Šta je novo?

LG G2

Pa da odradi to napolju na minusu dobićeš 38-39k :)

U Sibiru ide do 40K :D Salim se, igrao sam neku igricu nekih 30 minuta, nakon toga sam uradio i 26K :)

Listajuci oglase sam ugledao da postoje 2 razicita pakovanja istog telefona, ima li jos neke razlike osim u pakovanju i ima li jos nesto sto bih trebao znati pri kupovini telefona?
Ima li pakovanje veze sa modelom (16/32GB), ili je trziste u pitanju?

$T2eC16VHJHYFFk,e8cVcBSbIdUOMwQ~~60_35.JPG

lg-g2-box-02-600x337.jpg

Mogu li teme da se instaliraju na fon?
@Gorangf, nzn, msm da nema razlike u pakovanju za 16GB i 32GB, na prvoj slici levo je za T-mobile mrezu, na drugoj slici je ista kutija kao mog, sto sam uzeo u Telenoru.

Dobro, na prvoj jeste t-mobile, ali sam vidjao i simfree sa istim pakovanjem.

Izvinite na glupom pitanju, ali ako neko ima SBB i D3GO - da li mu radi na stock telefonu? Meni iz nekog razloga neće, prijavljuje da je telefon rutovan.

I meni na ovom telefonu ne radi D3GO, isti razlog kao kod tebe.

sto znaci da prvi nema problema sa kamerom, al ima nekih drugih.... hahahahaahaaaa

koliko hejtujes telefon koji posedujes.. :) ti si totalno drugaciji ekstrem od par ljudi na ovom forumu,oni brane svoj mob kao da je od zlata i najbolji na svetu a ti ga pljujes kao da je neko djubre od 5e :)

a smem da znam sto je toliko bitno slikati u mrtvom mraku ili u mracnim uslovima.. ? ovo pitam ozbiljno ne da zezam.. ako si iz bg i ako ti je beli mob prodaj ga meni za 350e da te spasim tuge :D

Dobri ste :D evo nadjite meni N3 za 410 i ja vam prodam za 340 ovaj :)

E, ne zezaj te, slike su bas extra, bar meni, ali se odmah razocaram kada ih prebacim na komp :) :D

ja i potenciram da je djubre, kad kamera lose radi u low light uslovima, i kad das za to 400e ,postavlja se pitanje sta je to....

To je telefon sa loše odrađenim softwareom za kameru koji će se lako ispraviti.

Ako ti je to dovoljno da ti telefon bude đubre, postavlja se pitanje što nisi kupio fotoaparat umesto telefona.

Trebalo bi da ce sa narednim update-om da bude sve ok! Bar se tako nadamo...A, sta grejanje? :D

.

Ako ti je to dovoljno da ti telefon bude đubre, postavlja se pitanje što nisi kupio fotoaparat umesto telefona.

Zato što već ima MK III :) A vama nije lud da nosi stalno uz sebe tu "skalameriju" :d

Zato što već ima MK III :) A vama nije lud da nosi stalno uz sebe tu "skalameriju" :d

videh ovaj komentar u Official AOKP temi..

Got 4.4 up and booting on all variants, turns out it was a stupid dalvik issue that was preventing a boot.
I'm working on ironing out RIL issues across all variants before releasing.
In the mean time, huge thanks to houstonn who has provided his sources for everyone to use! Very helpful

si probao ovaj rom ili cekas da nesto ispeglaju.. ? ako nista makar obecava :)

Ovo je ozbiljan dev rohan, ali dok ne vidim da rade pozivi, kamera, sms, wifi, mobile data, tj sve :d necu da stavljam. Inace vratio sam se na stock, nekako mi dosadan onaj CM ;)

Ajde neko ko je uzeo ovaj telefon preko vip-a,neka mi kaze da li je telefon zakljucan?

Da li se isplati uzeti ovaj telefon,mesto s4?

I da li je ok cena za 350e,nov neotpakovan?

Super cena, novi se krecu oko 390-400. Mada preko vipa ispadne jeftinije.

Telefon se definitivno isplati umesto s4. Juče sam držao oba jedan pored drugog. S4 toliko baguje da nisam verovao svojim očima. Mnogo je sporiji, a g2 ima mnogo bolju bateriju što je meni veoma bitno.

Doduse kod S4 kamera radi :d

Dajte ljudi oko te kamere :) neka mi neka stvarno kaze gde je bolja kamera na g2,ili s4? :D

Pa svaka je bolja od trenutnog stanja G2 kamere.

Ima neki glupi algoritam gde hoce da pegla sliku kako bi bilo sto manje noise-a. Ima problem sa videom da kad snimas radi breathing/zooming (vidi na YT), low light je ocajan pogotovo ako se neko pomeri (pa cak i u osvetljenoj sobi, ako se imalo pomeris dobijes dve glave :d)

Evo ti primer:

G2 https://www.dropbox.com/s/jpi05n963e02gmn/CAM00015.jpg

S2 https://www.dropbox.com/s/0v8v151df3rxwjv/20121124_134444-34.jpg

A ovo je S2, mozes misliti kako tek slika S4 posto je dve generacije bolja kamera od S2.

Poslednja izmena:
Ajde neko ko je uzeo ovaj telefon preko vip-a,neka mi kaze da li je telefon zakljucan?

Da li se isplati uzeti ovaj telefon,mesto s4?

I da li je ok cena za 350e,nov neotpakovan?

Zaključan je na Vip, ali nije problem otključati. Imaš u temi Iznogud je dao link.
A cena je više nego super :)

Vrh Dno