Šta je novo?

LG G2

Videćemo koliko će se kupovati ovde kod nas telefon i u svetu u odnosu na HTC, Samsung, Sony, pa ćemo da vidimo da li uspelo ovo što su napravili.

Sigurno prodaja nece imati dodirne tacke sa tim dugmicima.. Kod lg-a je vise pitanje reputacije koja medju ljudima i nije neka

Ne govorim o dugmićima, nego o celokupnom telefonu. Ima odličnu bateriju, odličnu kameru, odličan ekran, čudno mesto za dugmiće (pozitivno ili negativno) i diskutabilnu prošlost zbog update-a.

Ako OG i OG pro do kraja oktobra dobiju 4.3, ljudi mogu da razmišljaju o ovom telefonu. Ako budu opet kasnili, ne znam... Zar je toliko teško izbaciti update, nisu valjda toliko nesposobni u softverskom odeljenju?

***a, mada ako Nexus 5 bude zasnovan na ovom modelu, bar ce dobijati nezvaniacn update od CM i sl. timova..

Sigurno prodaja nece imati dodirne tacke sa tim dugmicima.. Kod lg-a je vise pitanje reputacije koja medju ljudima i nije neka

Uglavnom predrasude :) *ebena je to stvar, mada LG kao firma na ovom polju nista nije losija od npr Samsunga i drugih. Ja bih kupio i Huawei ako nudi vise od drugih za iste ili manje para, kako hardwareski tako i softwareski :guitar:

Poslednja izmena:
Odlican fon
http://www.gsmarena.com/lg_g2-review-982.php

U crnoj boji deluje mnogo mocno, stealth a lici malo na Nexus telefone. Steta sto je zadnja strana sa odvratnom glossy plastikom, kada ce vise bataliti tu zavrsnu obradu..

gsmarena_001.jpg

Samo da nema onog LG znaka u donjem delu...

^To i ja htedoh da napisem.. Sada detaljno citanje opisa :) kada pogledam ovaj telefon po prvi put u zivotu mi se uzima beli mobilni :) nekako mi je crni ocajan..

Poslednja izmena:
Ставиш мат фолију напред и назад и нема отисака :)

Ma za ovo u svakom slucaju treba neki oklop, makar onaj fensi/tanji (ne tenk kao Otterbox commuter i sl.) jer je pitanje da li bi staklo displeja prezivelo ozbiljniji pad sa minimal bezelima. Taman da se eliminisu opasnost od pada i glossy zadnja strana a ako je oklop jos i gumiran eto boljeg gripa u ruci.

Glossy zadnju stranu zameniš drugim poklopcem od metala, drveta, kože, čega god...verovatno će i to neko imati u ponudi :D

Korejska verzija je ima, ako ti treba takav telefon naci ces ga sigurno kod nas, kao sto je bilo i LG-ja L9 sa 8mpix koji je samo za korejsko trziste. Po meni je bolje 3000mAh nego 2600mAh koja moze da se skida i micro SD :)

A sto se tice pozadine, kada je LG napravio teksturu koze na 4X HD i Prada 3.0 bio je popljuvan najstrasnije od strane ljudi koji prave reviewe:

To isto uradi Samsung i svi promene plocu:

Znam sve i to i jeste fora, prvo su popljuvali a sada je ok. Po meni tekstura treba da postoji iza
A inače toliko skupe telefone ne mogu da priuštim, iako ni voleo :)

Crna verzija da nema logo i da ne znam koji je fon u pitanju, pomislio bi na je nexus 5 ;). Mnogooooooo je dobar.

Glossy zadnju stranu zameniš drugim poklopcem od metala, drveta, kože, čega god...verovatno će i to neko imati u ponudi :D

Drug je na GS4 stavio cover od gume i metala, duplo bolje izgleda sa njim i jedna od retkih obloga koje mi se svidjaju. Mana je sto NFC praticno ne radi, a verovatno je i prijem WiFi, GPS i mobilnog signala malo slabiji

Znam sve i to i jeste fora, prvo su popljuvali a sada je ok. Po meni tekstura treba da postoji iza
A inače toliko skupe telefone ne mogu da priuštim, iako ni voleo :)

Kad uporedim svoju zadnju stranu sa GS3 koju ima drugi ortak vidim da je duplo bolje odradjena, ali izgleda da 100 miliona drugih ljudi ne misle tako :)

Pa i jeste N5 buduci :D

Drug je na GS4 stavio cover od gume i metala, duplo bolje izgleda sa njim i jedna od retkih obloga koje mi se svidjaju. Mana je sto NFC praticno ne radi, a verovatno je i prijem WiFi, GPS i mobilnog signala malo slabiji

