Šta je novo?

LG G2

Ne znam sto se toliko brinete za padove, bilo koji novi telefon kad zvekne u beton, verovatno ce se raspasti. Meni licno nikad nije ispao telefon, a ne vodim mnogo racuna o tome, tako da nije neka nauka sacuvati telefon od tih stvari. Htc one ce sigurno proci gore od plastikanera u svakom padu, ali to opet nije razlog da ga ne kupimo.

To jeste ali pricam u ovom slucaju ipak nije lose prosao prezivio je prvi pad. Sto kaze SretenBG svaki novi tel koji pane na beton raspasce se.

HTC One se nece raspasti, ni iphone :-D Al ce puci ekran ili slicno :-D

da li zna neko sta ima u prodajnom pakovanju iz Vip-a? uz smart 700 i int.dodatak 3gb sto mu dodje ukupno 2400 dinara mesecno telefoon je 27000 din. trebalo bi da ima i njihov popust na pretplatu...

ne pise na sajtu nista. ako uzimas aparat ima samo ekomotivacija. bez aparata ima ali ti je povoljniji mts (izracunaj, mozda se neka kombinacija vise isplati sa telefonom iz oglasa).

Poslednja izmena:
Pa pise, ali mozda ga baca sa pola metra, a mozda i sa dva metra visine. Cisto sumnjam da nisu videli pred pocetak testiranja da im jedna kamera ne radi i da su ipak odlucili da odrade test polovicno umesto da odloze malo i nabave drugu kameru, pa odrade test kako treba

Poceo sam da se igram sa kamerom. Jako mracni uslovi , nije lose ispalo.
CAM00039.jpg

Kada upalis tu letelicu baci neku sliku ili snimak iz vazduha :) p.s. inace slika nije losa na prvu loptu...

Poslednja izmena:
Telefon je mnogo dobar,Ujak ga kupio u Vipu danas pa sam celo popodne bio kod niega i pokazivao mu i namestao telefon....
Ekran je perfektan,po meni bolji od S4...Dugmići pozadi su meni legli odlično,lako se čovek navikne na njih....Fluidno radi nema ni jedan lag....Kamera je mnogo dobra,exstra slike pravi....Za Bateriju cemo videti kakva je ovih dana....
be7u6a7e.jpg
a4ube2yz.jpg
jy3u5e2u.jpg
me8emuvu.jpg

Telefon je mnogo dobar,Ujak ga kupio u Vipu danas pa sam celo popodne bio kod niega i pokazivao mu i namestao telefon....
Ekran je perfektan,po meni bolji od S4...Dugmići pozadi su meni legli odlično,lako se čovek navikne na njih....Fluidno radi nema ni jedan lag....Kamera je mnogo dobra,exstra slike pravi....Za Bateriju cemo videti kakva je ovih dana....

znaci ekran ne moze da se poredi sa n4.. ? nista cekamo n5 pa da vidimo sta kako :D

Neuporediv je ekran sa N4. Jednostavno razlika je nebo i zemlja. Bar meni...

Bolji je ekran od N4 :) ,sad nije bas nebo i zemlja ali je solidno bolji ;)

Poslednja izmena:
Jazo deluje jako lepo telefon,samo na slikama kao da je ekran bledunjav,ali to se sigurno samo cini.Jel mozes da probas da li je zakljucan i napravi neki full hd snimak pa javi utiske?

Slikano je sa mog N4.Ovih dana kad budem isao kod Ujaka snimicujos slila

Koliko ima free space posto je 16gb verzija, jesi video? Ekran je osetno bolji od N4, takodje sam ga gledao u Vipu uce i uperedjivao :)

Upravo sam rootovao G2, igra pocinje. Mod za kameru stavljam i sklanjam glupave slajdere za brightness i volume iz status bara koji mi uzasno idu za zivce.

Sinoć bio u Vipu, u Merkatoru. Izvadio l.k., bio gotov da ga uzmem, i setih se da ga moram koristiti sa mts karticom, i naravno fon zaključan :-(

Kupis kod na ebay-u za 10$ i eto :)

Posle root-a sam odradio par modifikacija, izbacio sam volume i brightness slajdrere is drop menija, i status bar je sada crne boje. Takodje instalirao sam GMD autohide on screen buttons, u igricama znaci dosta jer imam celih 5.2 inca na raspolaganju. Posle roota nesto je pocelo da mi izvlaci bateriju, pa ce bsd dumpfile valjda pokazati sta to vuce toliko bateriju.

Koliko izvlačiš na "radni dan", kad si barem 8 sati na 3g? Koliko traje baterija u odnosu na Note 2 ako si imao iskustva sa njim?

Ja moram da iznesem svoje impresije ovim prevodom softwera sto ide pola cirilicom pola latinicom!!

Vrh Dno