Šta je novo?

LG Flatron L1752S

djwibe

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2005
Poena
349
LG Flatron L1752S

Contrast 1400:1
8ms
300 cd/m²

Karakteristike deluju dobro, da li ga neko poseduje?
Impresije.

meni se svideo lg generalno...imash u milenijumu mislim bash taj da vidish <ako si sluchajno iz NS>...

Ja na poslu gledam u njega po ceo dan... Dobar je,nema nikakvih smetnji a ugao vidljivosti mu je odličan.

Uzeo LG 1752T SF

T - za razliku od S modela ima i DVI za 400din vise.

Monitor je Extra. Slika je Extra. Izgled OK.

Ugao vidljivosti je Ekstra. Znaci moze se sedeti na uglu malo manjem od ravni ekrana i slika je OK.

Odlican LG.

Lg se jako popravio u zadnje vreme..pogotovo shto se tiche boja...ne znam shta rade tom TN panelu..ali em su dzhaba em jako dobro izgleda za te parice.

Ja ne znam jel ste vi ozbiljni ili ne ali... Od 20-tak komada koliko nam je stiglo, pogledali smo skoro svaki, ono je nemoguce za oci. Kad se gleda od gore sve je plavo, od dole je crvenkasto. Iz bilo kog ugla da se gleda, katastrofa i kriminal su monitori. Jedan sam poneo kuci da vidim kako se ponasa, ma ej, 1717S je babaroga za 1752S... Losiji monitor ne znam kad sam video... Cak ni verzija sa DVI (valjda H) ne popravlja stvar, malo je manje izrazeno ali opet je lose... Kako god da se podesi, ne valja, kad ga gledam ravno, iz idealne pozicije, opet ne izgleda kako treba.

Ili je to samo na mojih 20-tak komada? Verujem da su svi uzeli od istog uvoznika...

Znaci verovatno je ista situacija i sa ovim novim 19" LG sa 1400:1 koji su na akciji u pin-u, jesi imao priliku to da testiras ?

1919S sam upalio, nije losa slika, s'tim da sam probao na nekoj integraciji, pa je bilo malo mutno...

Za ove ostale ne znam, nisam hteo ni da prikopcavam...

Na taj model sam mislio, cena je veoooma povoljna a cak ga ima i u crnoj boji (a ne ove ciganske black/silver)... Znaci trebalo bi da nije los. Ajd' ako budes ponovo gledao u 1919s javi utiske, pozdrav !

Poslednja izmena:
Mozes doci do mene u radnju, stoji u izlogu pa mozemo prikopcati da vidis kakav je.

Nisam najsigurniji da ima mnogo istine u tvrdnji da je ovaj monitor (koji sam inače kupio) - đubre.

Naprotiv, veoma je pristojan, ima dovoljno podešavanja, vidni ugao je sasvim širok. Boje su pristojne.

Mislim da u ocenama ne treba biti baš toliko oštar...

Znam da ima TFTjeva i za 500 EUR. Ipak, ovaj za 180 daje sasvim dovoljno.

Poslednja izmena:
Možda rešenje misterije monitora 1752s leži u tome da on u Metrou košta 12-13.000 din sa sve PDV-om?

Skoro sam gledao lg 204wt, ima ok sliku i ugodjaj igranja na wide monitoru je extra ...

Ljudi da se razumemo, LG TFT monitori ovi koji se trenutno prodaju i proizvode, su kanta, znaci najgori monitori, ako ne racunamo Neo, Meo, Mjao i slicno... Ali su ubedljivo najeftiniji i sve je dobro dok ih kupujete na mestima gde mogu da vam zamene monitor, i gde pravilno postuju garanciju.

Poslednja izmena:
^^^
Ti ocigledno nisi video tu kantu . Ima losih serija, koje imaju problema, probas pa onda kupis .
Ja ovaj moj LG ne bih menjao nizasta, to mi je najbolja kupovina ikada .

Video sam taj wide u jednoj radnji, ali nije bio ukljucen, ovako stvarno dobro izgleda, ali moras dobro da pogledas i po mogucnosti istestiras monitor u toku same kupovine, jer imaju mnogo felera ti LG-jevi. Jos nesto sta ima znaci ono kontrast 2000:1, mislim pazi da nije.

Mnogi pričaju da je LG optika krš. Ja kupio i nijednom dosada nisam imao problema, ekstrakcija, snimanje i čitanje idu savršeno.

LG monitori kanta? Pa, nikakve razlike između nisam video između LG-ja i Samsunga iz iste klase.

Isto, sve.

Ja iskreno bas nesto ni Samsung ne volim, mislim skup je a ne nudi nista narocito, cak im je dobar deo modela prilicno los, nego ako proberes dobar LG, u smislu da sve funkcionise sto da ne ipak su dosta jeftiniji, jedino ne znam na koliko godina im je garancija, ako je bar 2 onda se isplati kupovina, ako je 1 onda je malo rizicno.
Ja imam LG DVD citac, koji kada ga covek zagleda sa svih strana ono je da se zaprepastis koliko je jeftina izrada, ali radi bez problema, skoro dve godine, dok je drugaru isti takav kupljen u isto vreme riknuo posle godinu dana, mada optika se ponasa onako kako je tretiras, toliko traje hocu reci.

Sve zavisi od modela do modela u okviru neke firme. Projuris kroz net, iscitas recenzije i onda pazaris.
ja sam tako pazario moj lg dvdrw, bas u vreme kada su pljuvali po tom brandu, i prezadovoljan sam. Kod nas mnogo cuveni brendovi sa modelima iz tog perioda zaista ne mogu da mu ni pridju (rezanje, citanje).necu firme da pominjem, jer necu da pokrecem raspravu(nije u tome poenta).

Kao sto rekoh, dobro prodjes net, iscitas recenzije, forume i sl. i pazaris. Neces pogresiti. I izbegavaj savete tipa lg (samsung, benq...) je krs. treba se usredsrediti na konkretan model.

Poslednja izmena:
@ pedjape - Posteno, nastupio sam bio sa predrasudom!

Nazad
Vrh Dno