih, ali nemam usb za fotoaparat.

Zavisi gde ga gura i o šta trlja ;)

Pa jedino ako ga drži u džepu sa dijamantima :d

Kažu da je safirno ali ima neki lak preko. Samo sam protrljao prstom. Imao sam slican slučaj na Htc dream daleke 2009-te.

A tako je i u okruženju. Loša pokrivenost 3G/4G signalom...

A može da bude i gore :O

http://forum.xda-developers.com/sh...atched" thread... w/ pics @ 230x microscope!

osecam da se pod mikroskopom svvako staklo tako vidi..

osecam da se pod mikroskopom svvako staklo tako vidi..

Verovatno te mikro pukotine postoje. Ovo kod mene je drugi slučaj. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2473150 Camera lens cracks not scratches

Mislim da je povezano sa zagrevanjem zadnjeg dela. Klinci su igrali Real Racing i tel se dobro ugrejao a naročito na tom mestu.

Poslednja izmena:
Da li može Nikola ili neko drugi ko koristi Nillkin quickwindow da kaže svoje utiske. Hvala.

Da li može Nikola ili neko drugi ko koristi Nillkin quickwindow da kaže svoje utiske. Hvala.
Kvalitetno je uradjena, podrzava window funkciju i sto je najbitnije ima magnetic koji poklopac drzi uz telefon kada je zatvoren, dok kod slicnih koje nemaju magnet, poklopac landara. Ja sam uzeo jos i Nillkin hard case. Moja preporuka svako za taj novac.

Nazad
Vrh Dno