Šta je novo?

LG Externi HDD

vlada.j011

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poena
170
Desava mi se da svaki put kada prikljucim Hard disk na racunar na USB(ima 2 prikljucka) racunar se restartuje. On ocita disk sve i prebaci sve, to mi se ne desava na Windows XP, ali sada na Windows 7 32 se desava svaki put.

Moze biti bilo sta, ali za pocetak provjeri da 100% nema virusa na njemu, pa mozda Anti-virus restartuje masinu da bi uklonio trash (mada bi trebao da te pita, ali ko zna - zavisi i koji antivirus koristis).

Zatim vidi da li se na drugim racunarima sa Win 7 32bit desava isto, a takodje i na drugom WinXP-u - cisto da eliminises potencijalne softverske probleme...

Poslednja izmena:
Na drugim racunarima ne mogu da vidim. Znam da se na Windows XP nije desavalo, a na disku nema antivirusa sem skinutih igrica sa torenta.

Znaci uopste nije do Hard diska, gurnuo sam njegov usb prikljucak napred na kucistu(ima 2) cim sam jedan povezao racunar se restartovao, na drugom kraju nije bio ni povezan Hard.
Znaci kako gurnem napred USB racunar se restartuje.

Poslednja izmena:
Koliko vidim na netu to je ****** kvar jer je ili los povezano za maticnu ili su neispravni ti usb ulazi. Jer kada ga restartuje on posle restarta komp je prepoznao eksterni i on moze da prebacuje sve u njega normalno. A nazad imam jos 2 USB ulaza jer su mi 2 za mis i tastaturu i 2 slobodna imam potrebna za eksterni i tu kada prikljucim ne restartuje racunar. Najvaznije je da je komp u garanciji i da me je zvao vlasnik firme odmah cim je video mail i rekao da ima isto kuciste na lageru i da ce zameniti odmah ili prevezati ako je nesto lose povezano.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno