Šta je novo?

Lg F900p

• Začetnik teme Začetnik teme Marac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Mislim uzeti ovaj monitor, pa me interesira da li je to dobar izbor za 19 inča.

Pa onda je OK,pod uslovom da ti daju da ga pogledas pre kupovine i da ti daju 3 godine garancije

Izborom F900P sigurno nećeš pogrešiti - jedan od najboljih real flat modela sa odličnim karakteristikama.

Mani se LG-a, nadji Samsung 959NF, ja sam ga dugo trazio ali se na kraju isplatilo 😀

Pozdrav

Uzeo sam LG F900P mogu reči da je dobar. Ima dobru konvergenciju i ne diše ekran, ali neznam zašto mi je desni kut više žuti.Hoču reči da nije potpuno bijeli izgleda onako kao da je od cigerete požutio. To me smeta pa me interesira da li je možda staklo ispred ekrana pa je iznutra zamazano jer izvana nije.

Marac je napisao(la):
zašto mi je desni kut više žuti.
Možda ga treba razmagnetisati? Ako ne pomaže interni Degauss postoje i jači uredjaji za razmagnetisanje po servisima. Probaj i da ga premestiš, okreneš, pomeriš zvučnike i slično iz blizine... itd.

Jel' imao tu anomaliju i kad si ga tamo pregledao ili tek nakanadno kad si ga doneo kuci?

Pogledaj u meniju dali imas opciju PURITY ili nesto slicno tome(na Samsungu je ima). Pomocu nje mozes nezavisno otkloniti tu zutu boju iz svakog ugla posebno.

Nazad
Vrh Dno