Kad uporedim svoju zadnju stranu sa GS3 koju ima drugi ortak vidim da je duplo bolje odradjena, ali izgleda da 100 miliona drugih ljudi ne misle tako :)
Nije samo do lepote već i treba da bude i praktično, da ne kliza iz ruke itd... *** svako voli drugačije... Mislim telefon je zver ovo su realno sitne začkoljice:)

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]2oOfIobmBYY[/YOUTUBE]

No.1 na mojoj listi želja :D

Zaista odličan. Još kad bi Nexus 5 bio baziran na njemu, a jeftiniji :)

Nisam tada pratio ali sjeća li se neko koliko je Nexus 4 bio slabiji od LG Optimus G a koliko je bio jeftiniji po izlasku?

da samo sto Lg g retko gde je bio dostupan. Podrska losa zato sto google nije zeleo da dozvoli da ga on pokopa. lg prave dobre telefone i to cak bolje od konkurencije sony,samsung i iphone ali imaju jako losu softversku podrsku. Moraju da nauce da ispeglaju softver kako bi sve funkcionisalo glatko. moj Lg x4 radi super ali brzo se zatupi i u nekom trenutku zastuca sto ne bi trebalo za takav hardver. zar 1giga ram memorije treba da bude malo za ove aplikacije. Nekada sam na svom racunaru sa slabim procesorom i 1giga ram memorije pokretao programe za video montazu, radio render, pripremu za stampu i to na mnogo losem hardveru. Danas telefoni sa ddr2 mem i quad core procesorom ne mogu lagano da pokrecu ove proste aplikacije. Kada se sam google lepo ispegla onda ce ova tehnologija da funkcionise fenomenalno. koliko puta sam ukljucio navigaciju pa kad neko pozove on zablokira na nekoliko sec. dok ne pokaze ko je zvao. korisnik treba da koristo telefon i da mu on omoguci da sve radi kako su oni zamislili. Nekada nismo gledali koj je hardver u telefonu nego koje su mogucnosti. Sta vredi hardver kada softver ne ume da to isprati.

Bice osakaceni g2 i to verovatno u bateriji ,kameri i ekranu od 5 inca umesto 5.2.. Znaci skoro isti mob

Poslednja izmena:
5" je OK, samo da ne osakate previše bateriju i kameru i opet će biti odličan telefon, ako bude koštao kao N4. Što se sakaćenja kamere tiče neka slobodno smanje broj megapiksela ali neka kamera (optika, postprocesing) ostane dobra, to je mnogo bitnije od megapiksela, radije bih dobru kameru sa 5 megapiskela nego lošu sa 13 megapiskela.

da samo sto Lg g retko gde je bio dostupan. Podrska losa zato sto google nije zeleo da dozvoli da ga on pokopa. lg prave dobre telefone i to cak bolje od konkurencije sony,samsung i iphone ali imaju jako losu softversku podrsku. Moraju da nauce da ispeglaju softver kako bi sve funkcionisalo glatko. moj Lg x4 radi super ali brzo se zatupi i u nekom trenutku zastuca sto ne bi trebalo za takav hardver. zar 1giga ram memorije treba da bude malo za ove aplikacije. Nekada sam na svom racunaru sa slabim procesorom i 1giga ram memorije pokretao programe za video montazu, radio render, pripremu za stampu i to na mnogo losem hardveru. Danas telefoni sa ddr2 mem i quad core procesorom ne mogu lagano da pokrecu ove proste aplikacije. Kada se sam google lepo ispegla onda ce ova tehnologija da funkcionise fenomenalno. koliko puta sam ukljucio navigaciju pa kad neko pozove on zablokira na nekoliko sec. dok ne pokaze ko je zvao. korisnik treba da koristo telefon i da mu on omoguci da sve radi kako su oni zamislili. Nekada nismo gledali koj je hardver u telefonu nego koje su mogucnosti. Sta vredi hardver kada softver ne ume da to isprati.

+1. Jos uvijek ponekad se lag moze primjetiti cak i na Nexusu na ovakvom hardwareu. Ili ja mozda zurim obicno se tad desi... :)

Bice osakaceni g2 i to verovatno u bateriji ,kameri i ekranu od 5 inca umesto 5.2.. Znaci skoro isti mob

Neka bude osakacen za ekran. Ja se borim sa 4.7", a valja 5 drzati u ruci jos sa nekim bumperom, to je 5,5" :D

5" je OK, samo da ne osakate previše bateriju i kameru i opet će biti odličan telefon, ako bude koštao kao N4. Što se sakaćenja kamere tiče neka slobodno smanje broj megapiksela ali neka kamera (optika, postprocesing) ostane dobra, to je mnogo bitnije od megapiksela, radije bih dobru kameru sa 5 megapiskela nego lošu sa 13 megapiskela.

+1

gledan danas na netu meni je lepsi sony z1 ali opet mislim da ovaj Lg lepae lezi u ruci..

Mnogo je veci z1 od g2.. Uporedi velicine na gsmareni

Vrh Dno