Šta je novo?

LG G2

To da je neljubazna stoji, doslo mi je samar da joj opalim, e sad sto se tice garancije nisam bas najpametnije gde je bolje, mada dzaba i garancija od 2 god ako se neka radnja u medjuvremenu zatvori :) Ovi su mi nekako pored Telekoplus najsigurniji sto se toga tice,mada je u Telekoplus verzija od 32 gb 480 a kod ovih je 460

Pitacu sutra u Mutapovoj u radnji Hram da li ga imaju,dobri su,godinama traju,a zvacu i Mobtrend da vidim cene svuda :)

Nisam video kopije. Ja sam hteo da kupim od nekog sa vip-a, ali su zaključani na vip i od 16GB. A realno samo te garancije ovlašćenog uvoznika nešto i vrede, ove ostale su ko tolet papir. Kako sam pre ovog imao nexus 4 kupljen isto bez garancije reših da uzmem i G2, nisam hteo da me deru u radnji. Uzeo sam preko oglasa od 32GB za 420e nov ne otpakovan, samo jedan je bio. Treba samo redovno pratiti oglase.

Vazi,hocu,bez brige.

Slazem se da garancija kod operatere ne znaci nista... znam 5-6 ljudi koji su muke mucili, po 6 puta vracali mob na servise.. tako da bilo kakva garancija u ovoj drzavi je diskutabilna...
+ sto modeli sa vipa dolaze sa 16 gb... ja bih se za 30ak eur vise uvek pre opredelio za garanciju iz radnje i 32 gb.. stvar izbora :)

Juce sam ga video uzivo prvi put,zaista super izgleda sa onim skoro nepostojecim bazelima...a lepo radi,gotovo bez laga!

@STriderKOCOBO, takođe sam našao: http://www.gadgetenthusiast.com/news/lg-g2-will-receive-android-4-4-kitkat-update/
“The LG will prepare his research team for immediately bring the Android 4.4 Kitkat update for the LG G2,” said Adina Nesvia, Product Marketing Head – LG Mobile Communications Indonesia.

Možda LG već ima 4.4, ali ne sme da pusti, mora dati fore nexus 5, možda pogrešno nagađam. Ali posle ovog tvog linka možda ne grešim. Videćemo, nije daleko decembar.

Edit:
Evo linka do te vesti:
http://smartphones.sfr.fr/android/prochaines-mises-a-jour-smartphones-novembre-2013/

Poslednja izmena:
Nema tu davanja fore. Svakako je lg imao pristup kit kat kodu već duže vreme i sada se samo čeka da ga završi.

@Tetsuo, nije ga ni N4 još dobio.

Malo o bateriji. Za 7 sati i 50 minuta koliko sam spavavao (ostavio telefon na miru), pojeo je samo 3 posto:

screenshot2013-11-05-00-.png

screenshot2013-11-05-07-.png

Pre 16 sati telefon je skinut sa punjača, osvetljenje 50%, 3G/wifi uvek upaljeni, sve sinhronizacije popaljene:

screenshot2013-11-05-08-.png

Poslednja izmena:
Dobra je ta vijest za KitKat na G2, mene bi jedino to brinulo kod G2, ti apdejti i čekanja na njih. Baš razmišljam kako bi G2 bio savršen kada bi uz postojeći hardver bio kao Nexus što se tiče softvera (brz i redovan update, plus možda i čisti Android).

Da, taj :d

Koje futrole/bampere imate? Ili ste u potrazi? Gde uzeti?

Što ne naruči još jednu da imaš u rezervi pa da mi preprodaš :) Ili si naručio slučajno ili namerno jednu da imaš u rezervi :d
Hoće li još neko da naručuje?

Poslednja izmena:
Ta je bila 500 dinara u Ušću u nekom Mobilelandu na dan kada sam preuzeo telefon iz Vip-a. Uzeo sam crnu.

Stvarno ima dobrih. Samo moraju da se čekaju, moram nešto da uzmem za prvu pomoć ovde. Kažeš u Ušću bila, bolje išta nego ništa.

Trenutno sam na 50% baterije. Telefon je skinut sa punjača pre 20 časova i 33 minuta. Sve vreme su upaljeni 3G/WiFi, osvetljenje na 50%, skype, viber, mail, tapatalk, sve sinhronizacije...

screenshot2013-11-05-12-.png

Da, GPS radio 34 minuta dok sam trčao, jeste da me mrzi i da sam kao tuđim nogama trčao al ajd da se kaže da sam kao trčao, takođe i mp3 je radio:
screenshot2013-11-05-10-.png

kada ces da skines ove reklame iz programa :D inace vrh baterija.. bravo za lg:smoke:

Interesuje me moze li telofon da se otkljuca posto je sa mreze i koliko to kosta?

Pogledaj na Ebay-u kodove. Ne znam koliko se krecu cene za G2. 5-10-15 dolara?

Što ne naruči još jednu da imaš u rezervi pa da mi preprodaš :) Ili si naručio slučajno ili namerno jednu da imaš u rezervi :d
Hoće li još neko da naručuje?

Naručio sam jednu(crnu) preko čoveka iz Bgd- a, koji za malu nadoknadu naručuje sa s ebay i ostalih sajtova koji se bave prodajom. Izašla me je 940 din. U kompletu ide pored silikona i olovčiča za pisanje po ekranu telefona, kao i folija a za ekran.

Ovaj lik je ovde napravio malo poređenje G2 i Nexus 5 i pomenuo je neki problem na G2 (kraj prvog posta - the touch screen issues of the G2).

Za par dana cu konacno probati G2 (za dinar :d), potrudicu se da istestiram kameru u svim uslovima mada je sve vezano za G2 poznato odavno, odlican fon. E jedino da cujem kakva je jacina (a i kvalitet) zvuka preko cx150.

^ uzeo ga na ugovor?

Takođe nikakvih problema nemam sa ekranom.

Poslednja izmena:
Vrh Dno