Šta je novo?

LG G2

Baterija je bas perverzija, vec sam pricao, od 4 do 6 sati SOT-a, sve poukljucivano, wifi, 3g, gps itd, po pola sata sat razgovora, normalno surf, ovi socijalni programi, dopisivanje itd i dodjem uvece kuci i ostane 20-30%. Mozda bi nekome bila baterija i 2 dana, ali meni jedan dobar dan i baz zahtevno koriscen :) i ja imam 32bg verziju, sasvim dovoljno, jedino klipovi da se bekapuju povremeno :)

Zvuk je bas jasan i glasan, nije mi nikad na max, a nisam imao S4 pa ne mogu da uporedim

Jedno pitanje .. Koliko realno koristite IR blaster za menjanje kanala i te stvari.. ? Cenim da je zanimljivo prvih 20ak dana i to je to..

Realno retko gledam tv inace, ali kad resim i kad sednem ako daljinski nije na krevetu, fotelji, onda uvek i obavezno se nasmejem kako sam za*ebao daljinski, ne moram da ustajem po njega :D tako da zanimljivo je za pokazivanje prvih dana, a posle po potrebi, zgodna je stvarcica :)

Razbio sam daljinac u sobi pa mi dobro dodje.A nekad promenim kanal u kaficu :D

Koliko ste imali slobodne memorije nakon kupovine telefona? (RAM i interne)

kako si zadovoljan sa baterijom ?
Baterija je odlična:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?309523-LG-G2&p=3481663&viewfull=1#post3481663

nego kakav je kvalitet zvuka slusalice, tj. kako cujes sagovornika.... kazu da je S4 bolji i da ima manje shuma.....
Kvalitet zvuka u slušalici je kristalno jasan, veoma glasan, nećeš imati problem da čuješ sagovornika ni u najbučnijem okruženju. Nikad mi nije do kraja pojačano volume.
Šum koliko sam video ima ako je uključena opcija "poboljšanje glasa", nešto tipa da eliminiše buku, da se sagovornik jasnije čuje a eliminiše buku, valjda me kapirate, znači eliminiše muziku u pozadini ili bušilicu itd. Tada koliko sam primetio umesto buke ponekad se čuje šum (treba da je baš glasna buka i čujete samo taj šum), kako je eliminiše ne znam, ali funkcioniše i može biti korisna opcija. Ako si na gradilištu uključiš :)

Poslednja izmena:
Da pohvalim wifi. Hvata signal ispod 7 spratova na parkingu zgrade (bolje od nexus 4, note 2, S3, htc one x - sa njima mogu da poredim jer sam ih imao).

Kupljen Quick Window Case. Crna boja. Poslat iz inostranstva i stize za koji dan pa cu javiti utiske. Kod nas nisam uspeo da pronadjem nigde ni mogucnost da se poruci.
Bas me zanima kako funkcionise, s obzirom da kad aktiviram iz menija opciju za Quick Window Case ne mogu da nateram telefon da pokaze taj prozorcic poktivanjem senzora, tj ne mogu da ga zavaram kao da je maska zatvorena i da pokaze prozorce... jedino ako ne komunicira sa njom preko NFC-a.

Sto se tice baterije, ja sam prezadovoljan. Ukljuceno mi je bukvalno sve, 3g, wi-fi, slusam muziku do posla i nazad, oko 20-40 min razgovora, sms, viber, mail... osvetljenje ekrana drzim na 100%.. citam vesti, internet.. i uvece je na oko 30%.. Prvi put ne moram vise da razmisljam sa androidom u dzepu da li ce mi se negde ugasiti mob..

^ Takođe da potvrdim da mnogo bolje hvata WiFi signal od Note2, GNexus i HTC One telefona.

danas sam prvi put uzivo video ovaj mob i malo ga cackao.. mogu da kazem da sam se prijatno iznenadio,iako je plastika u pitanju, nekako mi deluje kompaktnije i ozbiljnije od s4 ,ne znam do cega je. a najvise sam iznenadjen ips panelom na njemu.. njegov displej nema nikakve dodirne tacke sa displejom na nexusu iako je ista tehnologija,uglovi gledanja su 20 puta bolji nego na n4 a verovatno i na n5,ne znam kako to da objasnim.. na prvu loptu displej lici na lcd 3 od htc one-a,ali mozda sam se i istripovao posto sam ga cackao 5,6min. uglavnom zanimljiv telefon

Baš me zanima kakav je displej na N5 u odnosu na njegov.

Tamo kao da popljuvase displej na N5. Sačekaću ja konkretne testove da vidim. Prije svega poređenje sa N4 jer njega imam.

Tamo kao da popljuvase displej na N5. Sačekaću ja konkretne testove da vidim. Prije svega poređenje sa N4 jer njega imam.

Samo znam da ovo sto pominje za One da nije tacno, displey je odlican, i uglovi gledanja su dobri. Mozes da gledas iz kog ugla hoces samo malo(bas malo) bude tamnije ali se sve vidi.

@fkLoznica, nisi pogresio, displej je perverzija. Ustalom to svi i pisu.

Da li neko ima telefon sa 16GB interne memorije?

Interesuje me koliko je slobodnog prostora na raspolaganju korisniku.

10,5 GB je malo.... na oglasima razlika izmedju 16 i 32GB je mala, svega oko 30-ak eur..... dok su mi u Vip-u rekli da nemaju verziju od 32GB...... a, koreanci imaju verziju sa izmenjivom baterijom i microSD slotom..... bruka....
kolko vidim on za povezivanje sa TV-om kostisti umesto MHL adaptera neki Slimprot.... dal je porbao neko!? verujem da radi ok.....

Poslednja izmena:
Vidim da ima po oglasima po 420 eura novi iz Vipa,mada su npr i u Logic shopu novi 50000 dinara mada je tu garancija nesigurna,bar po meni.Ako budem imao para mozda bih pre uzeo sa oglasa iz Vipa,videcu vec,ali da pitam,da li su se mozda pojavile kopije ovog telefona,ipak 420 eura nije malo,bar meni?Hvala.

Nebo80 zasto mislis da je u Locig shopu garancija nesigurna,ja planiram da uzmem kod njih,trenutno su mi najjeftini

ma realno ne zna se koja je gora.. kod operatera koji ti zalivaju mobilni vodom kao da je cvece ili kod tih radnji koji imaju svoj "servis" :D

Kada sam isao da kupim S3 odavno,nije ona devojka uopste bila ljubazna,pa nemaju telefon u radnji vec se porucuje!!!Ne znam da li oni daju fiskalni.Pitacu sutra u radnji Hram,da vidim da li ga oni imaju i koja je cena.Mislim da sam ovde ranije citao da je Lg servis u Beogradu jako nestrucan,koliko se secam zalili su se neki tako da onda garancija i nije neka sigurnost.

Nazad
Vrh Dno