Šta je novo?

LG G2

nemam iskustva sa note2. Sinoc sam napunio u 11 sati telefon, wi fi preko noci do 6 kada sam ustao za posao, onda sam prebacio na 3g. Malopre sam dosao sa posla, prebacio na wifi. Imao sam po telefonu 2 sata 13m screen on, imao sam 71% baterije. Izgleda da my skype srce bateriju, sad sam ga ugasio pa cu pratiti.

Već kupovao za HoX, od nazovi vrlo pouzdanog servisa, i opekao se...ne pada mi na pamet ponovo...

Ne znam, ali video sam par njih sa foruma su kupili za S4 i cini mi se L9 i sve je proslo super.

bbs u kernel wakelocku pokazuje da mi powermenagerservice izvlaci bateriju. Na koju aplikaciju to ukazuje, kako to da proverim?

Idi u partial wakelock i vidi

Gledao sam, palio mi je android update, i disablovao sam google update pa cu videti sta dalje. Cekacu da se ispazni baterija na 15% pa cu videti sta kaze bbs log.

Jedno pitanje. Da li je neko presao sa S4 na G2 i kakvi su utisci?

Gledao sam, palio mi je android update, i disablovao sam google update pa cu videti sta dalje. Cekacu da se ispazni baterija na 15% pa cu videti sta kaze bbs log.

location access wifi and mobile networks ... to iskljuci uzasan battery waste ... skoro gori od google now :)

Danas sam konacno imao priliku da se poigram na kratko sa ovim telefonom i mogu reci da sam odusevljen. Mnogooo bolje radi od S4...

I samsung izbaci S5, on ce bolje da radi. Onda lg izbaci G3 i tako u nedogled. Da li ovaj telefon moze da pokrece mayu i da renderuje u afteru. Da znam zasto dajem tolike pare. Meni od svega samo je potrebna baterija. Sve ostalo ako se ispegla i dual core moze da gura bez problema.

Jos jedan korisnik G2, za sada sam odusevljen! Videcu ovih dana kakva je baterija i ostalo, na prvi pogled je odlican.

I samsung izbaci S5, on ce bolje da radi. Onda lg izbaci G3 i tako u nedogled. Da li ovaj telefon moze da pokrece mayu i da renderuje u afteru. Da znam zasto dajem tolike pare. Meni od svega samo je potrebna baterija. Sve ostalo ako se ispegla i dual core moze da gura bez problema.

Mogu da izbace i s10 kada touch wiz je toliki resource hog da bi verovatno lagovao i na modernom desktop racunaru... Instalacija je veća i od windows 7 /8...ono što ne valja jeste da ih drugi kopiraju sa bloatwarea a tu prednjači lg... Optimus UI nije toliko bloated kao touch wiz, ali je blizu :-(

Jos jedan korisnik G2, za sada sam odusevljen! Videcu ovih dana kakva je baterija i ostalo, na prvi pogled je odlican.

Gledaj da sto pre napises mini review i gde si ga kupio za koliko,koja boja ,kakav je u poredjenju sa tvoj proslim mobom itd itd :)

Pa ti kupi neki koji ima slabiji proc i manji ekran.

Mogu da izbace i s10 kada touch wiz je toliki resource hog da bi verovatno lagovao i na modernom desktop racunaru... Instalacija je veća i od windows 7 /8...ono što ne valja jeste da ih drugi kopiraju sa bloatwarea a tu prednjači lg... Optimus UI nije toliko bloated kao touch wiz, ali je blizu :-(

Seriously? Dovoljno je bloated i dovoljno ružan.
UI je jedina stvar koja me sprečava da kupim ovaj telefon. Tj čekam da vidim kakva će biti podrška na xda u pogledu stock romova.

Za razliku od TouchWiza ovaj UI je prilagodljiv, mnogo toga može da se menja.

Za razliku od TouchWiza ovo leti.
Inace, drugar ga je uzeo danas ali je zakljucan na VIP mrezu. Ima li neka fora za otkljucavanje?

Gledaj da sto pre napises mini review i gde si ga kupio za koliko,koja boja ,kakav je u poredjenju sa tvoj proslim mobom itd itd :)

Uzet preko operatera, vip tacnije. Izneo me oko 320e uz smart 700, trenutno samo crna postoji kod vip-a. Iskreno, mislio sam da ce crni biti ruzan i da je beli mnogo lepsi, ali kada sam skinuo folije iznenadio sa sam se kako je lepo uradjen i sada vidim da nisam pogresio sto sam uzeo crni.
Prednodni je bio gs1, tako da je nepotrebno porediti ;) Doduse, malo mi nedostaje amoled crna, ali i ips je savrsen po pitanju boja i ekrana. To su neki utisci za pocetak, vise kada ga istestiram nakon par dana :)

Touchwiz na Galaxy Note 3 deluje pristojno u smislu performansi.

Izgleda da sam nasao sta je praznilo bateriju, apex launcher. Ne znam zasto, bas mi se svideo, a pravi mi sad problem.

Kako si izvalio da je on?
Probaj novu, slični su

Ma da apex je i meni je trosio. Nova konza! :d

Razmisljao sam, od kada sam ga snimio sve je i pocelo da zeza. Padne mi na pamet da ga obrisem i da vidim st se desava i sad je sve ok. Probacu novu.

Znači 400€ garantovano do Novaka :)

Uff, rekao sam sebi da nikad više neću dati za mob ni približno cifri od 300€, ali ovaj G2 me baš lomi...

^ sacekas prva 2-3 meseca 2014, da izadju jos bolji modeli i eto G2 za 300e :d

Vrh Dno