Šta je novo?

LG Flex 2 vs HTC E9 dual

ostricabg

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2010
Poena
330
Šta mislite koji telefon uzeti? Cene na "crnom" trzistu su slicne...

Oba imaju ekran od po 5.5 inca i po 2 gb rama.
Izmedju ostalog, razlika je u procesorima, flex 2 ima s810 dok e9 ima Mediatek MT6795M Helio X10...

compare: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7310&idPhone2=6916

Ne treba mi dual sim telefon tako da mi to nije bitno kod e9.

Svaki savet je dobrodosao 🙂

p.s. nadam se da ova tema može ostati ovde, nisam našao deo foruma za poredjenje modela

Koji da uzmes neces pogresiti. Meni su egal po specifikacijama. Htc nisam koristio a kao vlasnik flexa topla preporuka

@Rock
Čoveče pa trebaš mi ko leba'. Dali bi mogao jedan kratak review, onako objektivno iz prve ruke? Zainteresovan sam za Flex 2 odavno,mnogo ljudi ga pljuje a neki tvrda da je sve ispravljeno update-om...

Ja bih isao na E9, bolja prednja kamera, bolji zvuk, tanji telefon, dual sim iako nije potrebno znaci i pre ce dobiti 6.0 nego LG. Dok je na strani LG malo bolja kamera, baterija, i fast charging.

Poslednja izmena:
Ja ti mogu reci iz prve ruke, nosio sam lg g3 godinu dana i sad presao na flex 2. Osetno tecnije radi flex, na 5.1.1 je. Kesira aplikacije mnogo bolje nego g3. Sveukupno je brzi. Meni se uopšte ne zagreva, mada igrice ne igram. Odmah sam ga rutovao, obrisao višak aplikacija. Brzo punjenje je odlicna stvar, za pola sata ga napuni do 50%.Od mene sve preporuke za kupovinu. Za ove pare je odlicna kupovina.

Ja sam pisao nesto u flex temi pa da se ne ponavljam, mozes tamo da bacis pogled. Pednosti: kamera, fluidnost, po meni dobra izrada i jako zanimljiv dizajn. Nedostatci: jako klizav zadnji poklopac, malo tamniji ekran pogotovu na auto osvetljenju i manjak inerne memorije zato sto od 16gb ostane malo manje od 8. Ali to resava sd karticom od 32 ili 64gb i root ako zatreba da se izbrise boot i prebace aplikacije na sd

To je jako relativna stvar. I ti i niko drugi ne moze biti siguran ko ce pre. Dobice i jedan i drugi a ko ce pre je manje vazno. 5.1.1 radi super i 6.0 ne donosi nista epohalno da bi bilo presudno da se dobije sto pre. Za par meseci dobijaju oba

HTC da izbaci update pre nekog?? jedino pre Samsunga.. Jos za model koji nije primarni.. Oce ali tamo oktobra sledece god...

Koja je razlika izmedju evropskog i flexa za azijsko trziste posto se cene neznatno razlikuju?

HTC da izbaci update pre nekog?? jedino pre Samsunga.. Jos za model koji nije primarni.. Oce ali tamo oktobra sledece god...

NIje ni LG flex 2 primarni ako cemo realno, a E9 je izasao relativno skoro.

Nije, ali je drugi u tom nizu (mada je generalno spo spec ``najbolji`` LG fon), dok E9 sigurno nije, em ima MT, dok ovaj ima SD 810.. Tako da sam ja u toj dilemi daleko vise za Flex nego za E9..

Dobice prvo lg g4 pa posle flex2. A sto se e9 tice ne znam koji su im prioriteti ali sigurno nije medju prvih 4

Nazad
Vrh Dno