Šta je novo?

LG Flatron E2360V LED

DAS

Slavan
Učlanjen(a)
12.10.2006
Poena
450
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i7-13700F / Arctic Liquid Freezer II 280
Matična ploča
ASRock Z790 PG Riptide
RAM
Kingston Fury Renegade RGB DDR5 32GB 6400MHz CL32
GPU
Palit GeForce RTX 4080 GameRock OC
Storage
Lexar NM790 2TB
PSU
Seasonic Prime Snowsilent 750W Titanium
Kućište
Thermaltake Level 20 GT
Monitor
Dell Alienware AW3423DW
Miš & tastatura
Corsair K63 Wireless / Dark Core RGB Pro SE
deluje dobro?ok ajde ti sad meni nadji neku njihovu "recenziju" gde im neki proizvod ne djeluje dobro.ma njima je sve savrseno.
sama cinjenica da ima 23 inca je losa

LOL... sama činjenica da ima 23 inča je loša. Kraj diskusije :D

Inače, baš u monitorima, na poslednjoj strani testova, možeš da nađeš bar 7-8 tekstova u kojima jasno piše da ne preporučujemo taj model, i zbog čega, kao i da preporučujemo neki drugi za te pare...

aj narode sta bi , jel valja ili ne ??? i koji bolje uzetu umesto njega ako ne valja ???

a da pročitaš tekst?

Najcesce i to kazemo, ali evo, vodicu racuna da pomenem i ovo :)

meni ovde neke stvari nisu jasne..

Na testu se prikazuju dva modela sa istim nazivom.
Ovaj model bi trebao da ima mogućnost da se odvoji od nosača i postavi skorz nisko na sto (drugi model, sa onim plavim delom) tu mogućnost nema.

Gde piše da se ovaj model ne preporučuje?

i da pojasnim, monitor koji se prvi vidi (u gornjem desnom uglu) na testu je zapravo LG
E2240S-PN LED a ne 2360v

aj baci koju sliku , ono 360 stepeni ako moze:))) xexeex i neki licni tvoj utisak o njemu , posto sam i ja planirao da ga uzmem , na youtubu nema nekih snimaka da bi mogao da ga vidim ...

LG E2360V

Kupio E2360V pre par dana...

Prvi utisci su vise nego dobri.

Ne znam zasto ne preporucuju ovaj model. Ne treba mi za profesionalnu grafiku, igrice retko igram i ovaj monitor mi savrseno zavrsava sve poslove. Prosto je "otkrovenje" nakon 17" Asusa koji sam imao.

Monitor definitivno nema rasklopivo postolje i ne moze da se okaci na zid. Ekran moze da se pomera pod uglom napred-nazad ali pivot ekrana ne postoji. Dizajnerski je zaista sjajan, to je i presudilo u kupovini (dvoumljenje izmedju ovog modela i ViewSonic 2450vM...na kraju odlucio za LG). Sa tankim okvirom, glossy plastikom (otisci prstiju se i te kako vide) i debljinom od 13mm i tezinom od samo 2,5kg sjajan je izbor za prosecne korisnike koji ne traze "dlaku u jajetu".

Postollje je solidno, siroko i masivnije i monitor se nece "ljuljati". Power indikator je zanimljivo resen, LED svetlost se reflektuje od gornje povrsine nosaca monitora. Ako smeta ovaj indikator, moze se lako iskljuciti preko menija. Nisam primetio da je losa zavrsna obrada, nema gapova i krckanja plastike.

Minimalno probijanje svetlosti postoji na ivicama (ipak je ovo Edge LED i TN matrica) ali je kontrast boja sjajan kao i uniformnost istih. Boje nisu previse naglasene. Po defaultu je Brightness podesen na 100% i to, naravno treba smanjiti...meni odgovara izmedju 70 i 75%. Menu nudi doosta opcija, podesavanje boja, predefinisani modovi slike (Film, Internet, Normal...). Menu je intuitivan i vrlo jednostavan i kontrola menija je preko tastera sa donje desne strane. Tasteri nisu senzorski. Na nekim forumima sam primetio da su tasteri klimavi ali kod ovg modela to nisam primetio...sve je na svom mestu i dobro postavljeno.

Garancija je 3 godine.

Poseduje RGB, DVI i HDM konektore ali u kutiji postoji SAMO RGB kabel, sto je bezveze.

Monitor je zaista za svaku preporuku.

Poslednja izmena:
Kupio E2360V pre par dana...

Prvi utisci su vise nego dobri.

Ne znam zasto ne preporucuju ovaj model. Ne treba mi za profesionalnu grafiku, igrice retko igram i ovaj monitor mi savrseno zavrsava sve poslove. Prosto je "otkrovenje" nakon 17" Asusa koji sam imao.

Monitor definitivno nema rasklopivo postolje i ne moze da se okaci na zid. Ekran moze da se pomera pod uglom napred-nazad ali pivot ekrana ne postoji. Dizajnerski je zaista sjajan, to je i presudilo u kupovini (dvoumljenje izmedju ovog modela i ViewSonic 2450vM...na kraju odlucio za LG). Sa tankim okvirom, glossy plastikom (otisci prstiju se i te kako vide) i debljinom od 13mm i tezinom od samo 2,5kg sjajan je izbor za prosecne korisnike koji ne traze "dlaku u jajetu".

Postollje je solidno, siroko i masivnije i monitor se nece "ljuljati". Power indikator je zanimljivo resen, LED svetlost se reflektuje od gornje povrsine nosaca monitora. Ako smeta ovaj indikator, moze se lako iskljuciti preko menija. Nisam primetio da je losa zavrsna obrada, nema gapova i krckanja plastike.

Minimalno probijanje svetlosti postoji na ivicama (ipak je ovo Edge LED i TN matrica) ali je kontrast boja sjajan kao i uniformnost istih. Boje nisu previse naglasene. Po defaultu je Brightness podesen na 100% i to, naravno treba smanjiti...meni odgovara izmedju 70 i 75%. Menu nudi doosta opcija, podesavanje boja, predefinisani modovi slike (Film, Internet, Normal...). Menu je intuitivan i vrlo jednostavan i kontrola menija je preko tastera sa donje desne strane. Tasteri nisu senzorski. Na nekim forumima sam primetio da su tasteri klimavi ali kod ovg modela to nisam primetio...sve je na svom mestu i dobro postavljeno.

Garancija je 3 godine.

Poseduje RGB, DVI i HDM konektore ali u kutiji postoji SAMO RGB kabel, sto je bezveze.

Monitor je zaista za svaku preporuku.

Da li si mozda primetio da se gornji desni ugao monitora greje?!

Nazad
Vrh Dno