Šta je novo?

Lg G Pro Lite dual sim VS:

IONE

Slavan
Učlanjen(a)
26.12.2009
Poena
320
Treba mi dual sim zamena za Note 1, a da ne iziskuje vecu doplatu kada prodam Note.
Da li poseduje neko model iz naslova?
Kakav vam je Pro Lite u odnosu na Note?
Sta bi mi preporucili u rangu ~200 eura(novo), a da ispunjava sledece: Ekran 5 do 5,5", dobra kamera (S2 mi je super kamera), dobra baterija(S2 slabo, Note super), jasan i glasan zvuk prilikom razgovora(u oba smera), glasan zvuk pri reprodukovanju muzike(preko sluski mi nije bitno), dobar spikerfon, dobro surf iskustvo...dual sim .

Pa onda jedino samsung mega 5.8 mada ti i on prelazi budzet.

Izgleda da su na stolu 3 opcije :)
Da nosim 2 telefona,
da uzmem nesto losiji dual sim,
da skupljam novce za neki bolji dual sim.

90% ce biti neka od prve dve solucije.

Hvala svima na pomoci.

Sta bi mi preporucili u rangu ~200 eura(novo), a da ispunjava sledece: Ekran 5 do 5,5", dobra kamera (S2 mi je super kamera), dobra baterija(S2 slabo, Note super), jasan i glasan zvuk prilikom razgovora(u oba smera), glasan zvuk pri reprodukovanju muzike(preko sluski mi nije bitno), dobar spikerfon, dobro surf iskustvo...dual sim .

alfaunits je imao Xperiu C (dual sim) i ti telefoni su oko 180-200e po oglasima. Evo test http://www.gsmarena.com/sony_xperia_c-review-1020p3.php

Baterija je odlicna, kamera prosecna kao i displej (ograniceni uglovi gledanja, rezolucija), zvuk ok.

alfa rece da je prijem signala bas dobar i bolji od drugih telefona koje je imao pa je najbolje njega da pitas jer je imao XC a mozda i jos neke dual sim telefone.

Mozda je bolje da ides na jos skuplju dual sim opciju ako hoces jos bolji telefon, za 200e mislim da nema primetno boljih telefona od XC i Alcatela.

Poslednja izmena:
Ako moze P780 za 200(ja nisam nalazio ispod 250) onda sam resio nedoumicu, taj Lenovo mi je odlican uredjaj + mi se izuzetno dopada izrada telefona.

Ako moze za te pare da se nadje.. ma i da dodas jos 50e, to cudo ima akumulator :) A i sve ostalo je odlicno (kamera je prosecna, mozda i malo losija od proseka)

Poslednja izmena:
Gledao sam na KP sada i nasao dva za 215, sto je super.
Kamera je upotrebljiva, ono sto sam video na netu, fotkao sam sa njim i fotke na telefonu izgledaju ok(dobro osvetljena radnja).
'Kumulator :)

Nazad
Vrh Dno